- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм скорпион, а приятелят ми е близнаци. :Д Мноооого добре се разбираме, като изключим факта, че той понякога е ужасно колеблив и нерешителен.Това го търпя все още, не ми прави впечатление.Допълваме се.Колкото той е вятърничим и разпилян, толкова аз съм отговорна и подредена във всяко отношение. :Д С козирог ми е мъка да комуникирам, простоо .. с лъв е същото.Зор работа. :Д
Big or small, lies are lies!
везни съм, но много харесвам водолей, лъв и дева.
всичките момчета, които съм харесвала са били някоя от тези зодии.
бтв харесвам и момчета везни, но по-рядко
Аз съм Скорпион и се разбирам най-много със Овен , Лъв и Козирог по мой наблюдения ;д
от мъжките - Близнаци и Везни, Стрелец и Овен. Не задължително в тоя ред.
Мъжки: Скорпиончета и Рачета..аа И Козирози..
Женски: Риби, Деви..най-добрата ми приятелка е Стрелец
Come on skinny love just last the year...
БЛАЛАЛАЛА СПАААМ бЛизнаци и скорпионии ееее![]()
близнаците хаха :д иначе най ми допадат по външност козироците явно , но за това какви са отвътре нямам думи ...
Женско:
Водолей, Везни, Телец, Скорпион, Риби, Лъв
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мъжко : Козирог, Риби, Телец може би ;д
аз съм риби и не се вълнувам от зодии и не знам какво общо имат те с характера на хоратаи доколкото почетох от темата скорпиони , близнаци най-яките а ?
![]()
аз съм везни и си падам по водолеи, телци и лъвове
като цяло се разбирам с почти целия зодиак, но с раци, козирози и деви сякаш сме от други планети :Д
Ау девичките сме прекрасни <33
Аз пък не познавам една Дева, която да е дева. Може ли тва да е читава зодия, след като е толкова лъжовна.
Вие сериозно ли вярвате в тези зодии може ад има доза истина ама пък толкова много
Приятелят ми е лъв аз съм скорпион иначе да кажа
Има две зодии.. Скорпион и Тези-които-искат-да-са-скорпион.
Да сериозно представи си . сега сигурон някой ще каже че излиза само с хора от опредалена зодия![]()
ми да се оправят
има ги всякви
аз просто казвам кой са най-яки![]()