Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Азория, ти виждала ли си отстрани двойка с отворена връзка? Трябва да си много наивна, за да вярваш, че доверието и особено достойнството ти ще са запазени. Отвратително изглежда отстрани, толкова е грозно и пошло, такава подигравка е със самоуважението, че няма накъде. Като ще спи с други, поне да се крие, дявол го взел, не да го прави пред очите ми и околните да го знаят и да се чудят къде ми е акълът.
Говорила съм с един образ, който имаше такава и останах с много гнусни впечатления. Бях по-малка и не се сетих да питам дали, например, с Другия на неговата са се засичали из града и т.н.

Глупости! Т'ва, че връзката е отворена не значи, че тря'а на всяко виждане да му давам отчети кой съм овършала докато не сме се виждали. Правила съм баджанаци и никакви последствия. Никой не ми знае спатиите. 'Ма ако искаш да се похвалиш... може и да стане гнусно, да.

Това, което описвам, не е връзка, аз не го възприемам така, но като отговорена връзка може да се характеризира. Виждаме се когато имаме време, забавно е, дори си споделяме понякога, но всеки си има лично пространство. Знам, че ходи. И той си мисли, че ходя. Но отношенията ни са повече от задоволителни. Ако имам интерес към него, няма да задавам въпроси, чиито отговори не ме интересуват. Дори не искам да го спирам да ходи. Ако това му харесва - нека го прави. Но дори и за секунда няма да седна да си мисля, че аз съм виновна за това, че той го прави. Т'ва няма нищо общо с мен.