- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Ива от мисъл и до изпълнение има разлика . Пределн ясно ми е че няма как като види някоя красива мацка да не почне да си представя разни неща аз също го правя с момчета . Но това не значи че ще тръгне да ми изневерява нито аз на него . Изневярата за мене е нещо отвратително когато стане факт а не когато си мисли как ще ... мацката .
И сега захванахте такива полемики да водите, че чак като чета и си мисля, че сигурно няма гадже дето да не сте му изневерили, ама във форума сте от сълзи по-чисти всичките... Мое мнение.
Глупости! Т'ва, че връзката е отворена не значи, че тря'а на всяко виждане да му давам отчети кой съм овършала докато не сме се виждали. Правила съм баджанаци и никакви последствия. Никой не ми знае спатиите. 'Ма ако искаш да се похвалиш... може и да стане гнусно, да.
Това, което описвам, не е връзка, аз не го възприемам така, но като отговорена връзка може да се характеризира. Виждаме се когато имаме време, забавно е, дори си споделяме понякога, но всеки си има лично пространство. Знам, че ходи. И той си мисли, че ходя. Но отношенията ни са повече от задоволителни. Ако имам интерес към него, няма да задавам въпроси, чиито отговори не ме интересуват. Дори не искам да го спирам да ходи. Ако това му харесва - нека го прави. Но дори и за секунда няма да седна да си мисля, че аз съм виновна за това, че той го прави. Т'ва няма нищо общо с мен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не искам да знам коя е била. Защото ако знам, ще се сравня с нея. Няма да се стърпя. Ще си намеря кусури, каквито и да са, в сравнение с нея. Не искам да го преживявам. Твърде дълго съм давала по-малко от другите, твърде дълго съм била по-лоша, резервният вариант. На този етап това не ме интересува. Ако днес, тук, той ме кара да се чувствам сякаш не стъпвам по земята от щастие, то не ме интересува дали вчера е карал друга да се чувства така. Защото само тук е важно.
Бейбито, далеч нямах предвид да си разправяте, напротив.
Имах предвид, че ще си с ясното съзнание, че общите ви познати знаят, че и двамата си хойкате, но по някаква причина, че смятат теб за жертва и ще те гледат съжалително. За мен лично това би било отвратителна подигравка и липса на самоуважение... дори да правя същото. Или пък не. Не знам, не съм имала такъв тип отношения.
Но със сигурност нямах предвид да си държите отчети, а по-скоро имах предвид наблюденията отстрани за вас като двойка.
От общите ни познати само един, твърде близък до мен човек знае какво има между нас. Другите дори не подозират. И това ме удовлетворява. Както казах и по-горе за мен е важно как кара мен да се чувствам, отколкото да бъдем възприемани като двойка. Когато сме сред познати аз съм резервирана. Не е тайна за моите близки, но за общите ни познати няма демонстрации от моя страна. Той е този, който с жестовете си държи да демонстрира, че ме притежава. Но това не ме притеснява. Аз не целя притежание и послушание, а определено чувство.
PinkPan7her, чак сега виждам,че си добавяла още към мненията си. Не само съм виждала хора в такава връзка, но и самата аз съм била. И ще ти кажа, че имаш много грешна представа. Явно твърде много се плашите от истината и от хорското мнение, че това да са неща, които ви карат толкова дълбоко да се замислите, а това, което аз се опитвам да обясня - не.
Значи ти твърдиш с приятеля ти заглеждате една мадама, но моя не може да е честен с мен, че някоя има хубави цици, например. Когато казвам "истина" нямам предвид той никога да не спира да говори, изричайки всяка мисъл, която му минава през ума, а когато му задам въпрос да чувам това, което е, а не което ще ми се хареса. Все едно да видя някоя мацка, по която дори моите лиги да текат и да го попитам какво мисли, а той да ми каже "хм... нищо особено", "ти си много по-хубава", или като гаджето на една позната "очите ми виждат само твоята красота"... XD Не знам вие от къде падате, че да искате да ви лъжат за елементарни неща всъщност (като не слагам само този пример под този знаменател). Предпочитам да го няма това "щадене" когато става дума за най-близкия ти, а да се адаптираш към истинската му същност.
