.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Реших, че съм твърде гениален за книгите от списъка, и тези дни слушам само поп-фолк
    Идиот...Заради тая тъпа музика и такива глупаци като теб, държавата ни е на това дередже.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cecomuhata Виж мнението
    Идиот...Заради тая тъпа музика и такива глупаци като теб, държавата ни е на това дередже.
    Моето момче, можеш само да ми завиждаш, не че така можеш да достигнеш моето интелектуално ниво, но...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    можеш само да ми завиждаш
    Защо винаги, ама винаги мислиш, че другите ти завиждат, когато кажат нещо отрицателно за теб?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Защо винаги, ама винаги мислиш, че другите ти завиждат, когато кажат нещо отрицателно за теб?
    Те имат основание, за да го правят, къде съм написал в мнението си, че ми завижда в момента?

Моето момче, можеш само да ми завиждаш, не че така можеш да достигнеш моето интелектуално ниво, но...
    Не бих завиждал на "интелигентността" на някой с IQ(надявам се да знаеш какво е) 50.Напротив, по-скоро ми е жал за теб.Повярвай ми, няма интелектуалец, слушащ чалга, а няма и да има.Това е турска музика създадена за най-ниската част от пирамидата на нашето общество!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от cecomuhata Виж мнението
    Не бих завиждал на "интелигентността" на някой с IQ(надявам се да знаеш какво е) 50.Напротив, по-скоро ми е жал за теб.Повярвай ми, няма интелектуалец, слушащ чалга, а няма и да има.Това е турска музика създадена за най-ниската част от пирамидата на нашето общество!
    Напълно вярно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си