- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
първо има такъв вид , това си тивторо знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение
повече недей да се опитваш да ме поучаваш
![]()
гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живоа варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм
![]()
Da be da. Za towa li purwo harakterizira men i posle trugna da si pishesh i si promeni mnenieto? A violenza da ne bi da q poznawash weche che q harakterizirash?
I 'gushest' ne e "abrewiatura".
Izobshto...razprawqi mi posle che nqmalo znachenie kwi pomii izliwash i kolko si bil razlichen wsashtnost i unikalen i razlichen ot wrustnicite si.
Btw, temata pridobi interesen razwoi s mnenieto na petq. Dobri tochki ima w nego.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-14-2013 на 18:40
Секс, приятелство, връзка, това са три различни неща.
Съответно, не обичам да ги мешам, или ако ги мешам, гледам да не си пречат.
Фън е, че когато имах страхотен секс и страхотно приятелство, връзката ни не вървеше, защото се ревнувахме зверски конкурирахме още повече
Сега, като нямаме връзка и като не правим секс, сме си много добри другарчета.
Понякога имаш връзката- загриженост, любов, - приятелството - чудни взаимоотношения , общи интереси - но тръпката от това да забиеш нещо в бара - няма как да се появи, а някои хора си имат нужда от нея.
Иначе, изневерявала съм поради липса на тръпка. В следствие на това не съм си разваляла отношенията, всичко е било както преди, разделяли сме се по други причини ( в дветедълги връзки, в които съм кръшвала ) . Не знам дали са ми изневерявали, а и не ме интересува - ако имаме други уговорки, загриженост, любов, бла бла, и да не е 100 % верен сексуално - ако искам да сме заедно, първо ще дам всичко от себе си да изглеждам добре и да го разбирам добре.
Защото последните две са честа причина за изневяра - половинката не те цени, не ти обръща същото внимание и не те кара да се чувстваш як - и половинката не се старае да изглежда добре, а за последното няма нито едно оправдание.
Инак, съм все от 3тата страна, защото се е видло, че съм голям чишит, докато си харесам някого за по-сериозно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...