- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Момичета, предпожете хубава очна линия, в момента съм с тазино някак си започва да се изтрива, не е водоустойчива и не е издържлива. Искам същия модел т.е. течна с такава четчица - мека, но да издържа , примерно лятото като се потя и т.н. и да издържа докато не я изтрия аз без да се трие сама. И да е на приемлива цена.. Не 10 лв
знам, че 10 не е скъпо, но сега трябва да си купувам много неща за морето ии гледам да спестявам. Мерси.
На Есенс за евтини и хубави. Ако искаш наистина нещо, което гарантирано няма да мръдне, си вземи гелообразната.
Everything changes, but beauty remains ...
А тя колко струва, и четката също? Ии, много трудно ли се слага?
Момичета, каква е разликата между мицеларната вода на Avene и Avene Cleansing wather от серията Cleanance? Днес си взех още от мицеларната на биодерма, но все пак искам да пробвам и други и се чудех за тези на Avene или на NUXE?
И имате ли отзиви за кремът Global от серията Sebium на BIODERMA? До сега използвах AI на Uriage от серията Hyseac и съм доволна, но свършва и се насочвам към друго. Когато попитах аптекарката за AI на BIODERMA тя ме насочи към Global. Съвети?
П.П.: Кожата ми е мазна със склонност към акне.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
На каква цена г/д струват протекторите за екран на фотоапарат?
^Зависи за какъв фотоапарат ти трябва. Предполагам в интернет можеш да провериш.
http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
Това е най-добрата оцна линия на Голден Росе и сигурно най-хубавата за тази цена в България. Не се размазва изобщо, но свалянето е малко досадно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Да питам на свой ред:
Години не мога да си пусна нокти. Напоследък успявам, защото нося гел - не се хабете, не е от вредния, а от специалния smoothing на CND, ама това е временно решение, някак не ми се дават по 40 лв на 2 седмици, пък и скоро, дай Боже, заминавам в чужбина.
Какви заздравители да си взимам и какви маски да си правя? Да отбележа, че ще пропусна истории като Перфект и т.н., и без това използвам такива като база.
Макси балм ще е задължително, мисля си и да инвестирам в Мавала.
Ще се радвам и на съвети за маски, които НЕ оцветяват ноктите ми в лайнян цвят.
^Започни да пиеш Герикапс. Снощи бях на кръщене и присъстващите се удивиха какъв орлов маникюр съм пуснала и как не ми е трудно да държа свещите.
И аз си поръчах втора опаковка от него. Бях за половин година на Аvene Cleanance- еми, по-голям боклук от виши и от това няма!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
От 3-4 месеца пия Приорин - като състав е по-добър, ама цената е... да не ти казвам. Сега съм спряла за около месец, но пак ще го захващам.
Ясно ми е, че освен отвън трябва и подхранване отвътре...
Пантерке, за растеж ти препоръчвам това:
http://irecommend.ru/sites/default/f...6516_67659.jpg
Много помага, личен опит![]()
О, нямам идея, изхвърлих кутийката. Аз го ползвам самостоятелно, той стои като прозрачен лак и действа(лично при мен) буквално при второто лакиране.
^ Прибера ли се в България ще ми е първата покупка!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета ще си взимам нова преса, та се надявам да ме посъветвате.. Колебая се между http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html и http://www.remington.bg/presi-za-kos...500-pearl.html , какво мислите? Бях твърдо за втората, но сега чета, че много се разваляли, а пък първата е с по-слаба мощност, незнам.. Чакам съвет, някой?![]()
Май някоя приятелка ми сви тайно кристалите за косаТа имате ли отзиви от някаква марка, защото мисля да си взимам нови .. моите бяха на Black, само не ми препоръчвайте ейвън ;д
Какво мислите за козметиката на Mixa ? Струват ли си парите ? (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Вече не са само тестериМерси за мнението, ще чакам още.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Пантерке, за нокти препоръчвам бадемово масло. У Н И К А Л Н О!Винаги имам маникюр, и ми се счупиха до дъно, и ги изрязах всички преди около седмица. А моите са много малки, когато не са дълги (не съм ги гризяла никога, като малка за около седмица май ги гризях, но са ми малки попринцип) ии много ги мразя къси, дълги ги обожавам, защото самата форма на нокътя ми е много хубава и изглеждат много добре дълги. Та, преди 4 дни някъде започнах да си ги мажа вечер преди да легна и да масажирам, попива значително бързо и не ти пречи, може и през деня когато се сетиш да ги мажеш. Е , няма такъв ефект! Значи, ноктите ми растат изключително бавно, ама много, много бавно. Сега, откакто ползвам бадемовото масло ми порастнаха с 1-2 сантиметра за няколко дни! Много съм доволна.
Иначе, на мен тази очна линия на ГД ми се трие на места, може би клепачите ми се омазняват, защото кожата ми като цяло е доста мазна.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-30-2013 на 18:57
НЯкой да знае откъде да намеря метален гребен за тупиране?