- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Повечето кремове за очи са с антибръчкови съставки, няма смисъл да почваш от сега. Купи си масло от гроздови семки или пшеничен зародиш и мацай вечер под очите.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Да си кажа: аз ползвам муса на M.Asam в момента, безкрайно съм доволна от него, ама на мен лично просто не ми пасва за зимата. Кожата ми е по-суха, изпръхнала, избиват ми малки като пъпчици, абе... не е готина като през лятото. Майка ми го ползва целогодишно и винаги изглежда еднакво, ама... при мен - нъцки. Та съм решила да си взема True Match на Лореал, че Laurent Curtis го хвали като много покривен, и CC крема на МаксФактор, само да се видя с пари, които мога да прежаля, което няма да стане скоро... Абе, дано тоя пък си уцеля цвета, че ще се гръмна иначе.
Според мен, лично, е по-добре да си вземеш по-подхранващ крем. Самият фон дьо тен няма да ти подхрани кожата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Уж имам, даже е с някъв 15-ти фактор, по-мазен е, ама... не знам.
Максфактор, разбира се! Прочети малко бюти статии, масово мненията са прекрасни!
Абе, защо не виждам True Match на Лореал о.О
Само дето МаксФактора е минал покрай CC крема, ама нищо не закачил. Чист фон дьо тен си е.
Искам да ви помоля да ми препоръчате две неща-хубав матиращ и НЕ СКЪП крем и някаква също не СКЪПА пудра,пак матираща.
Здравейте, имам проблем тена на лицето ми е неравен и челото ми е много по-тъмно от останалата част. Мисълта ми е по-добре по-светъл или по-тъмен фдт да си взема..? Аз смятам, че би било по-добре по-тъмен, защото по-светлия може да стои като маска, но все пак искам Вашето мнение... И ако може да ми препоръчате някакъв фдт ще съм Ви много благодарна)
bloodymirror в момента в аптеките тече промоция с тестери на серията Vichy Normaderm. На мен лично ми допадна кремчето, вземи, пробвай. Гела също е много добър. Пудра - Rimmel Stay Matte.
YoAnA_kiiss избери си цвета фдт така, че да пасва на врата/деколтето/по-голямата част от лицето ти. Нали все пак идеята е да се прикрие несъвършенството (по-тъмното чело), а не да се ръководиш от него.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Много ти благодаря за съвета, обаче преди като си взех такъв фдт, който да пасва на останалата част от лицето на челото ми стоеше като маска. Не знам може би пък е бил прекалено светъл или аз не съм могла да го нанеса както трябва. Ако може да ми препоръчате някакъв фдт. който е покривен и да е за смесена към мазна кожа?...
Вземи си два и ги преливай, тогава. Пробвай Revlon Colorstay.
Бих ти препоръчала тази пудра
http://www.enzo.bg/gabriella-salvete...irassha-pudra/
Хубав хайлайтър, освен стика на Макс Фактор?
Bourjois от единичните, кръгли сенки цвят 08 Beige Rose. Много е фин, озарява без да се личат някакви бляскави частички. Ето снимка: http://4.bp.blogspot.com/-2j893WR1Ju...0/IMG_4612.JPG
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Същата кожа съм и аз.
Мусът лично на мен за през зимата не ми допада като формула, но майка ми си го ползва целогодишно и е уникално щастлива.
Използвам на M.ASAM. По-скъпичък е - към 37-8 лв, обаче се заклевам в него. Изглежда уникално тъмен, обаче пасва на абсолютно всеки тип кожа. Аз съм доста бяла.
http://mybeautymadness.bg-damma.com/...%d0%b0-m-asam/
Последния абзац прочети.
Ако ти допадне, кажи да ти дам сайта за поръчване, че са два и има леко объркване.
Супер, ще го погледна. Но всъщност нямам против да си личат частички стига да са по-фини, нещо от сорта: http://www.grimiornata.com/wp-conten...91-600x337.jpg
Първото, което ми идва на ум, са хайлайтърите на Umbrella. Водят се Teracotta Powder, пак няма брокат, но определено имат силен озаряващ ефект подобен на този от снимката. Изглеждат розови в кутийката, но нанесени са почти безцветни. Много са евтини, от порядъка на 4-5 лв. Виждала съм ги в Елитис.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ползвали ли сте грим на тази марка - http://bg.strawberrynet.com/makeup/s...162432/#DETAIL
Загледах се по тези сенки, но никога не съм имала нещо тяхно и се чудя дали са хубави
^ Говореше се в Мамата, че често продуктите от този сайт винаги са стари и отиват на митницата.
Много хубав хайлайтър е здрачовата пудра на Essence. Но тя си е точно златна и не на всеки ще му хареса.
Ами тя е лимитка уж, но аз си я взех доста след като я пуснаха. При нас в dm я нямаше обаче.