- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
И аз съм до там, но следващите 3 дни няма да съм в града => няма да мога да правя упражненията и не знам дали трябва да се почва пак. Мисля, че просто вместо 10-те предвидени дни за ниво 1, ще направя 12-13.
Всъщност днес си направих 7ми ден. Утре 8ми, но уикенда ще съм във Варна и пак няма да мога да направя нищо. Ще си ги наваксам де. Днес тренировката ми мина супер, не се изморих изобщо, сравнение с миналите пъти.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте момичета! Попаднах на темата случайно и много се мотивирах. По принцип нямам проблем с килограмите просто искам малко да се стегна. До преди месец тичах всеки ден, но така и не видях резултат. Сега реших да комбинирам тази програма с една с клякания пък да видим какво ще стане. Успех на всички!
Като се прави тази програма, всеки ден ли трябва да се тренира или може да се правят почивки, просто да повториш упражненията на ниво едно 10 пъти (и естествено, че ще ти отнеме повече дни, не 30, но просто се чудех).
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^^ Всеки ден трябва.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте, момичета! Отне ми 2 дни да прочета цялата тема.Надъхахте ме, въпреки че забелязвам че някои от вас са се отказали на определен етап от програмата.Аз най-вероятно ще я почна след 5 юли защото ще ходя на гости за една седмица и няма да има как да тренирам.По принцип имам мазнини за сваляне и стягане.Преди една година бях 64кг и се бях записала на спининг,общо взето правих само кардио и грешката ми беше че не правих силови за да се стегна.Свалих доста килограми в кратък срок.За 3 месеца станах 54кг. и доста се понацепих от стрии. Сега бягам от време на време по 6км. и редовно си правя упражнения за ръцете, тук да ви постна кои са, може да ви харесат.
http://www.fitsugar.com/10-Minute-Ar...Video-22959099
От начало доста ме боляха ръцете, но не се отказах и за седмица видях видима разлика.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=etrS2iJ8Rs4 Ето и една моя любима тренировка която ме оставя без дъх, прави се 3 пъти.
Като цяло се храня здравословно.В къщи всички сме на разделно хранене, баща ми е решил да сваля корема, и така ни е надъхал че сега сме всички в борбата към по красиво тяло хехе.
^С тия простички упражнения, тела не се правят! Или тренираш като вол (с дъмбели, щанги, пудовки и т.н.) или нищо не правиш! Лигавите се само!!!!
Queen of the Damned
^Може! Ама, вас ви е страх да не станете прекалено мускулести.![]()
Queen of the Damned
Какво ми става...толкова ме мързи днес и не ми се прави нищо
Направих си я снощи към 1![]()
Хеййй, защо никой не пише вече?
На мен днес ще ми е 3ти ден от 2ро ниво. Не виждам някаква промяна в тялото си.
Имам едно въпросче какво мислите за тези програми http://fitnesinstruktor.com/ ?
Днес ми беше 4-ти ден и се чувствам просто супер. Не виждам разлика, но смятам, че още е прекалено рано.![]()
Доста четох за тези упражнения и най-сетне се реших и аз да ги пробвам. Ще кажа само едно - Джилиан е велика!!! Днес ми беше едва първия ден, очаквах че ще е трудно, но упражненията всъщност са лесни стига да си достатъчно упорит. В последните дни бях попрекалила с хапването и качих някое друго килце, така че тези упражнения ми се сториха прекрасни. Ефекта е моментален - говоря за цифри, не за мускули те се оформят по-дълго. Та преди тренировката тежах 62,7, а след тренировката едва 62,0. Гледах кантара като гръмната. Усилията определено си струват и съм крайно решена да правя упражненията всеки ден, независимо от всичко!
Днес ми е 6ти ден от 2ро ниво. След това направих и кардиото на Джилиан. Много готинко беше![]()
Иначе от програмата си давам някои друг ден почивка. Мисля, че съм се стегнала леко и има резултат.
А да попитам как се прави тази програмка http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w ?
Колко време и тн?
Аз направих огромната грешка да спра да тренирам. -_-
Някой правил ли е turbofire?