- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Хаяши,честито!!!
Иначе в неделя имам изпит по АЕ в СУ и се надявам на подобен резултат като по история.
maDamn
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мани килограмите, аз едно зимно палто да сложа и ето ти половин куфар обем.
ДъРичБич, последната седмица на август е ориентийрунгсвохе :д
Кво ще правя... ще си изкарам немски сметка в банката, немски номер, ще си накупя домакинска посуда, ще си имам татко под ръчичка :д
Той вика, че като искам толкова багаж, да сме пътували с кола. Да бе. 1500 км с кола. :Д
Знам, че повечето така правят, ама като знам как след 2 часа мога да сляза като пич от самолета, хич не ми се лашка в кола 15 часа..
Пифиела, няма нищо лошо да си неграмотен, ако си знаеш мястото.
Пантерке, няма смисъл с кола, пътувала съм го това разстояние (то, аз по принцип мразя самолети) и ми се разказа играта. Повече от 1500 км са даже до Западна Германия, близо 2000 (ако сложим, че и Пловдив е по на изток от Сф). Пълниш 2 големи куфара, после ти пращат кашончета с още неща и с готова, няма после всичкото да го връщаш, като си идваш за Коледа..
А може и да пътуваш с ботуши и палто, за да спестиш място :Д:Д
Давам само съвет.. понеже 2 години лятото седя по 3 месеца в Германия и в началото си мислех колко много багаж ще ми трябва, но всъщност не е така. За дрехите специално лично съм мъкнала дори свръх багаж първия път, а 70% бяха необлечени накрая. Сега пътувах с кола до Германия (по други причини) и си носех от багажа.. един куфар среден и едно малко за ръчен багаж. В Германия може да си набавите всичко, което ви трябва и ще дадете по-малко пари отколкото да си го докарате от България. Просто съвет, все пак всеки човек е различен)
Последно редактирано от swete : 06-13-2013 на 20:40
Да,много тъжен факт е,че пифи е неграмотна.Ама що не си гледате работата?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не е тъжно, че си неграмотна, тъжно е, че не го осъзнаваш и се натискаш за сфера, където би трябвало да си грамотна.
Все едно да не знам къде е черният дроб и да се натискам за медицина. Всяка жаба да си знае гьола.
Мен конкретно ти не ме вълнуваш, вълнува ме, че си една от мноооогото такива, които ще ми се явяват по новините и няма да могат да свържат 2 приказки, ще им чета некадърно написаните статии или пък ще отида на лекар и няма и да зацепят какво ми има и така нататък и нататък..
И за да не е изцяло негативен коментарът ми, ще ти посоча като пример Дриймърката, която дори не живее в Бг и пак пише по- грамотно от теб.
П.П. Шегувах се за ботушите, ти пък.. :Д
Пантерка, в голям куфар може и 30 кг да побереш (аз лично все превишавам килограмите, а не мястото). наистина в два големи куфара се побира страшно много багаж. но пък щом и пътуващ татко имаш, вариантът с кола не ми звучи зле.
едит: вакуумиращи пликове?
Тези вакуумиращи пликове помагат ли? На мен много ми се щеше да идем с колата, но до Тулуза е страшно много път и със самолет ни излиза по-евтино за цялото семейство. Направо не мога да повярвам как след месец и половина ще съм във Франция.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
еее как да не са груби? грубички са, ако ще ставаш журналист, ама айде стига със спама, че ми омръзна да се обяснявам :Д
П.П. Какво ще следваш във Франция?![]()
Последно редактирано от therichbitch : 06-13-2013 на 22:10
Хах, вакуумиращ плик е велика идея, ама не се ли купува с някво нещо като прахосмукачка и т.н., поне доколкото си спомням от Телешоп-а :д
Кви пари е?
ОЛЕ, много добра идея!
Науки за Земята и околната среда. ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Когато сестра ми се изнасяше си беше взела такива от Билата.Не знам сега дали ги има,но бяха по 7 лева и се затварят с нещо като с цип(тик-так).Пълниш,затваряш и издърпваш въздуха с обикновена прахосмукачка,то си има една дупчица и от там.Наистина помагат при едно голямо пренасяне.
А относно това дали ставам за нещо,смятам,че само аз мога да си преценя и прикючваме темата!
Последно редактирано от pifiella : 06-14-2013 на 07:53
Мале хора, ИМАХ ви проблемите с багажа! С 2 коли ми го носиха от Благоевград до София. Не искам да си помислям как ще се местите на стотици километри.
Хаяши, честито, душице! Прекрасна специалност си си избрала и прекрасна страна! Желая ти много хубави мигове, много ползотворно учене, много нови, добри хора в обкръжението ти и винаги да намираш за какво да се връщаш тук! :*
Хаяши Честито
Ина и според мене колата е най-добрият вариант защото ще можеш да вземеш всичко необходимо . По натам със самолет е добре
Абе аз пък имам едно въпросче: когато излязат резултатите от първо/второ/трето класиране как ще бъдат публикувани? Смисъл при самото записване ти дават номер и ти проверяваш чрез този номер или пък си качват списък на сайта и си търсиш имената? Някой дали има представа?