.
Затворена тема
Страница 79 от 288 ПървиПърви ... 296975767778798081828389129179 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 7188
    anonymous708973
    Guest
    От един месец съм тук, хъх, кога мина?

Днес ми е особено свободен ден, ще се използва за учене, дано да е ползотворно

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Препих вчера, тегаво ми е, добре че неква набрала грешен номер, за да ме събуди, че щях да се успа за лекции.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Супер фен Аватара на Cloud9
    Тегаво ми е .Трябва да ми дойде и ям като динозавър!!!Така де,предполагам само че динозаврите ядат много....Смотано ми е.Чувствам се недооценена,което е много кофти чувство.А и той пак каза,че сватбата е на трето място по важност.Знам че е много пари за един ден, ама той настояваше да се женим.Аз не исках,ама сега реших че искам и той....А и майка му не е особено развълнувана от идеята да й стана официално снаха....писна ми от ремонти и безпаричие.Дори Как се запознах с майка ви не можа да ме развълнува както трябва снощи.Поне мойто зайченце любимо си идва от софия за два дни и ще се видим да се оплачем от мъжете!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Свръхемоционална. Обичам, мразя, реве ми се, смее ми се, гладна съм, тъпо ми е, а дори не трябва да ми идва скоро.
    Чувствам се и обичана, желана, закриляна... Малките обаждания, смс-те, погледът, устните, ръцете, тялото му... Целият го обичам.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мега напрегната и изнервена, чак не мога да се позная...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Искам вече университет! Писна ми от почивка, само ме изморява! -_-

And we danced:P

Днес ми е много добре цял ден, въпреки че се оказа, че съм пропуснала една лекция сутринта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    гадно е, когато трябва да се оправям съвсем сама...

няма такава умора..напоследък се чувствам като труп буквално
    още не мога да вляза в ритъм

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    усещам как ще трябва да пулвам an all-nighter, за да си довърша Internal assessment in Mathematics

bring it on, Fourier series and differential equations!

хубаво ми е.. готино ми е.. ама ми се и плаче... не знам защо ми се плаче... просто така, да си излея негативизма сигурно... иначе ми е много хубаво. Супер забавно ми е и ми е весело, и се радвам, въпреки че имам хиляди неща за правене ;d това ме изморява, но има нещо, което ме кара да се чувствам по-добре... и аз не знам как точно да го опиша ;d

Супер фен Аватара на weheartiit
    само такава не ме бяха изкарвали ...
    някой хора първо трябва да погледнат себе си преди да говорят !!!
    тъпо ми е ,тъжно ми е все трябва да съм черната овца
    и ми е супер самотно,много хубаво ме оставиха

Мега фен Аватара на tori
    Ми уж ми е добре - получих си паричките след тримесечно чакане. Кой кат мене?!

Супер фен Аватара на Jaune
    Обичащо ми е. Искам да си живеем заедно, и да се събуждам до него, да си лягам с него, и просто да си СПИМ, ей така...

Мега фен Аватара на babity
    Драма куин. Ще го видя докъде ще я докара с тоя филм. На хартия всичко е розово, тръпна в очакване и тоя сапунен мехур да ми се пръсне в лицето. Апатично ми е. Искам другата седмица да си намеря време да се видя с този-онзи.

Изморена съм, спи ми се. Майка ми ме използва за евтин труд, може би трябва да подам оплакване някъде

Мега фен Аватара на pandabear
    да се осъзная освен, а?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пълна апатия към всичко. Лошото е, че това е от много време. :/

Супер фен Аватара на Cloud9
    Хубаво е да се видиш със стар приятел!Тя сега е далеч.Не толкова далеч, но пак с тия натоварени графици можем да се виждаме 3 пъти в годината.А ми липсва приятелско рамо.Хубаво беше въпреки че не си казахме нищо хубаво.И двете сме го закъсали.Но пък след като споделих се прибрах с поолекнало сърце.За да заваря нервния ми мъж.за поредна вечер скандала за кухнята и сватбата.Пак изтъкна колко ще струва всичко, а е само един ден.кипна ми вече сериозно и отмених сватбата.И без туй майка му получи мини инфаркт след като разбра че ще се женим.Буквално го получи!!!!Не ме иска и то е ясно.Та и жената да е добре,и кухнята да е готова.Никога не бях искала сватба,но неговото постоянно убеждаване и мили думи ме накараха да чакам с нетърпение тоя ден.А и като единствено дете нашите от доста време го чакат.Но нямам сили да търпя вече спора за кухнята.Да прави каквото си иска.Знаме че не му харесва работата му и сме доста безпарични заради моите забавени 3 заплати, но и аз съм на ръба на кризата.Да не говорим за наглите многознайковци около мен. Това че не съм му споделяла нищо не значи че вътрешно не умирам.просто не исках допълнително да го натоварвам.затова и вчера като му ревна та си изревах цялата болка и обиди за месеци назад.Час и нещо непрестанни сълзи доведоха до решението ако той иска сватба да си я организира.И до подпухналите ми очи тази сутрин.Все едно съм изкарала 4 рунда с Тайсън.Сутринта поне колежката ми разказа как ме е защитила пред ония идиот,дето се мисли за голямата работа,защото от 5 месеца се води управител на измислена фирма та ми стана много хубаво да знаме,че поне един човек оценява какво правя тук и знае как се държат с мен.И така де - от толкова рев вече нямам никакви емоции.нито ми е тъжно,нито ми е тежко,нито ми е весело. I've become so numb...

Мега фен Аватара на Chacho
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Почивам си като за последно май. Главата ми е в някакъв транс, душата ми си е в някакъв нейн си свят и не иска да излиза от там.
    Добре ми е. Поне в момента.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Правя се че ми е добре...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ добре правиш.

не ми е добре.
    ама тая вечер ще си го направя да ми е...
    добре.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Смачкано ми е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си