.
Отговор в тема
Страница 125 от 141 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3520
    Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Повечето кремове за очи са с антибръчкови съставки, няма смисъл да почваш от сега. Купи си масло от гроздови семки или пшеничен зародиш и мацай вечер под очите.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    Отзиви за bourjois healthy mix serum ?
    През зимата кожата ми се изсушава и от студа става много сивкава и всички дребни неща започват да си личат супер много. Покривен ли е , издръжлив ли е ?
    И някакъв крем да ми предложите за около очите, защото като си слагам коректор или след 2 часа няма нищо, или се е насъбрало в гънките и седи много сухо.
    http://m5.paperblog.com/i/43/438336/...-L-3652Gv.jpeg Такава четка за фдт къде мога да си намеря ?
    Хелти микс серум не е никак покривен ,по-скоро е като бб крем. Ако търсиш ефекта на изравняване на тена и нищо повече- вземи си го. Аз лично не го препоръчвам ,защото не покрива моите изисквания

anonymous708973
    Guest
    Да си кажа: аз ползвам муса на M.Asam в момента, безкрайно съм доволна от него, ама на мен лично просто не ми пасва за зимата. Кожата ми е по-суха, изпръхнала, избиват ми малки като пъпчици, абе... не е готина като през лятото. Майка ми го ползва целогодишно и винаги изглежда еднакво, ама... при мен - нъцки. Та съм решила да си взема True Match на Лореал, че Laurent Curtis го хвали като много покривен, и CC крема на МаксФактор, само да се видя с пари, които мога да прежаля, което няма да стане скоро... Абе, дано тоя пък си уцеля цвета, че ще се гръмна иначе.

Според мен, лично, е по-добре да си вземеш по-подхранващ крем. Самият фон дьо тен няма да ти подхрани кожата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Уж имам, даже е с някъв 15-ти фактор, по-мазен е, ама... не знам.

Момичета, препоръчайте хубав СС крем

anonymous708973
    Guest
    Максфактор, разбира се! Прочети малко бюти статии, масово мненията са прекрасни!

Абе, защо не виждам True Match на Лореал о.О

Само дето МаксФактора е минал покрай CC крема, ама нищо не закачил. Чист фон дьо тен си е.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да ви помоля да ми препоръчате две неща-хубав матиращ и НЕ СКЪП крем и някаква също не СКЪПА пудра,пак матираща.

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, имам проблем тена на лицето ми е неравен и челото ми е много по-тъмно от останалата част. Мисълта ми е по-добре по-светъл или по-тъмен фдт да си взема..? Аз смятам, че би било по-добре по-тъмен, защото по-светлия може да стои като маска, но все пак искам Вашето мнение... И ако може да ми препоръчате някакъв фдт ще съм Ви много благодарна )

Град
    ...
    bloodymirror в момента в аптеките тече промоция с тестери на серията Vichy Normaderm. На мен лично ми допадна кремчето, вземи, пробвай. Гела също е много добър. Пудра - Rimmel Stay Matte.

YoAnA_kiiss избери си цвета фдт така, че да пасва на врата/деколтето/по-голямата част от лицето ти. Нали все пак идеята е да се прикрие несъвършенството (по-тъмното чело), а не да се ръководиш от него.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Много ти благодаря за съвета, обаче преди като си взех такъв фдт, който да пасва на останалата част от лицето на челото ми стоеше като маска. Не знам може би пък е бил прекалено светъл или аз не съм могла да го нанеса както трябва. Ако може да ми препоръчате някакъв фдт. който е покривен и да е за смесена към мазна кожа?...

Вземи си два и ги преливай, тогава. Пробвай Revlon Colorstay.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Здравейте
    Искам да ви питам ползвали ли сте фон-дьо тен тип МУС ?
    Аз имам един от който съм доволна и е на s.he stylezone, но пък ми е тъмен : (
    Кожата ми е светла ( НО НЕ РОЗОВА, А ЖЪЛТЕНЕЕ ) .
    Вие от кои сте доволни и има ли такива цветове?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Искам да ви помоля да ми препоръчате две неща-хубав матиращ и НЕ СКЪП крем и някаква също не СКЪПА пудра,пак матираща.
    Бих ти препоръчала тази пудра
    http://www.enzo.bg/gabriella-salvete...irassha-pudra/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Здравейте
    Пробвай този,не е сух..тип мус е и при нанасянето покрива много добре.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хубав хайлайтър, освен стика на Макс Фактор?

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Хубав хайлайтър, освен стика на Макс Фактор?
    Bourjois от единичните, кръгли сенки цвят 08 Beige Rose. Много е фин, озарява без да се личат някакви бляскави частички. Ето снимка: http://4.bp.blogspot.com/-2j893WR1Ju...0/IMG_4612.JPG
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Здравейте
    Същата кожа съм и аз.
    Мусът лично на мен за през зимата не ми допада като формула, но майка ми си го ползва целогодишно и е уникално щастлива.
    Използвам на M.ASAM. По-скъпичък е - към 37-8 лв, обаче се заклевам в него. Изглежда уникално тъмен, обаче пасва на абсолютно всеки тип кожа. Аз съм доста бяла.

http://mybeautymadness.bg-damma.com/...%d0%b0-m-asam/
    Последния абзац прочети.

Ако ти допадне, кажи да ти дам сайта за поръчване, че са два и има леко объркване.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    Bourjois от единичните, кръгли сенки цвят 08 Beige Rose. Много е фин, озарява без да се личат някакви бляскави частички. Ето снимка: http://4.bp.blogspot.com/-2j893WR1Ju...0/IMG_4612.JPG
    Супер, ще го погледна. Но всъщност нямам против да си личат частички стига да са по-фини, нещо от сорта: http://www.grimiornata.com/wp-conten...91-600x337.jpg

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Супер, ще го погледна. Но всъщност нямам против да си личат частички стига да са по-фини, нещо от сорта: http://www.grimiornata.com/wp-conten...91-600x337.jpg
    Първото, което ми идва на ум, са хайлайтърите на Umbrella. Водят се Teracotta Powder, пак няма брокат, но определено имат силен озаряващ ефект подобен на този от снимката. Изглеждат розови в кутийката, но нанесени са почти безцветни. Много са евтини, от порядъка на 4-5 лв. Виждала съм ги в Елитис.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Ползвали ли сте грим на тази марка - http://bg.strawberrynet.com/makeup/s...162432/#DETAIL
    Загледах се по тези сенки, но никога не съм имала нещо тяхно и се чудя дали са хубави

^ Говореше се в Мамата, че често продуктите от този сайт винаги са стари и отиват на митницата.

Много хубав хайлайтър е здрачовата пудра на Essence. Но тя си е точно златна и не на всеки ще му хареса.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    Първото, което ми идва на ум, са хайлайтърите на Umbrella. Водят се Teracotta Powder, пак няма брокат, но определено имат силен озаряващ ефект подобен на този от снимката. Изглеждат розови в кутийката, но нанесени са почти безцветни. Много са евтини, от порядъка на 4-5 лв. Виждала съм ги в Елитис.
    Мерси, ще проверя и за тях.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Говореше се в Мамата, че често продуктите от този сайт винаги са стари и отиват на митницата.

Много хубав хайлайтър е здрачовата пудра на Essence. Но тя си е точно златна и не на всеки ще му хареса.
    Златно ме устройва идеално. ;д Има ли я в дм/лили? Че май не съм я срещала..

Ами тя е лимитка уж, но аз си я взех доста след като я пуснаха. При нас в dm я нямаше обаче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си