- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Бате, пълна шибанящина, този път вече ще се влиза в болницата май.
Миналата седмица го отървах, ама сега май ще хвана Господ за джоба.
Надявам се да мине и да не стане пак така, че вече хич няма да съм толкова спокойна, докато чакам в Пирогов и въобще няма да минат 759302943 човека преди мен само, защото съм добра.
Иначе, днес няма как да е по-тъп ден, просто няма как.
И както съм спала макс 10-12 часа за последните 2-3 дни и е просто суперско.
Поне полетите смених, не, че това ми облекчава графика, шот все пак взимам други, но както и да е.
Поне по Финанси успях да отида вчера, че иначе си е ебало майката.
И Мама Меца днеска ще ми убие ентусиазма напълно.
I'm back.
Със сигурност се чувствам по-спокойна.
Офффффф, май се разболявам ;@
Дано да се чувствам толкова зле само защото съм адски изтощена. Не ми се ще да се лекувам.
Щастливо ми е в новия ни дом! Имаме си и специална стаичка за тренировки с нов пилон, хоризонтален лост, нещица за йога и разтягане. Любимото ми помещение! Най-яките подаръци! Обичам ги всичките!
Болна сьм, а така ми се ходи в унито ,и ми се тренира
Поне той свьршва неговите тренировки по-рано,и ще си го видя <3
Взех си яки книги! Сега няма да мога да се откъсна от момента, в който ги отворя. Якост.
това време ми съсипва съсипаното настроение... гадно ми е.. не мога да се откажа... ако се откажа от това се отказвам от себе си.. ама нямам особено голям избор... супер тъпо ми е, а многото учене ще ми пръсне главата ако поуча още два часа
![]()
Я да се стягам !
*небрежарско-донтгивафъкарско ми е xDD *
готин,но не особено продуктивен мууд
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
какви ги мъдря..... дано да успея да го измъдря, де.
обаче, си намерих цяла question bank по висша математика с над 1000 упражнения.и ми е толкова кефско на душицата.
и той е сладур.
Абе всички ли са болни?
Един мениджър не остана на краката си в отдела, всичко на моята глава. You're on your own, вика...
Сега остава и мен да ме тръшне грипа и ще ги питам.
Раздразнена съм нещо, но не успявам да изолирам дразнителя. Дано ми мине скоро, че и с това време навън съм невероятна картинка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и около мен всичко е болно... те гриповете си върлуват от край време... така тактично си ни минават по 5 пъти годишни... ммда, що не?![]()
Тези дни приятно се нося из розовите си облаци. Всеки ден става все по-хубаво. Непрекъснато ми се случват неочаквани и супер приятни неща. Чувствам се безкрайно щастлива, а по-обичана не помня да съм се чувствала. Всичко се е наредило перфектно като пъзел.
Хората са казали обаче, много хубаво не е на хубаво. Предчувствам, че скоро с гръм и трясък ще падна отново на земята и ще боли.Ще опитвам сама да си кацна, няма да чакам да ми се отрежат внезапно крилете...
Ех, а хубав полет беше!
Салата с карамелизиран лук, парченца свинско и гъбки на тигана. Студентски живот, бе :д
Още съм болна, ама поне съм бодра. Както винаги в 11 часа. И като си легна в 1, утре пак ще се питам къде ми е бил акълът.
еееееееееееееееееееекстра :3333333333333
http://ask.fm/iwwkaa
ммм, не ми е лошо, имам малко задачки за днес, ама всичко трябва да бъде точно (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вие ми се свят, боли ме главата, боли ме гърлото, заглъхнали са ми ушите, имам и мускулна треска. Прекрасно се чувствам.... На училище съм до 19:30. Оф
Лаптопът ми се развали. Взех си нов. Той е с Windows 8 и е на френски... И всичките ми файлове са на стария, та ще си ги преместя чак когато тати го оправи... И се чувствам жестоко прецакана.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мога ли да съм още по-отвратителна днес?
Сърди ми се, ама кво да направя. И той е виновен. Що все всичко трябва да се прави в последния момент.
Гадно ми е, лошо ми е, болят ме главата и коремът и скоро ще се побъркам окончателно. Искам да убия някой и после да приключа и със себе си, въх.
Смятам днес да си седя в стаята, да не тровя всички с невероятните си хормонални изблици.
Оххх...Супер ми е объркано..
Звъня ми някакъв непознат номер в час супер продължително и не можах да вдигна..;х Има три възможности: или ще е човек, който при никакви обстоятелства не искам да чувам, или ще е Той /ако е Той ще умра от срам..;х само при мисълта за тази възможност сърцето ми ще се пръсне../, или ще е грешка..Надявам се въпросния непознат номер по-късно да звънне пак, 'щото аз няма да се пристраша да го направя и най-много се надявам да е Той. Няма значение, че ще умра от срам..
![]()
Посиних се много мощно. Дори и арниката не ми помага този път.
Студено е. Обичам го. Дано *чудото* се случи.
Искам да отворя нова страница във фотографията си. И искам да е скоро.
Искам да си имам лекцията по семиотика, която се отложи от днес за...когато, тогава.
Искам да си взема още книги от библиотеката.
Искам, искам, искам...