.
Отговор в тема
Страница 20 от 38 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 929
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хаяши,честито!!!
    Иначе в неделя имам изпит по АЕ в СУ и се надявам на подобен резултат като по история.
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

П.П.2 На мен разказът не ми хареса, по- точно фактът, че човек, който си мисли, че се пише "всякаш" и "на някой", се е затърчал към журналистика. И аз не бих писала за подслушванията, правилно си направила.
    И в други теми си изтъквала колко съм неграмотна,знам си!
    Но все пак това е форум и при възпроизвеждането на нещо,което съм написала преди 1 седмица само за правописа не мисля!
    Мерси за вниманието.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Ей, лигавиш се :Р Два куфара плюс 2 ръчни багажа са 56 кг.
    Мани килограмите, аз едно зимно палто да сложа и ето ти половин куфар обем.

ДъРичБич, последната седмица на август е ориентийрунгсвохе :д
    Кво ще правя... ще си изкарам немски сметка в банката, немски номер, ще си накупя домакинска посуда, ще си имам татко под ръчичка :д
    Той вика, че като искам толкова багаж, да сме пътували с кола. Да бе. 1500 км с кола. :Д

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ами където пише 1- ти е първо желание, където е 2- второ ...
    като се кандидатства за 7 клас си ти дават лист и попълваш (не в училището където искаш да си),а сега отиваш и се записваш в уни-то,което искаш,но как става да кажеш примерно,че това ти е 2ро желание,а не първо

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мани килограмите, аз едно зимно палто да сложа и ето ти половин куфар обем.

ДъРичБич, последната седмица на август е ориентийрунгсвохе :д
    Кво ще правя... ще си изкарам немски сметка в банката, немски номер, ще си накупя домакинска посуда, ще си имам татко под ръчичка :д
    Той вика, че като искам толкова багаж, да сме пътували с кола. Да бе. 1500 км с кола. :Д
    Пантерке не са чак толкова много и повечето, които учат в Германия като са се местили са били с коли.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Знам, че повечето така правят, ама като знам как след 2 часа мога да сляза като пич от самолета, хич не ми се лашка в кола 15 часа..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Пифиела, няма нищо лошо да си неграмотен, ако си знаеш мястото.
    Пантерке, няма смисъл с кола, пътувала съм го това разстояние (то, аз по принцип мразя самолети) и ми се разказа играта. Повече от 1500 км са даже до Западна Германия, близо 2000 (ако сложим, че и Пловдив е по на изток от Сф). Пълниш 2 големи куфара, после ти пращат кашончета с още неща и с готова, няма после всичкото да го връщаш, като си идваш за Коледа..
    А може и да пътуваш с ботуши и палто, за да спестиш място :Д:Д

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    оф...тръгваш само с куфара, настаняваш се, вашите пращат пратка по ДХЛ с каквото ти е останало, носят ти го до вратата...
    Ооо, мерси за идеята, не ми беше хрумвала. Аз не си представям, че ще си домъкна всичко нужно от България. Ще се пазарува на място. Доста :р
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    1500 км с кола. :Д
    Умножи го по 2 и ще получиш от БГ до Швеция. 2 пъти съм го минавала тоя маршрут - 3 дни, по 1000 км.

1500 са нищо :Д Ще оцелеете. По-добър вариант е.

Фен
    Град
    botevgrad
    Давам само съвет.. понеже 2 години лятото седя по 3 месеца в Германия и в началото си мислех колко много багаж ще ми трябва, но всъщност не е така. За дрехите специално лично съм мъкнала дори свръх багаж първия път, а 70% бяха необлечени накрая. Сега пътувах с кола до Германия (по други причини) и си носех от багажа.. един куфар среден и едно малко за ръчен багаж. В Германия може да си набавите всичко, което ви трябва и ще дадете по-малко пари отколкото да си го докарате от България. Просто съвет, все пак всеки човек е различен )
    Последно редактирано от swete : 06-13-2013 на 20:40

Супер фен Аватара на scrooper
    човек, който си мисли, че се пише "всякаш" и "на някой", се е затърчал към журналистика. И аз не бих писала за подслушванията, правилно си направила.
    Да, действително груби грешки за бъдещ журналист.
    always late but worth the wait!

Град
    Шоколадовия град
    Да,много тъжен факт е,че пифи е неграмотна.Ама що не си гледате работата?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    А може и да пътуваш с ботуши и палто, за да спестиш място :Д:Д
    През август? Сигурна съм, че ще съм адски атрактивна гледка :д

Град
    Sofia
    Не е тъжно, че си неграмотна, тъжно е, че не го осъзнаваш и се натискаш за сфера, където би трябвало да си грамотна.
    Все едно да не знам къде е черният дроб и да се натискам за медицина. Всяка жаба да си знае гьола.

