- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Вчера беше 30 градуса, а днес около 10. Сега ме боли гърлото след дъжда, който ме валя днес. Пия си чайчето и се надявам да не стана по-зле, че и без друго сега съм толкова на червено, че нямам пари за лекарства. Утре имам само една лекция!! Доволна съм, обаче като се замисля колко сериозно трябва да уча и ми става криво.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много се надявам този уикенд да успея да се наспя. Мразя да спя на обяд, днес го направих и се чувствам като прегазена от влак. Хем се чувствам още по-изморена, хем не мога да заспя.
И утре имам работа след училище и пак няма да се прибера до 6-7. Ужасно натоварена седмица беше, нямам търпение да свърши и да си дам два дни абсолютно заслужена почивка.
Направо вече си представям как си се гушкам на топло с котката, чаша чай в ръката и любимия човек!
Леле са прочетох последните няколко мнения и всички се оплакват от нещодайте малко по-ведро..
Аз съм супер ,изпълнен с енергия . Днес ще е дълъг ,но и хубав ден
да се минава по-бързо тоя петък...
оу Бой, защо нямам енергия?!
ндам, вчера определено ме заболя
ще ми мине
много е гадно да си мислят, че си еди кой си и правиш еди какво си, а истината да е много далеч от това...поне да бях виновна
AT LAAAAAAAAAAAAAST!
1 месец без интернет.. е не щях да се побъркам.. най-после бахти..
Ся не моа се наситя..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Болна съм, ама ме глезят и ми е хубавичко. Ндам. Имам пъклен план, с който се надявам да го зарадвам. Ще му се съберат 2 изненади за 2 седмици. Той обича изненадите, ндам. ♥ Вече имам и представа как ще си празнувам рождения ден, което е облекчаващо.
с разбито сърце ;(
Последно редактирано от shadygirl : 10-04-2013 на 09:59
Да, да, да! Петък е! Наваля ме ужасно дъжда докато пробягам кампуса и почти изпуснах автобуса. Френският градски транспорт е невероятен! <3 Няма нищо общо с българската помия. Колетите ми са тук и в 2 ще мина да си ги взема. Йей, днес е страхотен ден!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вкъщи съм сииииииииии! По-рано от понеделник няма да изляза от тоя апартамент!!! Чакам го да направи сандвичите, хапвам и си лягам. Ако не заспя още по пътя за леглото, ще си вземе и някоя книжка.
Рай!
пп: а не, филм ми се гледа и чай ми се пие, нях нях
Пристигнах вкъщи, най-накрая мога да се насладя на хубава манджа, топла стая и нормален интернет.
You are broken, I can fix you...
Ох, много добре се чувствам.
Чувствам се обичана, чувствам се спокойна, нареждат ми се нещата точно, както ги исках..
Чувствам се щастлива, чувствам се изпълнена..
Вече не ме е страх да си призная, че наистина обичам този човек. И явно никога не съм спирала, колкото и да го потисках и да си вярвах, че вече съм го забравила.
А ако планът за Лондон се осъществи ще съм много доволна.
Не съм си представяла, че ще съм съгласна да гледам футболен мач на живо и то от английската висша лига.
Не съм фен на футбола въобще, но пък на него съм фенка и ще съм ужасно щастлива да го гледам как се кефи на любимците си..
Ляля, днес съм особено добре!..
^ уууу за Manchester United...
само oще 3 часа и половина до топлото легълце ;3
Излиза ми сееее..Не ми се седи в нас..-_-
То в тоя студ не се живее навън, но все пак ми се излиза..Поне да имаше с кой..-_- Бих се върнала пак до Бургас само и само да не съм вкъщи..-_-
wat?
кво не разбра?
окей, ще го кажа по друг начин
значии много съм изморена, прибирам се скапана, нямам сили за нищо
вчера се скарах с един човек, който ме обвинява, че съм 'тийт' няма значение каква
та ми стана зле, най-много, защото този човек ми е скъп и толкова не ми вярва...
поне това да беше истина, та да не ме е яд
та в този ред на мисли след този изтощителен ден мисля да се отдам на малко релакс
Свършена работа, нови покупки пазарувани по женски, пържени картофки и готин филм. Хубав петък! Утре ще ми е нервно, защото той какъвто е русичък със сини очи, а аз тъмна не знам как ще ни възприемат.
Хубаво ми е.
Някак в добро настроение съм ,макар и да исках повече тишина и така ми е добре.
уморено ми е, ама иначе днеска беше добър ден
видяях се с нея, след 3 години почти хаха сладурана е, обичам си я :д
обичам я тази книга, кара ме да съм толкова спокойна, щом дори успях да си я чета по физическо докато всички други тъпунгери обсъждаха на 10см от мен кво е да е*еш мацка в цикъл и някви такива простии, слава на бога, че имам слушалки ;д после и старбъкс, разходчица малко и даже се прибрах на време, машина съъм :Д
Ох, свърши се...
Щастлива съм, че е петък!
Утре най - накрая ще си го видя и ще го нагушкам. Цяла седмица аз на училище, той на работа втора смяна, изобщо не можахме да се видим като хората. Ще ходим и на шопинг, заслужаваме да се поглезим след тежката седмица.
Направих си входното по биология перфектно, както и по химия мисля, че съм се справила добре.
Изкъпах се, след малко ще хапна и заедно с тетрадката по Икономика на предприятието ще се пъхнем в леглото, под топлите завивки.
И вероятно по - късно ще си пусна някое филмче за приспиване.
Малко ми е болно, но гледам да не се застоявам на едно място и да се движа, за да ми е по-добре. За сега се получава. Малко се изпокарахме с моето момче днес, но всичко се нормализира. Мразя да ми пипат косата. Мразя...