.
Отговор в тема
Страница 124 от 436 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 10898
    Момичета, предпожете хубава очна линия, в момента съм с тази но някак си започва да се изтрива, не е водоустойчива и не е издържлива. Искам същия модел т.е. течна с такава четчица - мека, но да издържа , примерно лятото като се потя и т.н. и да издържа докато не я изтрия аз без да се трие сама. И да е на приемлива цена.. Не 10 лв знам, че 10 не е скъпо, но сега трябва да си купувам много неща за морето ии гледам да спестявам. Мерси.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На Есенс за евтини и хубави. Ако искаш наистина нещо, което гарантирано няма да мръдне, си вземи гелообразната.
    Everything changes, but beauty remains ...

А тя колко струва, и четката също? Ии, много трудно ли се слага?

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    благодаря ти,ще пробвам
    в джъмбо има такива гъбички на щанда с декоративната козметика

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Момичета, каква е разликата между мицеларната вода на Avene и Avene Cleansing wather от серията Cleanance? Днес си взех още от мицеларната на биодерма, но все пак искам да пробвам и други и се чудех за тези на Avene или на NUXE?

И имате ли отзиви за кремът Global от серията Sebium на BIODERMA? До сега използвах AI на Uriage от серията Hyseac и съм доволна, но свършва и се насочвам към друго. Когато попитах аптекарката за AI на BIODERMA тя ме насочи към Global. Съвети?

П.П.: Кожата ми е мазна със склонност към акне.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на strawberry88
    На каква цена г/д струват протекторите за екран на фотоапарат?

^Зависи за какъв фотоапарат ти трябва. Предполагам в интернет можеш да провериш.

http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
    Това е най-добрата оцна линия на Голден Росе и сигурно най-хубавата за тази цена в България. Не се размазва изобщо, но свалянето е малко досадно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    Нали знаете гъбичките,които се използват за омбре маникюрите за да се постигне този ефект,знаете ли къде в България се продават,защото виждам,че се използват специални,а не съм намирала никъде или с какво друго мога да си направя такъв тип маникюр?
    В Джъмбо има - около 30-40 броя са 3-4 лева. Попринцип тези гъбички са за ФДТ, така че би трябвало да ги има и по козметичните магазини.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Момичета, каква е разликата между мицеларната вода на Avene и Avene Cleansing wather от серията Cleanance? Днес си взех още от мицеларната на биодерма, но все пак искам да пробвам и други и се чудех за тези на Avene или на NUXE?

И имате ли отзиви за кремът Global от серията Sebium на BIODERMA? До сега използвах AI на Uriage от серията Hyseac и съм доволна, но свършва и се насочвам към друго. Когато попитах аптекарката за AI на BIODERMA тя ме насочи към Global. Съвети?

П.П.: Кожата ми е мазна със склонност към акне.
    Вземи си Sebium Pore Refiner! Прекрасен е!

anonymous708973
    Guest
    Да питам на свой ред:
    Години не мога да си пусна нокти. Напоследък успявам, защото нося гел - не се хабете, не е от вредния, а от специалния smoothing на CND, ама това е временно решение, някак не ми се дават по 40 лв на 2 седмици, пък и скоро, дай Боже, заминавам в чужбина.

Какви заздравители да си взимам и какви маски да си правя? Да отбележа, че ще пропусна истории като Перфект и т.н., и без това използвам такива като база.
    Макси балм ще е задължително, мисля си и да инвестирам в Мавала.

