- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
^Ама с тежести!![]()
Queen of the Damned
бях на 1-во ниво и тряше да правя ден 6 ии ми дойде цикъла и спрях с упражненята 4 днии , а нямаше как да ги правя защото супер много ми тече и мнооооого ме боли абсолютно винаги и ся незнам кво да прая утря мисля да си правя 6тия ден а не да почвам отначало щото после пак ще трябва да си прекъсна![]()
Недей да прекъсвай. Продължи си.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Момичета днес беше първият ми ден, много добре ми се отрази.![]()
и на мен също ми дойде цикъла вчера .. но ще изчакам още един ден и ще продължаиначе съм на 1 ниво 9 ден
Днес направих 1-ви ден от 3-то ниво и мога спокойно да кажа, че това ми е любимото ниво. Страхотни упражнения и малко повече разнообразие в сравнение с предишните две нива. С удоволствие ще си ги правя дори и когато свърша програмата. И мисля, че като цяло са по-лесни от ужасното 2-ро ниво.
Level:1 Day:2 Чувствам се страхотно,като изключим ужасната мускулна треска на ръцете и краката.Направих си и днешната тренировка цялата плувнала БУКВАЛНО в пот,но ми се отразява много добре.И се чувствам много позитивно настроена към това.
Късмет на всички![]()
Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото![]()
До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
Споко :Д
^
^
Хахахха същата съм :ДД Днес едва станах от леглото страшни болки са, ама няма да се отказвам :Д
вчера се върнах към програмата. хванах от второ ниво, че ми е "любимото":Д
//още съм в процес на обновяване на гардероба след първия месец;
Здравейте момичета.Исках да питам дали съм единствената,която има болки в гръдния кош??
Последно редактирано от nadikc : 07-23-2013 на 17:18
8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами това е календар за начинаещи. Клипчетата ги има в youtube. Като цяло са приятни, но не са кой знае колко натоварващи. Пробвай ги ако искаш!![]()
Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ...1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.
Аз ги правех тези упражнения преди месец-два..стигнах до 3то ниво ,но ги спрях,тъй като нямаше абсолютно никакъв ефект..явно аз нещо не съм правила както трябва ;/
А хр. ти режим какъв беше ?
at least it was before i fucked everything up
Ами просто се ограничавах...без тесто,газирано,сладко веднъж седмично ...