.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

-smile-
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Аз съм в 2АЕГ 8 е . На нас ни казаха , че униформите са задължитерни (тениските) . И аз мисля , че 20лв за няква тениска която при първото пране ще прилича на парцал не си заслужава ама .. кой ни пита нас
    Ами аз ще ходя в понеделник да плащам униформата и учебниците и ще попитам, ще се опитам да се измькна. А и ако ми кажат, че е задьлжително да се носи и ме накарат да ги купя, а после се окаже, че може да не ги нося всеки ден, ще е само даване на пари. Не знам дали ходи днес, но от децата, които видях днес, никой не носеше такава тениска.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от -smile- Виж мнението
    Ами аз ще ходя в понеделник да плащам униформата и учебниците и ще попитам, ще се опитам да се измькна. А и ако ми кажат, че е задьлжително да се носи и ме накарат да ги купя, а после се окаже, че може да не ги нося всеки ден, ще е само даване на пари. Не знам дали ходи днес, но от децата, които видях днес, никой не носеше такава тениска.
    Днес ходихме , и мисля , че не носеха тенски защото днес или утре завършват и днес не са учили . Ами опитай да се измъкнеш , може да попиташ дали от някъде може да си земеш само еблемата и ти да си намериш тениската . Иначе днес като влязохме да видим унифромите , ни казаха да си дадем мерките и общо униформата със сако , риза и три тениски излезе около 150-130 лв.
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Днес ходихме , и мисля , че не носеха тенски защото днес или утре завършват и днес не са учили . Ами опитай да се измъкнеш , може да попиташ дали от някъде може да си земеш само еблемата и ти да си намериш тениската . Иначе днес като влязохме да видим унифромите , ни казаха да си дадем мерките и общо униформата със сако , риза и три тениски излезе около 150-130 лв.
    Мислиш ли, че мога да си взема само две тениски + риза или държат на цялостна униформа? Иначе и аз утре ще ходя да се записвам, но ми е любопитно. За нещо друго искаха ли да платите?

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Мислиш ли, че мога да си взема само две тениски + риза или държат на цялостна униформа? Иначе и аз утре ще ходя да се записвам, но ми е любопитно. За нещо друго искаха ли да платите?
    Може, значи след като се запишеш първо ще влезеш в една стая където ще ти обеснят за учебниците по англиски език , след това отиваш в друга стая където ще видиш униформата и ще ти запишат мерките . Не е задължително да платиш веднага до края на юли е срока . В цената на униформата влиза сако и бяла ризи и колкото искаш тениски , ние взехме три . И учебниците по английски мисля че бяха 4 учебника с 4 учбени тетрадки и граматика . Общо с учебниците и унифромата с три тенски ни излезе 320 лв. Но вие ще си прецените колко тениски ще вземете те са по 20лв. , а сакото и ризата ако не се лъжа са по 70лв.
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си