.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
    Най-общо казано без бял хляб, без мазно, солено, пържено, пакетирани храни като кроасани, вафли, зрънчовци.
    Месце, салата, яйца, извара, ядки мед, натурален шоколад - все хубави работи.

Ако не се вманиачаваш, лесни правила като: без десерт на вечеря, без бързи въглехидрати след 15-16ч. и т.н. много ще ти помогнат. Опознай неща като киноа, кафяв ориз... Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
    Дали? Човек просто трябва да си слуша тялото.

http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Това е много интересно. Попадали са ми няк'ви учебници, да ги наречем, по диететика и в тях пишеше, че честотата на храненията повлиява енергийния разход точно поради различията в термогенезата и точно за т'ва се препоръчват трудно смилаеми храни при режим за отслабване. И даже и с преподаватели сме го говорили... Интересно, както казах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си