.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Няма такъв вид, а ти очевидно не знаеш какво означава "абревиатура".
    първо има такъв вид , това си ти второ знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение повече недей да се опитваш да ме поучаваш

гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живо а варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    първо има такъв вид , това си ти второ знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение повече недей да се опитваш да ме поучаваш

гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живо а варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм
    Асоциална лесбийка демек? Или фригидна асоциалка?

Сега остава да ми поискаш някой лев за психологическата помощ.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Асоциална лесбийка демек? Или фригидна асоциалка?

Сега остава да ми поискаш някой лев за психологическата помощ.
    не съм сигурен , аз не говоря наизуст като теб първо опознавам някой след това го характеризирам

единствено знам че си прекомерно агресивна и асоциална , което за едно момиче е голям минус

вземай пример от мен , бъди вежлива и състрадателна като мен

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    не
    единствено знам че си прекомерно агресивна и асоциална , което за едно момиче е голям минус
    Ти затова се радвай, че съм И асоциална, че иначе бая хора щях да побийвам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    не съм сигурен , аз не говоря наизуст като теб първо опознавам някой след това го характеризирам

вземай пример от мен , бъди вежлива и състрадателна като мен
    Da be da. Za towa li purwo harakterizira men i posle trugna da si pishesh i si promeni mnenieto? A violenza da ne bi da q poznawash weche che q harakterizirash?
    I 'gushest' ne e "abrewiatura".
    Izobshto...razprawqi mi posle che nqmalo znachenie kwi pomii izliwash i kolko si bil razlichen wsashtnost i unikalen i razlichen ot wrustnicite si.

Btw, temata pridobi interesen razwoi s mnenieto na petq. Dobri tochki ima w nego.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-14-2013 на 18:40

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Секс, приятелство, връзка, това са три различни неща.
    Съответно, не обичам да ги мешам, или ако ги мешам, гледам да не си пречат.

Фън е, че когато имах страхотен секс и страхотно приятелство, връзката ни не вървеше, защото се ревнувахме зверски конкурирахме още повече
    Сега, като нямаме връзка и като не правим секс, сме си много добри другарчета.

Понякога имаш връзката- загриженост, любов, - приятелството - чудни взаимоотношения , общи интереси - но тръпката от това да забиеш нещо в бара - няма как да се появи, а някои хора си имат нужда от нея.

Иначе, изневерявала съм поради липса на тръпка. В следствие на това не съм си разваляла отношенията, всичко е било както преди, разделяли сме се по други причини ( в дветедълги връзки, в които съм кръшвала ) . Не знам дали са ми изневерявали, а и не ме интересува - ако имаме други уговорки, загриженост, любов, бла бла, и да не е 100 % верен сексуално - ако искам да сме заедно, първо ще дам всичко от себе си да изглеждам добре и да го разбирам добре.
    Защото последните две са честа причина за изневяра - половинката не те цени, не ти обръща същото внимание и не те кара да се чувстваш як - и половинката не се старае да изглежда добре, а за последното няма нито едно оправдание.

Инак, съм все от 3тата страна, защото се е видло, че съм голям чишит, докато си харесам някого за по-сериозно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове