- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Честита ни тема
ОТКАЧААААААААМ !
I класиране: КЛАСИРАН
по 1 желание: СПГТ
Произв. и обсл. в завед. за хран.- ИтЕ
BornToDie, миналата година на една приятелка бяха писали, че името и е: АНТОНИЯ КРАСИМИРОВА АНТОНИЯ.
Момичето си кандидатстваше и сега си учи в 22-ро и мисля че нямаше никакви проблеми.
А пък и нали си имаш служебна бележка и удостоверение, на което ти пише вярно името.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да нали за първа година нямам търпение да отида на училищеМакар , че чувам че ще ни замерят със моркови и зеле се пак сме зайчета
А и на мен ми е адски любопитно да видя класа , да опозная училището , а през учебната година определено ще плачем за ваканция , че като го видях ония речник там където ни обесняваха за учебниците чак ми се дорева
![]()
Бая си е дебел речника. На Оксфорд, мисля че беше. Мен ми казаха, че мога да разглеждам нещата на масата. Учебниците гледах ама речника не посмях, няма да се стресирам от сега. Колко ли тежи???
А пьк аз докато се записвах, минаха двама големи и викат- "Еее, тука се записват зайците!" - И се отдалечиха спорейки дали д-рката ще им даде да ни целят.