- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Хубаво е,че повечето от нас спазват програма усилено,по често или 30 days shred или Insanity, обаче ...вие какво ядете? Аз направо откачам почти всеки един момент за храна,и не храна за наяжба,а от типа на : кола,зрънчо,шоколад и т.н. ... все пак е хубаво зачедно с програмата да спазваш и хубав режим,вашия какъв е за да знам г\д и аз какво да ям е не...
Най-общо казано без бял хляб, без мазно, солено, пържено, пакетирани храни като кроасани, вафли, зрънчовци.
Месце, салата, яйца, извара, ядки мед, натурален шоколад - все хубави работи.
Ако не се вманиачаваш, лесни правила като: без десерт на вечеря, без бързи въглехидрати след 15-16ч. и т.н. много ще ти помогнат. Опознай неща като киноа, кафяв ориз... Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
Дали? Човек просто трябва да си слуша тялото.
http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene
Това е много интересно. Попадали са ми няк'ви учебници, да ги наречем, по диететика и в тях пишеше, че честотата на храненията повлиява енергийния разход точно поради различията в термогенезата и точно за т'ва се препоръчват трудно смилаеми храни при режим за отслабване. И даже и с преподаватели сме го говорили... Интересно, както казах...