- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
айде да не повдигаме темата за гейовете, 'щото ми омръзна да се обяснявам с хора, които дори не могат да изразят писмено поради що изпитват тая омраза
мисля, че казах мнението си и съм си казала реално как стоят нещата при мен
както казах, щом за вас е нормално да си изневерявате системно, окей
въпрос на личен избор
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много ограничено мислиш. Отказваш да приемеш гледните точки на околните; вярваш, че единствено твоите са правилни. В една връзка би се оказала напуснатата, защото половинката ти ще те е надраснала отдавна. Е, освен ако тя не е shades.
Виоленца е права - много избирателно мислиш. Една теория приемаш в един случай, ако на теб ти пасне. Същата теория отхвърляш в друг, защото не съвпада с това, което ти мислиш. А ти отказваш да мислиш. Или поне, мислиш ужасно праволинейно. Вървиш по асфалтиран път, вместо да избереш горка пътека, от която би научила много повече.
Не казвам нищо лошо. Прекалено категорична си в изказванията си, ама и Пантерата понякога е. Не е нещо, което не може да се промени. Най-важният фактор за тази промяна обаче е желанието. И тя няма начин да се осъществи, ако то липсва. А при теб липсва.
Ениуейс, не ми се тъпче по темата. Лейди-то е права - едно и също се обяснява на хора, които отказват да приемат, че има други цветове освен черния и белия. Фейк ит, обаче, се изказа с много хубави изречения.