.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    браво, браво
    продължаваш да ме изумяваш
    каква връзка е това тогава..(това не е въпрос)
    какво самоуважение ще ти е останало...(това също не е въпрос)
    О, моля те, престани с подобни невъпроси. Толкова ли си наивна? Мислиш ли, че ако някой изневери веднъж, шанса да не го направи пак е голям?
    Колко време ти е най-дългата връзка до сега, че можеш да си позволиш да говориш за дългогодишните връзки?
    Хората, които познавам с връзки по 5+(даже 6) си изневеряват системно. Просто секс - нищо повече. Но пък самата им връзка на емоционално ниво е достигнала нива, за които не си и подозирала. Точно, защото и двамата все още се обичат и не се "задушават" с правила и окови.
    И престани със самоуважението, ти ако искаш се уважавай, защото държиш някой да ти е като кученце, аз мога да се уважавам, защото смятам, че мога да му дам свобода и въпреки това да го обичам, както и той мен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А какво правим, ако ние изневерим? Признаваме ли си или не? При какви условия? Как, в каква ситуация си признаваме, в каква ситуация буквално изплюваме думите и какви думи?
    Аз като се знам каква съм съвестна, ще ми е много гузно. Ще знам, че е по-добре, да си премълча, за да не нараня човека, обаче няма да успея и най-вероятно ще му кажа. Не мога аз да пазя такава тайна.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-15-2013 на 07:10

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ...
    лооол, каква силна духовна връзка само :О
    какво високо ниво, което се надявам никога да не достигна...
    истинската връзка не е изобщо това, което описваш, но окей, животът си е твой, изневерявайте си системно и си казвайте колко се обичате
    и напротив, не държа някой да ми бъде...'кученце', именно за това ще му бия шута, за да се чука с която си иска без угризения
    изградихте една много извратена представа за една връзка и много се съмнявам, че изобщо си вярвате...имам чувството, че ги давате тези доводи ей тъй за спорта

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    ...
    написа г/д същите неща, които и аз, но с други думи :Д

защо ще си призная, ако изневеря?
    до такова признание съм сигурна, че никога няма да стигна, защото преди да съм си разтворила краката за някой друг, ще съм си изяснила отношенията с човека, с когото съм
    например в предишната ми връзка нещата не вървяха заради ревността му, а и аз не го обичах така, както трябва
    сега осъзнавам, че съм била с него само, за да превъзмогна предишният ми приятел, който замина да учи извън БГ
    казах си му, че няма смисъл да продължаваме и сигурно някои се сещат за темата, която бях пуснала - дали е редно да бъдем само приятели с привилегии
    не бих спала с друг, когато съм обвързана, защото това е първично и животинско, а ние хората можем да мислим и да се владеем, нали?
    чукайте се с когото си искате, но го правете когато сте необвързани, защото по този начин си играете много долно с достойнството на другия

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    изградихте една много извратена представа за една връзка и много се съмнявам, че изобщо си вярвате...имам чувството, че ги давате тези доводи ей тъй за спорта
    Не казвам, че така изглеждат или трябва да изглеждат всички връзки. Но при някой двойки такива връзки са много успешни. Това, че ти не ги приемаш за теб, не значи, че не съществуват при други хора.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не казвам, че така изглеждат или трябва да изглеждат всички връзки. Но при някой двойки такива връзки са много успешни. Това, че ти не ги приемаш за теб, не значи, че не съществуват при други хора.
    може и да има такива връзки
    аз не казвам, че не съществуват (аз лично не съм срещала), но моля те, не казвай, че това са здрави и нормални връзки

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    аз не казвам, че не съществуват (аз лично не съм срещала), но моля те, не казвай, че това са здрави и нормални връзки
    Хайде да не повдигаме темата за нормалното, 'щото точно ти си тази, която не схваща как някои хора не приемат и гейовете за "нормални".
    Много избирателно подхождаш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Хайде да не повдигаме темата за нормалното, 'щото точно ти си тази, която не схваща как някои хора не приемат и гейовете за "нормални".
    Много избирателно подхождаш.
    айде да не повдигаме темата за гейовете, 'щото ми омръзна да се обяснявам с хора, които дори не могат да изразят писмено поради що изпитват тая омраза

мисля, че казах мнението си и съм си казала реално как стоят нещата при мен
    както казах, щом за вас е нормално да си изневерявате системно, окей
    въпрос на личен избор

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    айде да не повдигаме темата за гейовете, 'щото ми омръзна да се обяснявам с хора, които дори не могат да изразят писмено поради що изпитват тая омраза

мисля, че казах мнението си и съм си казала реално как стоят нещата при мен
    както казах, щом за вас е нормално да си изневерявате системно, окей
    въпрос на личен избор
    Ох, Ивче, Ивче... Пак почна с абсурдностите. Ако не забеляза в цялата тема, аз съм един от хората с най-крайно отрицателно мнение за изневярата (а за гейовете дори не съм се изказала, дадох го за пример), ама сега като не ти отърва на черното казваш бяло.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много ограничено мислиш. Отказваш да приемеш гледните точки на околните; вярваш, че единствено твоите са правилни. В една връзка би се оказала напуснатата, защото половинката ти ще те е надраснала отдавна. Е, освен ако тя не е shades.

Виоленца е права - много избирателно мислиш. Една теория приемаш в един случай, ако на теб ти пасне. Същата теория отхвърляш в друг, защото не съвпада с това, което ти мислиш. А ти отказваш да мислиш. Или поне, мислиш ужасно праволинейно. Вървиш по асфалтиран път, вместо да избереш горка пътека, от която би научила много повече.

Не казвам нищо лошо. Прекалено категорична си в изказванията си, ама и Пантерата понякога е. Не е нещо, което не може да се промени. Най-важният фактор за тази промяна обаче е желанието. И тя няма начин да се осъществи, ако то липсва. А при теб липсва.

Ениуейс, не ми се тъпче по темата. Лейди-то е права - едно и също се обяснява на хора, които отказват да приемат, че има други цветове освен черния и белия. Фейк ит, обаче, се изказа с много хубави изречения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си