.
Отговор в тема
Страница 44 от 51 ПървиПърви ... 34404142434445464748 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1267
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    аз на пантерката съм й обещал нещу свързано със стола
    Не знам защо си вярваш, че заплахата ти за "разчекване" предизвиква у мен някаква друга емоция освен снизхождение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам защо си вярваш, че заплахата ти за "разчекване" предизвиква у мен някаква друга емоция освен снизхождение.
    ако искаш, недей да ме чувстваш. твой проблем :Д

Мега фен
    :* :* :* за всички,които ме искат

Мега фен Аватара на pandabear
    тогава го слагам...
    климатроника
    гогогого
    Последно редактирано от pandabear : 08-17-2013 на 23:45

1 Как се казваш
    2 Какви са ти плановете за бъдещето?
    3 Би ли станал президент на България?
    4 Срамуваш ли се от майка си и баща си ?
    5 Ако имаш извънбрачно дете но имаш съпруга която обичаш какво би направил?
    6 В живота на човек има и лоши моменти за да има баланс или за да отценява добрите?
    7 Хубаво ли е човек да е егоист винаги и във всяко ситуация ?
    8 А Редно ли е да бъде и прекалено добър с околните?
    9 Кога за последно беше възбуден?
    10 Имал ли си нечисти помисли спрямо много по-малък или много по-голям човек от тебе?
    11 Сексабила се измерва по облеклото и в държанието ?
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-18-2013 на 08:29

Мега фен
    3 Били станал президент на България?
    И кво станало Били като станал президент на Б-я ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1 Как се казваш - Ицо.
    2 Какви са ти плановете за бъдещето? - Сега записах висше. Плановете ми са да уча сериозно, да се запозная с нови хора и осъществя различни връзки. За в по-далечно бъдеще - не знам. Дори е възможно да си сменя специалността с друга, ако виждам, че не ми е достатъчно интересна, или няма да мога да се реализирам..
    3 Би ли станал президент на България?- Бих, но нямам особено желание. Така че по-скоро-не. За президент със сегашните ми знание, а и бъдещите ми също - е абсурдно да мисля за такава титла. Още повече, не мисля да се занимава сериозно с политика. Да не говорим,че освен добър политик, социолог, дипломат и куп други качества,които се изискват от такъв човек - той трябва да е играе малко или много в мръсните игрички на мафията. Зависим е. И не мисля,че има някаква ,,власт''. Една от многото малки фирурки...
    4 Срамуваш ли се от майка си и баща си ? Не. Дори се гордея.
    5 Ако имаш извънбрачно дете но имаш съпруга която обичаш какво би направил? Хмм Ще поема ангажимента като родител-баща, но няма да напускам досегашната ми съпругата.
    6 В живота на човек има и лоши моменти за да има баланс или за да отценява добрите? И двете сигурно. Но човек винаги не оценява напълно, това което има.
    7 Хубаво ли е човек да е егоист винаги и във всяко ситуация ?- Нека разгледаме значението на думата егоист в не философския й смисъл. Тогава - не не е хубаво. Най-малкото, защото освен,че прави лошо на отсрещния човек, но и всичко се забелязва. Нямам как да не му се върне, независимо по какъв начин. Дали хората ще започнат да го избягват, или нещо друго..
    8 А Редно ли е да бъде и прекалено добър с околните? не.. ще му се качат на главата.. няма да проявяват никаква благодарност.
    9 Кога за последно беше възбуден? сутринта като ставам :Д
    10 Имал ли си нечисти помисли спрямо много по-малък или много по-голям човек от тебе? - колко по-голям? В рамките на нормалното привличане.
    11 Сексабила се измерва по облеклото и в държанието ?нито едно от двете.
    ех,мен ли завързахте най-накрая ;д
    Последно редактирано от klimatronik : 08-18-2013 на 12:05

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    1. Коя зодия си?
    2. Любимият ти модел автомобил?
    3. Сподели ни най-голямата ти мечта? В рамките на възможното, разбира се.
    4. Девствен ли си?
    5. Парите купуват ли щастие? Обоснови се, моля.
    6. Кога за последно дари пари за нуждаещ се?
    7. Страх ли те е от смъртта, а от старостта?
    8. Кой е най-гадният начин да умреш?
    9. Любимото ти занимание?
    10. Някой от форума с който би искал да се запознаеш на живо? А някой с който никога не би?
    11. Какъв стил музика слушаш?
    12. Религиозен ли си? Вярваш ли в Бог или някоя друга сила? Обоснови се, моля.
    13. Любимата ти животинка?
    14. Една вечер с красива жена в леглото или един ден на хиподрума с красив кон?
    15. Кого обичаш повече? Мама или тати? Избери само едното, моля.
    16. Излизал ли си на среща с човек с когото си се запознал от интернет?
    17. Познаваш ли лично някой от форума, кой?
    18. Коя държава би искал да посетиш?
    19. Нещо, което не си имал възможността да направиш, но много ти се иска?
    20. Красотата важна ли е? И до каква степен?
    21. Любимият ти раздел във форума?
    22. Мислиш ли, че има живот на другите планети? Как си го представяш?
    23. Най-голямата глупост, която си правил?
    24. Има ли любов от пръв поглед?
    25. Шофираш ли? Най-високата скорост, която си достигал?
    26. Пробвал ли си наркотици и други опиати? Ако не си, би ли?
    27. Какво е мнението ти за оргиите? Пробвал ли си, би ли?
    28. Расист ли си? Какво е мнението ти за ромите?
    29. Ако имаш един ден безпрекословна и безгранична власт във всякакво отношение, какво би променил?
    30. Любимата ти сентенция?
    31. Опиши ни перфектната жена на външност? А, като характер?
    32. Мнението ти за изневярата?
    33. Ползваш ли фейсбук? А, други социални мрежи?
    34. Най-екстремното нещо, което си правил?
    35. Имаш ли татуси, обеци? Ако нямаш, искаш ли? Мнението ти за тях?
    36. Има ли подходяща възраст човек да създаде семейство? Коя е тя според теб, ако има такава?
    37. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои ще са те?
    38. Интересуваш ли се от политика? Какво е мнението ти за правителството на България?
    39. Любовта на мъжа минава ли през стомаха? А през леглото?
    40. Стиска ли ти да публикуваш твоя снимка тук? Обоснови се.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Оооо Климаторник ^^

обичаш ли ме?
    колко ме обичаш?
    потребителите, които мразиш от форума...?
    потребителите, които харесваш...?
    искаш ли сексави въпроси?
    с колко девойки си спал?
    имаш ли секс-издънки? разкажи?
    коя от форума би изчукал?
    да стана ли лесбийка?
    разкажи ми за най-голямата ти сексуална фантазия?
    ако ти дам 10 млн. примерно няма ли да правиш секс с мъж? ама честно?

стига толко после пак :*

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    1. Коя зодия си? скорпион
    2. Любимият ти модел автомобил? лада нива :Д
    3. Сподели ни най-голямата ти мечта? В рамките на възможното, разбира се. http://vbox7.com/play:0a795708&start=15 , http://vbox7.com/play:feef4617&start=294 ,
    4. Девствен ли си? За тебе винаги.
    5. Парите купуват ли щастие? Обоснови се, моля. Относително е. Парите са материалното, а без него не може. Но изобщо не са определящ фактор за щастието на хората, тъй като много от нас се чувстват добре и с малко пари, за разлика от други богаташи, които не знаят за какво да си използват събраното и постоянно са ангажирани. На всеки (или така предполагам) никога не са му достатъчни определените суми пари. Получаваш малка заплата. Правиш пробив ставаш двойно по богат. Но идва време,когато и това не ти е достатъчно. Целите ти стават да изкараш още и още . Представата ти тотално се променя и не си щастлив човек. Има хора, на които целите и желанията им не са големи. Те са си устроели и дадения живот . Има обаче и други, които имат по-големи мечти . Те обаче искат повече зор и напън. Тогава човек остава недоволен, поради липсата на средства ..
    6. Кога за последно дари пари за нуждаещ се? Като изключим един СМС ... може би от миналата година. Просто не съм попадал на просещи, а и не изкарвам много.
    7. Страх ли те е от смъртта, а от старостта? не. Или може би от старостта, ако нямам внуци или бъда самотен. Старостта ми е някак странна, не знам какво ще изпитвам тогава.
    8. Кой е най-гадният начин да умреш? Когато изневериш на морала си. Когато се самоубиеш с чувство на предаване.
    9. Любимото ти занимание? ходенето на планина, експедиции, лов , езда , лостове, фитнес..
    10. Някой от форума с който би искал да се запознаеш на живо? А някой с който никога не би? не съм мислил Чачо ще е добър събеседник. Сега ще изтърва някой, че ще вземе да ми се сърди.
    11. Какъв стил музика слушаш? ами всяка,която ми допадне. рап, народа, дори опера също.
    12. Религиозен ли си? Вярваш ли в Бог или някоя друга сила? Обоснови се, моля. не.. има някаква енергия.. Но, не съм доволен от случващото се на Земята.
    13. Любимата ти животинка? не ги деля. Всяка си има собствен чар. Вълкът ме кефи. Излъчването на Благородния елен пък е съвсем различно. Орелът... Ако е от моите животнки- ест, коня и кучето.
    14. Една вечер с красива жена в леглото или един ден на хиподрума с красив кон? през вечерта с красивата жена, а през деня на хиподрума
    15. Кого обичаш повече? Мама или тати? Избери само едното, моля. а защо? ами мама :Д
    16. Излизал ли си на среща с човек с когото си се запознал от интернет?- не
    17. Познаваш ли лично някой от форума, кой?- не
    18. Коя държава би искал да посетиш?- Не една. Северните дестинации като Канада и Русия .. но също така и страни в Африка в Сахара, екваториалните гори и саваната. ( Намибия, Судан и тнт). Монголия , Китай.. не мога да си избера точно една държава.
    19. Нещо, което не си имал възможността да направиш, но много ти се иска? скачане с парашут
    20. Красотата важна ли е? И до каква степен? -Важна е. Би ли живяла в свят без багри? Тя вид чувство, усет , тръпка. Какво би бил света без нея?
    21. Любимият ти раздел във форума? кофата;д преди ми беше спорт, но от както форума зацепи..
    22. Мислиш ли, че има живот на другите планети? Как си го представяш? Егоистично е да мислим,че сме сами, при положение,че има милиарди непознати галактики и слънчеви системи, много от които подобни на нашата. Дори вярвам,че има цивилизации,много по-напреднали от нашата. Има и такива, които изостават. Но със сигурност не са една или две. Според мен на много планети има предпоставки за живот. Някъде на ниво организми, другаде.. както казах .. по напреднали
    23. Най-голямата глупост, която си правил? .. като малки плюхме през скритите прозорци на операта , за това се сещам сега
    24. Има ли любов от пръв поглед? не мисля. има силно привличане, тръпка, наслада, омайване. чувство, но любов от пръв поглед няма при мъжете. (при жените не знам)
    25. Шофираш ли? Най-високата скорост, която си достигал? шофиръл съм, но не достатъчно за скорости..
    26. Пробвал ли си наркотици и други опиати? Ако не си, би ли? не. Пушил съм трева. Бих пушил пак.
    27. Какво е мнението ти за оргиите? Пробвал ли си, би ли? не съм пробвал,че да мога да кажа. не мисля,че ще пробвам.
    28. Расист ли си? Какво е мнението ти за ромите? Ромите ли.. ми да расист съм значи. Има много кадърни и умни роми, но голяма част от тях са пумия за очите. Ако може да се приобщят ... добре, но мисля,че много се различават от другите етноси.
    29. Ако имаш един ден безпрекословна и безгранична власт във всякакво отношение, какво би променил? Ако ставаше със щракане на пръсти ? Ми бих извадил България от това положение. Бих си изкарал тото.. Всяко мое действие , независимо с добро или лошо замисъл - ще доведе до катаклизми, Имаше една талава комедия ... Но предпочитам сам да успея в това,което искам... В противен случай всичко се обезсмисля. всеки се превръща в изкуствена марионетка.
    31. Опиши ни перфектната жена на външност? А, като характер? Перфектната за мен, утре може да се окаже пълна противоположност. Няма смисъл.. Но добре. Трябва да е умна, мила, грижовна или казано с две думи - просто човек.
    32. Мнението ти за изневярата? -нормално явление, при липса на нещо основно в една връзка.
    33. Ползваш ли фейсбук? А, други социални мрежи? фацебоок, но вече по-малко
    34. Най-екстремното нещо, което си правил?- ами скачане, заставане на ръба на скала, каране на колело на буната .. детски глупости
    35. Имаш ли татуси, обеци? Ако нямаш, искаш ли? Мнението ти за тях? не. Не ме вълнуват. Все ми е едно за другите,които се окачат с обици и си правят татуси. Не ми пречат. Забелязвам , понякога се заглеждам, но ми е еднообразно.
    36. Има ли подходяща възраст човек да създаде семейство? Коя е тя според теб, ако има такава? За жените - от 20 до 30. По простата причина, че в по-напреднала възраст бременността и рисковете с нея с увеличават. Но иначе не.. всеки,когато е финансово стъпил и е намерил половинката си... Според мен не е много хубаво да се създава семейство от твърде млади съпрузи, защото там вероятността да се разделят е повече.
    37. Ако трябва да се опишеш с три думи, кои ще са те? ми знам ли?
    38. Интересуваш ли се от политика? Какво е мнението ти за правителството на България? = Интересувам се, като всеки човек в тази криворазбрана цивилизация, но не много.Правителство ли? Имаме ли такова?...
    39. Любовта на мъжа минава ли през стомаха? А през леглото? минава през всичко ;д сексуалното желание го има .
    40. Стиска ли ти да публикуваш твоя снимка тук? Обоснови се.
    В този форум - не. Главната причина е ,че просто не искам да ме разпознават близки и други хора тук. Защо ли? Ами не знам, така ми се иска.
    Последно редактирано от klimatronik : 08-18-2013 на 14:32