За пореден път се убеждавам, че нападате в момента, в който някой не мисли като вас.
А според мен лично може ли да е друго?! За картбланша е много относително. Който иска да спи с друг ще го направи, който не иска - няма. Но смятам, че този, на когото са изневерили има пълното право на този избор, нали? Къде отиде равнопоставеността? "Дали няма да считате, че партньорът е един вид длъжен да ви прости?" - Да, смятам, всъщност. Ако изневеря на приятеля си, ще го разбера, ако той поиска да се изравним, така да го кажа. И да ще се чувствам длъжна да му простя, в крайна сметка аз това искам, нали? Що за лицемерие да не съм способна на това, което изисквам от него?
Не съм съгласна, че никога не се прощава или забравя правенето на секс с друг. А когато е изневяра, както аз я разбирам, да не бих може би.
В крайна сметка разбирам примерите, които ми даваш. Виждам ти гледната точка, но тя не ме удовлетворява. Примера на babity за връзка е къде-къде е по-добър от този, който вие ми описвате с представите си за това как изневярата е спасяваща за връзката. И аз бих предпочела нейната връзка, пред това, за което ми говорите. Не ми пука особено какво ще говорят хората за мен, ако аз се чувствам добре. Не знам вие защо толкова се впрягате...
Последно редактирано от Azoria : 12-14-2013 на 10:00
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
А да бе а е много хубаво да чуеш от приятелят си как иска да оправи някоя мацка .
От истина до истина има разлика .
а ако не разбереш , смята ли се за изневярамисля че не
другото е аз мисля че момента в който се спра само на едно момиче и спра да чукам други , това значи че съм изгубил играта и съм омекнала тва отпускане може да ми коства много
това е зависимост един вид от една жена , точно като наркотиците
![]()
Глупости !
Когато срещнеш момиче и спреш да .... други означава че си намерил някой на когото държиш и обичаш
Сексуалните помисли са едно но изпълнението им съвсем друго
Аз изневяра не бих простила за мен това е едно долно и отвратителон деяние но да почна да се мръщя на гаджето си че мисли че си е представил мацкаат в магазина е леко детско .
бъркаш ги нещата , аз мога да обичам само едно момиче , не мога да обичам всички , едната специална ще получи пълната ми любов и подкрепа , с другите ще е нещо като тренировка спортуване един вид няма чувства няма проблеми
21век е![]()
казвате, че авторката не може и не иска да вдене това, което казвате, но и самите вие правите това![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
докато не намерят трупа , за останалите не съм убиец а просто нормален човек , това защото не знаят
за себе си може и да си убиец , лично аз не бих се смятал , примерно бих се смятал за умиротворител
както при чукането , бих се сметнал като спортист , не като изневерчик![]()
Не, няма и не трябва да се прави.
Когато си във връзка сигурно очакваш от половинката ти да е винаги мил с теб, да ти сваля звезди или нещо подобно, да те кара да се чувстваш като единствената жена на света.... Това само пречи на представата ти за него и очакванията, които имаш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
При изневярата в крайна сметка всичко опира до съвест. Има хора, които умеят да я контролират/потискат и такива, които не умеят. Ако си от вторите, по-добре изобщо не тръгвай да изневеряваш, защото рано или късно ще си признаеш и ще има последствия.
Welcome to the Jungle...
А аз искам да попитам спортиста как ще се чувства ако се захване със спортистка? Дали ще е толкова либерален ако специалната му изневерява за спорта
Само моля ви не употребявайте думата спортист за подобни неща .
На мен ще ми е интерсон някой ден ако си намери майстора какви ще ги пише тука .