Мен конкретно ти не ме вълнуваш, вълнува ме, че си една от мноооогото такива, които ще ми се явяват по новините и няма да могат да свържат 2 приказки, ще им чета некадърно написаните статии или пък ще отида на лекар и няма и да зацепят какво ми има и така нататък и нататък..

И за да не е изцяло негативен коментарът ми, ще ти посоча като пример Дриймърката, която дори не живее в Бг и пак пише по- грамотно от теб.

П.П. Шегувах се за ботушите, ти пък.. :Д

Супер фен Аватара на Deadlock
    Пантерка, в голям куфар може и 30 кг да побереш (аз лично все превишавам килограмите, а не мястото). наистина в два големи куфара се побира страшно много багаж. но пък щом и пътуващ татко имаш, вариантът с кола не ми звучи зле.

едит: вакуумиращи пликове?

anonymous708973
    Guest
    Не е тъжно, че си неграмотна, тъжно е, че не го осъзнаваш и се натискаш за сфера, където би трябвало да си грамотна.
    Все едно да не знам къде е черният дроб и да се натискам за медицина. Всяка жаба да си знае гьола.

Мен конкретно ти не ме вълнуваш, вълнува ме, че си една от мноооогото такива, които ще ми се явяват по новините и няма да могат да свържат 2 приказки, ще им чета некадърно написаните статии или пък ще отида на лекар и няма и да зацепят какво ми има и така нататък и нататък..

И за да не е изцяло негативен коментарът ми, ще ти посоча като пример Дриймърката, която дори не живее в Бг и пак пише по- грамотно от теб.

П.П. Шегувах се за ботушите, ти пък.. :Д
    Стига де.
    Цяла кариера й предначерта, а грешките далеч не са толкова груби... от тях ли разбра, че няма да може да върже 2 приказки?
    Недей така. Знаеш колко съм чувствителна на тема правопис, ама... стига

Тези вакуумиращи пликове помагат ли? На мен много ми се щеше да идем с колата, но до Тулуза е страшно много път и със самолет ни излиза по-евтино за цялото семейство. Направо не мога да повярвам как след месец и половина ще съм във Франция.

Град
    Sofia
    еее как да не са груби? грубички са, ако ще ставаш журналист, ама айде стига със спама, че ми омръзна да се обяснявам :Д

П.П. Какво ще следваш във Франция?
    Последно редактирано от therichbitch : 06-13-2013 на 22:10

anonymous708973
    Guest
    Хах, вакуумиращ плик е велика идея, ама не се ли купува с някво нещо като прахосмукачка и т.н., поне доколкото си спомням от Телешоп-а :д
    Кви пари е?

ОЛЕ, много добра идея!

Науки за Земята и околната среда. ^^

Град
    Шоколадовия град
    Хах, вакуумиращ плик е велика идея, ама не се ли купува с някво нещо като прахосмукачка и т.н., поне доколкото си спомням от Телешоп-а :д
    Кви пари е?
    Когато сестра ми се изнасяше си беше взела такива от Билата.Не знам сега дали ги има,но бяха по 7 лева и се затварят с нещо като с цип(тик-так).Пълниш,затваряш и издърпваш въздуха с обикновена прахосмукачка,то си има една дупчица и от там.Наистина помагат при едно голямо пренасяне.
    А относно това дали ставам за нещо,смятам,че само аз мога да си преценя и прикючваме темата!
    Последно редактирано от pifiella : 06-14-2013 на 07:53

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мале хора, ИМАХ ви проблемите с багажа! С 2 коли ми го носиха от Благоевград до София. Не искам да си помислям как ще се местите на стотици километри.

Хаяши, честито, душице! Прекрасна специалност си си избрала и прекрасна страна! Желая ти много хубави мигове, много ползотворно учене, много нови, добри хора в обкръжението ти и винаги да намираш за какво да се връщаш тук! :*

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    на стотици километри
    по-скоро хиляди...

аз пък искам някак си да си взема в Герм. стола за компютъра

Хаяши Честито
    Ина и според мене колата е най-добрият вариант защото ще можеш да вземеш всичко необходимо . По натам със самолет е добре

Абе аз пък имам едно въпросче: когато излязат резултатите от първо/второ/трето класиране как ще бъдат публикувани? Смисъл при самото записване ти дават номер и ти проверяваш чрез този номер или пък си качват списък на сайта и си търсиш имената? Някой дали има представа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си