- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Каква наглост има това момче..Не е истина просто. Просто уникат дето вика един приятел.
Повече няма да се занимавам с него. Ако иска и до тук да дойде.
2014-та започва на чисто. Радвам се и за което.
Интересното е, че ме изкарва мен такава какъвто е той. Нищо де. Да има.![]()
Имам чувстното, че Анархи и Лин се опитват да ни конкурират простотията с Антракса... Молим, оставете ни простотията, тя е наша специалност.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хмм..Интересно..Аз не помня да съм лъгала никой.
Както и да е, обещала съм ти да не говоря повече за теб във форума и ще си изпълня обещанието.
Adios, amigo.
ПТ: Омг, супер ми е приповдигнато настроението. След разговора с Георги всичко ми е окей..Тоя човек знае как да ми оправи настроението. След няколко дена ще му звънна да се видим, че ми липсва вече.
едит: Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
Последно редактирано от Lilanda : 12-31-2013 на 20:41
В тази къща никой не ме уважава, мога да си говоря колкото искам и нищо не се променя. 100 пъти повторих, че дадени хора са ми неприятни и не желая да ми идват точно на Нова Година. Трябва да се обадя на една приятелка и отивам с нея, те да си правят каквото искат.
Честита Нова Година, на тези, които вече я посрещнаха![]()
Честита нова година!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Мързи ме..
Dr. Gregory House
Честитаа нова годинааа !!! И нека е много по успешна от предишната![]()
>>DjBelev<<
Незаменимо начало на новата година! За много години!
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
По-пенсионерско празнуване на Нова Година до сега не съм имала. По едно време всеки беше седнал някъде с телефона, на фона на звука от телевизора. Много е лошо млади хора без алкохол да не знаят какво да правят![]()
ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИИИИИИИИИ!!!! ох още ми е зле![]()
Може ли някой да ми каже някаква платформа /сайт/ за създаване на блогове различна от blogger.com? Или да ми обясни какъв за бога е тоя URL адрес, който ми иска блогъра. Не знам аз ли съм тъпа или това е направено като за идиоти, а аз просто не виждам как става цялата работа.
Като се замисля и в двата случая аз съм тъпата.
От един час се опитвам да разбера какво се случва, ама на...
Драмата снощи ми дойде в повече. Как можахме да се сдърпаме за такава глупост?
Аз може да съм проклета, ама и той не отстъпва. Изненадах се от себе си, че не му теглих една и не си тръгнах.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Blogspot?
Дребосъчетата си тръгнаха, а аз се чувствам размазано...днес ще е един много разложен ден!
maDamn
за много години, душичкии!
прекарах новогодишната нощ спокойно и доста приятно.
с баща ми леекинко се напихме. легнахме си в 5, но сега не чувствам никаква умора
от няколко години насам не си бях оставала вкъщи да празнувам и мога да кажа, че изобщо не съжалявам.
Аз наистина съм малоумна. -_-
Не не не...Някой просто да ме убие, моля...