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Оооо Климаторник ^^

обичаш ли ме? :*
    колко ме обичаш? :*
    потребителите, които мразиш от форума...? :* не мразя, когато обичам
    потребителите, които харесваш...? Ивааа :*, Фък, смразяваща, щрудел, Геша, Чачо... и още хиляди
    искаш ли сексави въпроси? :Д не
    с колко девойки си спал? Стига де, не сме в раздел СЕкс :Д
    имаш ли секс-издънки? разкажи?......
    коя от форума би изчукал?....... не ги познавам
    да стана ли лесбийка?..... стани и ела при мен с приятелката си .
    разкажи ми за най-голямата ти сексуална фантазия?..... има малки деца във форума
    ако ти дам 10 млн. примерно няма ли да правиш секс с мъж? ама честно? ...... колко са 10 милиона?

стига толко после пак :*..... ахаха
    сдсд

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какво записа да учиш?
    Мислил ли си за семейство и деца? Искаш ли?
    Любим спорт?
    Какво е първото нещо,което правиш рано сутрин?
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Какво записа да учиш? Агрономство, растителна защита.
    Мислил ли си за семейство и деца? Искаш ли? Не мисля.То още детското е с мен. След години, може би, да.
    Любим спорт? стриит фитнес и конен спорт.
    Какво е първото нещо,което правиш рано сутрин?-поглеждам колко е часа, разтягам се в леглото, ставам ( разбирам,че закъснявам за някъде) и тръгвам. Като съм свободен се успивам често.
    ф

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    разочарована съм
    не можеш да не ми отговаряш на ?-сите ;[

Голям фен Аватара на black pearl
    По колко време прекарваш на базата ? :д
    Как протича един твой ден ;д ?
    До к'ва височина си скачал ? ;д
    Какви мечти имаш ?
    Имаш ли куче/котка?
    Вярваш ли в астрологията ?
    Според теб приличаш ли на зодията си ? ;дд

Мега фен
    иВааа
    аз такива въпроси ли ти задавах като беше ти? :Д отговорих ти на повечето за първите два... любовта нали не се отразява с думи и няма граници?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    По колко време прекарваш на базата ? :д - горе долу колкото и ти .От сутрИн, до 12, ,1 ,2 часа, понякога и повече
    Как протича един твой ден ;д ? ми работа - вкъщи..., плаж, шматаросане на сам на там :Д
    До к'ва височина си скачал ? ;д А несполучливите опити броят ли се? Един път скочих 1.50, ама без едно стреме .. хвръкнах като чувал с картофи. няколко седмици ме боляха задните части
    Какви мечти имаш ? да посетя различни части от Земята :P
    Имаш ли куче/котка? куче имам : )
    Вярваш ли в астрологията ? Вярвам, но но в границите. Не се занимавам сериозно с изучаването й.
    Според теб приличаш ли на зодията си ? ;дд -не ;д
    .

0.o И после ми вика, че бил аматьор ;д Теб поне (май) не са те карали да скачаш изобщо без стремена ;д
    Колко време беше последната ти връзка ?
    Бил ли си истински влюбен ? ;д
    Посещавал ли си места извън Б-я ?
    Кои са те ?
    Харесаха ли ти ? ;д
    Би ли емигрирал ?

1 Мързела и неамбицията ли са ракът на нашето съвремие?
    2 Били оправдал човек ако мизерства и проси при положение че здрав и може да работи?
    3 Доколко си толерантен?
    4 Ако трябваше да избираш между това да убиеш майка си и баща си кой ще убиеш?
    5 Би ли участвал в оргия?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    0.o И после ми вика, че бил аматьор ;д Теб поне (май) не са те карали да скачаш изобщо без стремена ;д - Не, не съм скачал без стремена. Само отначало като яздих корда , бях без стремена. Ами то не е важно колко високо скачаш ,ами насочването към препятствието и много други неща. Иначе, аз правя грешка след грешка начинаещ съм си.
    Колко време беше последната ти връзка ? Кратко. Всъщност то не беше връзка.
    Бил ли си истински влюбен ? ;д - Да, бил съм. 3 години, но несподелено.
    Посещавал ли си места извън Б-я ? Румъния, Синая в Карпатите, А Англия, Франция, Австрия, Унгария и Сърбия - в една училищна екскурзия с автобус.
    Кои са те ?
    Харесаха ли ти ? ;д Да, но компанията, с която бях не ми беше приятна.
    Би ли емигрирал ?
    Емигрант трудно бих станал. Някога бих отишъл да живея в Германия,защото там имаме познати, но за сега нямам намерения скоро или в близките години да напускам Б-я. ; )

Прав си.
    Пушиш ли ?
    А пушил ли си ?
    Какво мислиш за това?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не ми отговори на:

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Защо не искаш някой твой познат да знае разбира за регистрацията ти тук?
    На колко години си?
    Колко пъти си бил влюбен?
    Колко връзки си имал?
    Кой е любимия ти десерт?
    Можеш ли да готвиш? Какво умееш да правиш добре?
    Обичаш ли да четеш книги? Какви?
    Любима книга?
    Кой предмет в училище ти вървеше най-много?
    Как би коментирал "хуманността" в съвременния свят? Мислиш ли е достатъчна?
    Защо смяташ инстинкта за самосъхранение за морална ценност?
    Какво ще стане,ако Земята започне да се върти на обратно?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на pandabear
    знам, че е прекрасно никът ми да присъства в темата, но нека някой модератор го смени все пак ;p

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1 Мързела и неамбицията ли са ракът на нашето съвремие? -Най-вероятно. Това са проблеми на съвременния модерен човек. Най-добре се виждат при американците.
    2 Били оправдал човек ако мизерства и проси при положение че здрав и може да работи? Не. Бих направил компромис, само ако е в някое тежко психическо положение (например депресия) или не е можел да си намери работа и е само временно в това положение.
    3 Доколко си толерантен? Докато не разбера, че този,към който съм толерантен - не си струва. Тоест няма да се осъзнае.
    4 Ако трябваше да избираш между това да убиеш майка си и баща си кой ще убиеш? - Себе си. Кай мислиш, че този избор е възможен?
    5 Би ли участвал в оргия? -май не, но кой знае :Д :Д
    ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си