- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Някой знае ли какви документи трябва да се занесат при записване в училището?
След 7-ми клас:
ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ СЛЕД VII КЛАС УЧЕНИЦИ:
1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
2. Молба за записване /бланка на училището/
3. Характериктика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал
4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
5. Здравен картон
6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)
7. формуляр на ученика /бланка на гимназията/ има го по-напред в темата)
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Честита ни тема
ОТКАЧААААААААМ !
I класиране: КЛАСИРАН
по 1 желание: СПГТ
Произв. и обсл. в завед. за хран.- ИтЕ
BornToDie, миналата година на една приятелка бяха писали, че името и е: АНТОНИЯ КРАСИМИРОВА АНТОНИЯ.
Момичето си кандидатстваше и сега си учи в 22-ро и мисля че нямаше никакви проблеми.
А пък и нали си имаш служебна бележка и удостоверение, на което ти пише вярно името.
127?![]()
![]()
Добро утро, как стеДнес ще ходя до 137соу да подам заявление за 2-ро класиране.
Добро утро и на теб и на другите. А аз днес ще се записвам в ГПЧЕ.
Някой знае ли дали ПГ по телекомуникации приемат след завършен 8клас?Че нямам шанс да вляза в Ломоносов и това означава че ще съм 137 и вече се чудя къде мога да вляза след 8клас.
Последно редактирано от Rony999 : 06-27-2013 на 07:31
Оллллл......браво на тези, които са в 1 и 2 Английска, аз толкова исках там,ама....
Някой в 35 няма ли....????