.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 179

Hybrid View

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Епа не е ли истина?
    Не знам, не съм те виждал, ама е много нескромно от твоя страна да се самохвалиш тъй.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Не знам, не съм те виждал, ама е много нескромно от твоя страна да се самохвалиш тъй.

Не го казах с тази цел.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хубава тема. Не се сещам за много конкретни случки, но ще напиша каквото ми идва на ум в момента.

Веднъж се прибираме от лекции с една колежка с рейса, тя си слезна на нейната спирка, аз продължих. И до мен седна едно момче, което седя няма и 10 секунди и стана, застана срещу седалката ми и почна да ме гледа втренчено. (а това е нещо, което много ме изнервя по принцип) Погледнах го и аз няколко пъти да се усети, да спре...не. По едно време му звънна телефона, а той толкова залисан, че чак се стресна. И преди да вдигне ми каза "Ох, съжалявам, че така те гледам, знам, че не е възпитано, но имаш невероятни очи". Засмях се, благодарих и той ми помаха и слезна. А бях готова вече да му кажа нещо на криво. ;д

Бяхме на дискотека преди година, беше топло и все още уж се спазваше забраната за пушене, та бях отвън с 2 приятелки да пуша. По едно време дойде един човек и започна да ми говори на английски. Каза ми, че е турист тук, че е мексиканец и че не може да повярва колко красиви българки има и ме помоли да се снима с мен за спомен. Зарадва ме понеже беше много сладко-смешен човечец - нисък, пълничък, с мустаци точно като мексиканците, само шапката му липсваше и имаше много забавен акцент и един ухилен, свеж беше. ;д

Има една жена в квартала, не е много с всичкия си, а и като цяло животът и не е бил много лесен, доколкото слушам, но все е усмихната и учтива. Като ме види докато разхождам кучето винаги се спира да ни се порадва и да ни каже колко сме хубави и двамата и всеки път ми пожелава да съм щастлива и усмихната.
    Същата тази жена веднъж ме помоли за 2 цигари, че нямала пари да си купи, чакала си пенсията. Дадох й, а тя си извади от джоба всички стотинки да ми ги даде и ми се извини, че нямала повече. Не й ги взех разбира се, но ми стана мило, предвид, че понякога рови и по кофите и въпреки всичко иска да е честна.

Много обичам да си говоря и с мили баби и дядовци, много са сладки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си