.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Няма ли някой в 2АЕГ бе ?

Аз съм там, в паралелката АЕ-РЕ-М-БЕЛ. Бал - 34.024 *щастие* Чудя се дали да отида на второ класиране за паралелката с трите езика....

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Аз съм там, в паралелката АЕ-РЕ-М-БЕЛ. Бал - 34.024 *щастие* Чудя се дали да отида на второ класиране за паралелката с трите езика....
    Еее аз съм с Ае-ИЕ-И-Г и ти да не си луда три езика няма ли да ти дойдат в повече
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Честита ни тема

ОТКАЧААААААААМ !
    I класиране: КЛАСИРАН
    по 1 желание: СПГТ
    Произв. и обсл. в завед. за хран.- ИтЕ

BornToDie, миналата година на една приятелка бяха писали, че името и е: АНТОНИЯ КРАСИМИРОВА АНТОНИЯ.
    Момичето си кандидатстваше и сега си учи в 22-ро и мисля че нямаше никакви проблеми.
    А пък и нали си имаш служебна бележка и удостоверение, на което ти пише вярно името.

Еее аз съм с Ае-ИЕ-И-Г и ти да не си луда три езика няма ли да ти дойдат в повече
    Хаха, аз ако бях готова да се спра на три езика, ехеййй.... Мислех си, че като ги науча тия, да почвам с испански и френски Абе ще видим. Ще те търся с поглед на петнайсти, съфорумниците от километри ги забелязвам

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Хаха, аз ако бях готова да се спра на три езика, ехеййй.... Мислех си, че като ги науча тия, да почвам с испански и френски Абе ще видим. Ще те търся с поглед на петнайсти, съфорумниците от километри ги забелязвам
    Не мисля, че дори и да избереш с три езика, ще те научат на руски добре. Казвам го, защото съм чувала хора да казват, че в гимназията втория език не се учи като хората и ако е така то за третия не знам...

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Не мисля, че дори и да избереш с три езика, ще те научат на руски добре. Казвам го, защото съм чувала хора да казват, че в гимназията втория език не се учи като хората и ако е така то за третия не знам...
    Разбира се, че няма да го науча само от училище като втори език. Но все пак човек трябва да си мечтае, а и изказването не беше ЧАК толкова сериозно.

Ама разбира се , че ще се търсим Трябва да се разберем за нещо по което ще се познаем
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ама разбира се , че ще се търсим Трябва да се разберем за нещо по което ще се познаем
    Както си говорим така, все едно няма два месеца и половина до 15ти Вече ми е любопитно да се видя с всички. Пък по време на учебната ще плачем за ваканция

Както си говорим така, все едно няма два месеца и половина до 15ти Вече ми е любопитно да се видя с всички. Пък по време на учебната ще плачем за ваканция
    Да нали за първа година нямам търпение да отида на училище Макар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева

Да нали за първа година нямам търпение да отида на училище Макар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева
    Моркови и зеле? Ние май ще трябва да си носим подправки за една хубава салатка Учила ли си английски досега?

Бая си е дебел речника. На Оксфорд, мисля че беше. Мен ми казаха, че мога да разглеждам нещата на масата. Учебниците гледах ама речника не посмях, няма да се стресирам от сега. Колко ли тежи???
    А пьк аз докато се записвах, минаха двама големи и викат- "Еее, тука се записват зайците!" - И се отдалечиха спорейки дали д-рката ще им даде да ни целят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си