.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Всеки ден трябва.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
    Може да правиш почивка в неделя и да редуваш с кардио.Имаше нещо като календарче направено от самата Джилиан или пък съм чела някаква статия,но ще потърся и ще ти кажа.

Red face

Здравейте, момичета! Отне ми 2 дни да прочета цялата тема.Надъхахте ме, въпреки че забелязвам че някои от вас са се отказали на определен етап от програмата.Аз най-вероятно ще я почна след 5 юли защото ще ходя на гости за една седмица и няма да има как да тренирам.По принцип имам мазнини за сваляне и стягане.Преди една година бях 64кг и се бях записала на спининг,общо взето правих само кардио и грешката ми беше че не правих силови за да се стегна.Свалих доста килограми в кратък срок.За 3 месеца станах 54кг. и доста се понацепих от стрии. Сега бягам от време на време по 6км. и редовно си правя упражнения за ръцете, тук да ви постна кои са, може да ви харесат.
    http://www.fitsugar.com/10-Minute-Ar...Video-22959099
    От начало доста ме боляха ръцете, но не се отказах и за седмица видях видима разлика.
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=etrS2iJ8Rs4 Ето и една моя любима тренировка която ме оставя без дъх, прави се 3 пъти.
    Като цяло се храня здравословно.В къщи всички сме на разделно хранене, баща ми е решил да сваля корема, и така ни е надъхал че сега сме всички в борбата към по красиво тяло хехе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си