.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

1 Как се казваш
    2 Какви са ти плановете за бъдещето?
    3 Би ли станал президент на България?
    4 Срамуваш ли се от майка си и баща си ?
    5 Ако имаш извънбрачно дете но имаш съпруга която обичаш какво би направил?
    6 В живота на човек има и лоши моменти за да има баланс или за да отценява добрите?
    7 Хубаво ли е човек да е егоист винаги и във всяко ситуация ?
    8 А Редно ли е да бъде и прекалено добър с околните?
    9 Кога за последно беше възбуден?
    10 Имал ли си нечисти помисли спрямо много по-малък или много по-голям човек от тебе?
    11 Сексабила се измерва по облеклото и в държанието ?
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-18-2013 на 09:29

Мега фен
    3 Били станал президент на България?
    И кво станало Били като станал президент на Б-я ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1 Как се казваш - Ицо.
    2 Какви са ти плановете за бъдещето? - Сега записах висше. Плановете ми са да уча сериозно, да се запозная с нови хора и осъществя различни връзки. За в по-далечно бъдеще - не знам. Дори е възможно да си сменя специалността с друга, ако виждам, че не ми е достатъчно интересна, или няма да мога да се реализирам..
    3 Би ли станал президент на България?- Бих, но нямам особено желание. Така че по-скоро-не. За президент със сегашните ми знание, а и бъдещите ми също - е абсурдно да мисля за такава титла. Още повече, не мисля да се занимава сериозно с политика. Да не говорим,че освен добър политик, социолог, дипломат и куп други качества,които се изискват от такъв човек - той трябва да е играе малко или много в мръсните игрички на мафията. Зависим е. И не мисля,че има някаква ,,власт''. Една от многото малки фирурки...
    4 Срамуваш ли се от майка си и баща си ? Не. Дори се гордея.
    5 Ако имаш извънбрачно дете но имаш съпруга която обичаш какво би направил? Хмм Ще поема ангажимента като родител-баща, но няма да напускам досегашната ми съпругата.
    6 В живота на човек има и лоши моменти за да има баланс или за да отценява добрите? И двете сигурно. Но човек винаги не оценява напълно, това което има.
    7 Хубаво ли е човек да е егоист винаги и във всяко ситуация ?- Нека разгледаме значението на думата егоист в не философския й смисъл. Тогава - не не е хубаво. Най-малкото, защото освен,че прави лошо на отсрещния човек, но и всичко се забелязва. Нямам как да не му се върне, независимо по какъв начин. Дали хората ще започнат да го избягват, или нещо друго..
    8 А Редно ли е да бъде и прекалено добър с околните? не.. ще му се качат на главата.. няма да проявяват никаква благодарност.
    9 Кога за последно беше възбуден? сутринта като ставам :Д
    10 Имал ли си нечисти помисли спрямо много по-малък или много по-голям човек от тебе? - колко по-голям? В рамките на нормалното привличане.
    11 Сексабила се измерва по облеклото и в държанието ?нито едно от двете.
    ех,мен ли завързахте най-накрая ;д
    Последно редактирано от klimatronik : 08-18-2013 на 13:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си