Ще се радвам и на съвети за маски, които НЕ оцветяват ноктите ми в лайнян цвят.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Започни да пиеш Герикапс. Снощи бях на кръщене и присъстващите се удивиха какъв орлов маникюр съм пуснала и как не ми е трудно да държа свещите.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи си Sebium Pore Refiner! Прекрасен е!
    И аз си поръчах втора опаковка от него. Бях за половин година на Аvene Cleanance- еми, по-голям боклук от виши и от това няма!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    От 3-4 месеца пия Приорин - като състав е по-добър, ама цената е... да не ти казвам. Сега съм спряла за около месец, но пак ще го захващам.
    Ясно ми е, че освен отвън трябва и подхранване отвътре...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Момичета, предпожете хубава очна линия, в момента съм с тази но някак си започва да се изтрива, не е водоустойчива и не е издържлива. Искам същия модел т.е. течна с такава четчица - мека, но да издържа , примерно лятото като се потя и т.н. и да издържа докато не я изтрия аз без да се трие сама. И да е на приемлива цена.. Не 10 лв знам, че 10 не е скъпо, но сега трябва да си купувам много неща за морето ии гледам да спестявам. Мерси.
    Въх, на мен пък тази в пъти повече ми държи от Есенс маркера и Есенс с твърдия писец.

Иначе да си купуваш скъпа очна линия и скъпа спирала са си пари на вятъра определено.

Пантерке, за растеж ти препоръчвам това:
    http://irecommend.ru/sites/default/f...6516_67659.jpg
    Много помага, личен опит

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пантерке, за растеж ти препоръчвам това:
    http://irecommend.ru/sites/default/f...6516_67659.jpg
    Много помага, личен опит
    Като база може ли да се използва или не действа под лак?

О, нямам идея, изхвърлих кутийката. Аз го ползвам самостоятелно, той стои като прозрачен лак и действа(лично при мен) буквално при второто лакиране.

^ Прибера ли се в България ще ми е първата покупка!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Момичета ще си взимам нова преса, та се надявам да ме посъветвате.. Колебая се между http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html и http://www.remington.bg/presi-za-kos...500-pearl.html , какво мислите? Бях твърдо за втората, но сега чета, че много се разваляли, а пък първата е с по-слаба мощност, незнам.. Чакам съвет, някой?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Май някоя приятелка ми сви тайно кристалите за коса Та имате ли отзиви от някаква марка, защото мисля да си взимам нови .. моите бяха на Black, само не ми препоръчвайте ейвън ;д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Какво мислите за козметиката на Mixa ? Струват ли си парите ? (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Какво мислите за козметиката на Mixa ? Струват ли си парите ? (:
    Имам крема за ръце и ми харесва, добре хидратира ръцете и бързо попива. Приятелка си купи крема за лице и каза, че й харесва. Миналия месец имаха тестери в Лили. Ако още има ги пробвай и виж дали ще ти допаднат.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Вече не са само тестери Мерси за мнението, ще чакам още.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Пантерке, за нокти препоръчвам бадемово масло. У Н И К А Л Н О! Винаги имам маникюр, и ми се счупиха до дъно, и ги изрязах всички преди около седмица. А моите са много малки, когато не са дълги (не съм ги гризяла никога, като малка за около седмица май ги гризях, но са ми малки попринцип) ии много ги мразя къси, дълги ги обожавам, защото самата форма на нокътя ми е много хубава и изглеждат много добре дълги. Та, преди 4 дни някъде започнах да си ги мажа вечер преди да легна и да масажирам, попива значително бързо и не ти пречи, може и през деня когато се сетиш да ги мажеш. Е , няма такъв ефект! Значи, ноктите ми растат изключително бавно, ама много, много бавно. Сега, откакто ползвам бадемовото масло ми порастнаха с 1-2 сантиметра за няколко дни! Много съм доволна.
    Иначе, на мен тази очна линия на ГД ми се трие на места, може би клепачите ми се омазняват, защото кожата ми като цяло е доста мазна.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-30-2013 на 18:57

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    НЯкой да знае откъде да намеря метален гребен за тупиране?

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Е , няма такъв ефект! Значи, ноктите ми растат изключително бавно, ама много, много бавно. Сега, откакто ползвам бадемовото масло ми порастнаха с 1-2 сантиметра за няколко дни!
    Виж първо колко точно са 1-2 см
    Иначе подкрепям, че от маслата растат бързо, ноо не чак толкова Аз ползвам кайсиево, върши доста добра работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си