1. Коя зодия си? скорпион
2. Любимият ти модел автомобил? лада нива :Д
3. Сподели ни най-голямата ти мечта? В рамките на възможното, разбира се.
http://vbox7.com/play:0a795708&start=15 ,
http://vbox7.com/play:feef4617&start=294 ,
4. Девствен ли си? За тебе винаги.
5. Парите купуват ли щастие? Обоснови се, моля. Относително е. Парите са материалното, а без него не може. Но изобщо не са определящ фактор за щастието на хората, тъй като много от нас се чувстват добре и с малко пари, за разлика от други богаташи, които не знаят за какво да си използват събраното и постоянно са ангажирани. На всеки (или така предполагам) никога не са му достатъчни определените суми пари. Получаваш малка заплата. Правиш пробив ставаш двойно по богат. Но идва време,когато и това не ти е достатъчно. Целите ти стават да изкараш още и още . Представата ти тотално се променя и не си щастлив човек. Има хора, на които целите и желанията им не са големи. Те са си устроели и дадения живот . Има обаче и други, които имат по-големи мечти . Те обаче искат повече зор и напън. Тогава човек остава недоволен, поради липсата на средства ..
6. Кога за последно дари пари за нуждаещ се? Като изключим един СМС ... може би от миналата година. Просто не съм попадал на просещи, а и не изкарвам много.
7. Страх ли те е от смъртта, а от старостта? не. Или може би от старостта, ако нямам внуци или бъда самотен. Старостта ми е някак странна, не знам какво ще изпитвам тогава.
8. Кой е най-гадният начин да умреш? Когато изневериш на морала си. Когато се самоубиеш с чувство на предаване.
9. Любимото ти занимание? ходенето на планина, експедиции, лов , езда , лостове, фитнес..
10. Някой от форума с който би искал да се запознаеш на живо? А някой с който никога не би? не съм мислил Чачо ще е добър събеседник. Сега ще изтърва някой, че ще вземе да ми се сърди.
11. Какъв стил музика слушаш? ами всяка,която ми допадне. рап, народа, дори опера също.
12. Религиозен ли си? Вярваш ли в Бог или някоя друга сила? Обоснови се, моля. не.. има някаква енергия.. Но, не съм доволен от случващото се на Земята.
13. Любимата ти животинка? не ги деля. Всяка си има собствен чар. Вълкът ме кефи. Излъчването на Благородния елен пък е съвсем различно. Орелът... Ако е от моите животнки- ест, коня и кучето.
14. Една вечер с красива жена в леглото или един ден на хиподрума с красив кон? през вечерта с красивата жена, а през деня на хиподрума

15. Кого обичаш повече? Мама или тати? Избери само едното, моля. а защо? ами мама :Д
16. Излизал ли си на среща с човек с когото си се запознал от интернет?- не
17. Познаваш ли лично някой от форума, кой?- не
18. Коя държава би искал да посетиш?- Не една. Северните дестинации като Канада и Русия .. но също така и страни в Африка в Сахара, екваториалните гори и саваната. ( Намибия, Судан и тнт). Монголия , Китай.. не мога да си избера точно една държава.
19. Нещо, което не си имал възможността да направиш, но много ти се иска? скачане с парашут
20. Красотата важна ли е? И до каква степен? -Важна е. Би ли живяла в свят без багри? Тя вид чувство, усет , тръпка. Какво би бил света без нея?
21. Любимият ти раздел във форума? кофата;д преди ми беше спорт, но от както форума зацепи..
22. Мислиш ли, че има живот на другите планети? Как си го представяш? Егоистично е да мислим,че сме сами, при положение,че има милиарди непознати галактики и слънчеви системи, много от които подобни на нашата. Дори вярвам,че има цивилизации,много по-напреднали от нашата. Има и такива, които изостават. Но със сигурност не са една или две. Според мен на много планети има предпоставки за живот. Някъде на ниво организми, другаде.. както казах .. по напреднали
23. Най-голямата глупост, която си правил? .. като малки плюхме през скритите прозорци на операта , за това се сещам сега
24. Има ли любов от пръв поглед? не мисля. има силно привличане, тръпка, наслада, омайване. чувство, но любов от пръв поглед няма при мъжете. (при жените не знам)
25. Шофираш ли? Най-високата скорост, която си достигал? шофиръл съм, но не достатъчно за скорости..
26. Пробвал ли си наркотици и други опиати? Ако не си, би ли? не. Пушил съм трева. Бих пушил пак.
27. Какво е мнението ти за оргиите? Пробвал ли си, би ли? не съм пробвал,че да мога да кажа. не мисля,че ще пробвам.
28. Расист ли си? Какво е мнението ти за ромите? Ромите ли.. ми да расист съм значи. Има много кадърни и умни роми, но голяма част от тях са пумия за очите. Ако може да се приобщят ... добре, но мисля,че много се различават от другите етноси.
29. Ако имаш един ден безпрекословна и безгранична власт във всякакво отношение, какво би променил? Ако ставаше със щракане на пръсти ? Ми бих извадил България от това положение. Бих си изкарал тото.. Всяко мое действие , независимо с добро или лошо замисъл - ще доведе до катаклизми, Имаше една талава комедия ... Но предпочитам сам да успея в това,което искам... В противен случай всичко се обезсмисля. всеки се превръща в изкуствена марионетка.
30. Любимата ти сентенция?
31. Опиши ни перфектната жена на външност? А, като характер? Перфектната за мен, утре може да се окаже пълна противоположност. Няма смисъл.. Но добре. Трябва да е умна, мила, грижовна или казано с две думи - просто човек.
32. Мнението ти за изневярата? -нормално явление, при липса на нещо основно в една връзка.
33. Ползваш ли фейсбук? А, други социални мрежи? фацебоок, но вече по-малко
34. Най-екстремното нещо, което си правил?- ами скачане, заставане на ръба на скала, каране на колело на буната .. детски глупости
35. Имаш ли татуси, обеци? Ако нямаш, искаш ли? Мнението ти за тях? не. Не ме вълнуват. Все ми е едно за другите,които се окачат с обици и си правят татуси. Не ми пречат. Забелязвам , понякога се заглеждам, но ми е еднообразно.
36. Има ли подходяща възраст човек да създаде семейство? Коя е тя според теб, ако има такава? За жените - от 20 до 30. По простата причина, че в по-напреднала възраст бременността и рисковете с нея с увеличават. Но иначе не.. всеки,когато е финансово стъпил и е намерил половинката си... Според мен не е много хубаво да се създава семейство от твърде млади съпрузи, защото там вероятността да се разделят е повече.
37. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои ще са те? ми знам ли?
38. Интересуваш ли се от политика? Какво е мнението ти за правителството на България? = Интересувам се, като всеки човек в тази криворазбрана цивилизация, но не много.Правителство ли? Имаме ли такова?...
39. Любовта на мъжа минава ли през стомаха? А през леглото? минава през всичко ;д сексуалното желание го има .
40. Стиска ли ти да публикуваш твоя снимка тук? Обоснови се.