.
Отговор в тема
Страница 6 от 31 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 760
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Брех, паралелката във френската, където ме приеха, доста се е издигнала, миналата година беше на 143 място с минимален бал 31.928 и максимален - 32.750, а тази година е на 70 място с минимален бал 32.598 и максимален - 34.354. Тва ми се струва, че е добре.
    Не са наредени по низходящ ред.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    auu tva e mn elitno :[
    Нали?? Охх ,айде спираме тази тема ,че сърцето ме боли ,като се сетя !!

Пери , но аз не съм с френски а с АЕ/РЕ .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Някой знае ли какви документи трябва да се занесат при записване в училището?

След 7-ми клас:

ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ СЛЕД VII КЛАС УЧЕНИЦИ:

1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
    2. Молба за записване /бланка на училището/

3. Характериктика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал

4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
    5. Здравен картон
    6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)

7. формуляр на ученика /бланка на гимназията/ има го по-напред в темата )

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Не са наредени по низходящ ред.
    Наредени са спрямо максималния бал, с който се влиза.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    След 7-ми клас:

4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
    5. Здравен картон
    6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)

Златна си ;*

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Няма ли някой в 2АЕГ бе ?

Аз съм там, в паралелката АЕ-РЕ-М-БЕЛ. Бал - 34.024 *щастие* Чудя се дали да отида на второ класиране за паралелката с трите езика....

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    След 7-ми клас:

5. Здравен картон

моля
    къде ще им търся здравен картон
    ако до сега съм бил в това училище (пмг, ако е важно), трябва ли да го нося? а как стоят работите с отпускното при мен

-smile-
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от epickb Виж мнението
    Ми аз ама с английски, немски,химия и биология :P
    И аз сьм вьв 2 АЕГ, с АЕ;НЕ;М;Г ... бал: 33,500
    Как здравен картон, в моя справочник за 2013-2014 не пише така!?
    Аз мисля да се записвам утре.
    P.S. сори за "ь"
    Последно редактирано от -smile- : 06-26-2013 на 20:27

а за подаване на документи за 2ро класиране какво трябва?

нямам идея.. :X

вероятно, каквото и при 1во..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Аз съм там, в паралелката АЕ-РЕ-М-БЕЛ. Бал - 34.024 *щастие* Чудя се дали да отида на второ класиране за паралелката с трите езика....
    Еее аз съм с Ае-ИЕ-И-Г и ти да не си луда три езика няма ли да ти дойдат в повече
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    а за подаване на документи за 2ро класиране какво трябва?
    Отиваш в училището което си приета , и там вече ще си подадеш заявление че искаш да участваш във 2 класиране
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Честита ни тема

ОТКАЧААААААААМ !
    I класиране: КЛАСИРАН
    по 1 желание: СПГТ
    Произв. и обсл. в завед. за хран.- ИтЕ

BornToDie, миналата година на една приятелка бяха писали, че името и е: АНТОНИЯ КРАСИМИРОВА АНТОНИЯ.
    Момичето си кандидатстваше и сега си учи в 22-ро и мисля че нямаше никакви проблеми.
    А пък и нали си имаш служебна бележка и удостоверение, на което ти пише вярно името.

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Еее аз съм с Ае-ИЕ-И-Г и ти да не си луда три езика няма ли да ти дойдат в повече
    Хаха, аз ако бях готова да се спра на три езика, ехеййй.... Мислех си, че като ги науча тия, да почвам с испански и френски Абе ще видим. Ще те търся с поглед на петнайсти, съфорумниците от километри ги забелязвам

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Хаха, аз ако бях готова да се спра на три езика, ехеййй.... Мислех си, че като ги науча тия, да почвам с испански и френски Абе ще видим. Ще те търся с поглед на петнайсти, съфорумниците от километри ги забелязвам
    Не мисля, че дори и да избереш с три езика, ще те научат на руски добре. Казвам го, защото съм чувала хора да казват, че в гимназията втория език не се учи като хората и ако е така то за третия не знам...

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Не мисля, че дори и да избереш с три езика, ще те научат на руски добре. Казвам го, защото съм чувала хора да казват, че в гимназията втория език не се учи като хората и ако е така то за третия не знам...
    Разбира се, че няма да го науча само от училище като втори език. Но все пак човек трябва да си мечтае, а и изказването не беше ЧАК толкова сериозно.

Добро утро, как сте Днес ще ходя до 137соу да подам заявление за 2-ро класиране.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Добро утро и на теб и на другите. А аз днес ще се записвам в ГПЧЕ.

Някой знае ли дали ПГ по телекомуникации приемат след завършен 8клас?Че нямам шанс да вляза в Ломоносов и това означава че ще съм 137 и вече се чудя къде мога да вляза след 8клас.
    Последно редактирано от Rony999 : 06-27-2013 на 07:31

Оллллл......браво на тези, които са в 1 и 2 Английска, аз толкова исках там,ама....
    Някой в 35 няма ли....????

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Някой знае ли дали ПГ по телекомуникации приемат след завършен 8клас?Че нямам шанс да вляза в Ломоносов и това означава че ще съм 137 и вече се чудя къде мога да вляза след 8клас.
    Май приемат само след седми, но не съм сигурна. Иначе днес се записах, ама не съвсем. Значи полу - официално съм ученичка в 18-то. Трябва утре да си взема отпусното да го занеса и съм готова. Разбрах, че ще съм 8 "З" клас, така че chtlsy ти да не се оплакваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си