- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
От скоро имам някакви зачервявания по лицето, СС крема на Микса добър ли е ? Става ли за изравняване на тена (знам, че не е колкото на бб кремовете и фдт) но не искам постоянно да си слагам едно от двете.. трябва ми нещо по-леко.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
CC крема е съвсем различен продукт. Той е чисто бял със зеленикав отенък и е част от бялата козметика, не цветна както фон-дьо-тените. Успокоява кожата и премахва зачервявания. Крем за лице си е, не грим.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
...
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 01-07-2014 на 18:21
Европейските CC-та повечето са тежки колкото фон дьо тен. Азиатските CC-та са леки наистина. Цветна база за лице обаче също ще ти свърши работа за изравняване.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Не се бях сещала btw. БлагодаряМожеш ли да ми препоръчаш някоя?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Друг въпрос. Към Хаяши главно. Беше казала, че с термална вода и хидратация се махат пъпките. Може ли по-подробно? Кога и как да нанасям водата? Имам на Авен.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 01-07-2014 на 18:25
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами зависи какви са пъпките. Ако е упорито акне едва ли ще помогне много.
На мен ми излизат пъпки от студа и от вятъра и само добрата хидратация ме спасява. А термалната вода е магична срещу хормоналните подкожни пъпки (които ми се появяват всеки път когато си объркам хормоналните хапчета). За два дена пъпката просто спада и въобще не избива, а иначе стоят по 2 седмици докато избие връх.
Термалната вода би помогнала и при пъпки от замърсяване по брадичката и около носа. Но и да не се пипа лицето ще много ефективно. xD
А за сериозно акне наистина не мога да кажа, аз нямам проблемна кожа по принцип.
Не са сериозни, по-скоро са хормонални пъпки, че съм в тоя период. Аз ги изчистих почти всички за отрицателно време за 3-4 дни са двойно по-малко, все пак имам още няколко. Със смрадлика се оправих. Варя я и след това на тампони за грим, напоени с нея си ги слагам на лицето на проблемните места за около 10-15 минути. Вълшебно е - който му трябва да пробва.
Друг въпрос. Тръгнах на фитнес, но НЕ искам да отслабвам, защото съм слаба, а да се стегна, да си стегна корема и т.н. Някакви предложения на какво да наблягам? Вчера бях на пътеката и на колелото, но искам програма.
Силови упражнения.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пуснах тема в техническия раздел, но ще питам и тук - според вас iPhone или Samsung Galaxy S4 е по-добре и защо ?![]()
С4 с две ръце!!! Примерно приятелката ми има С2, другата Айфон 4С и няма място за сравнение. А с С4 да не говорим. Аз имам С4 мини и съм страшно доволна, с големия би трябвало пак да е така. Но наистина Айфоните имат много съблазнителен външен вид, на мен много ми допадат.
Ако толкова държиш да имаш комерсиална сапунерка, струваща 2 бона и умееща да изчислява месечния ти цикъл, Айфона е по-добрият избор от Самсунга поради простата причина, че операционната система е правена за точно този модел телефон и върви много по-добре от който и да е Андроид на което и да е Андроид базирано устройство. Друг е въпросът, че Айфон не са адекватен телефон за българския пазар, особено пък ако си на 16 и ти го купуват вашите. Тами, не може да сравняваш последен модел Галакси със силно остарял модел Айфон. И за мен лично Галакситата са кошмарно грозни (все пак е женска тема, да кажа женско мнение). :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Съвсем не. iOS е ужасна система, ъпдейтите се плащат и въобще скопена отвсякъде за всякаква интеракция с телефон, който не е на същата марка. Андроид ги отвяват по всички критерии през последните 2-3 години.
Galaxy-то е такава тухла обаче, че изобщо не бих обмисляла. Ако ми трябва таблет ще си взема такъв.
Затова казах, че не е подходящ за българския пазар, но пред Галакси всичко ми се вижда по-добро.
Аз лично ако мама и тате ми купуваха телефона и не ми пукаше колко пари е, бих си взела Xperia Z1 без да се и замислям.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-08-2014 на 17:41
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора ,моля ви се ПОМОЩ !
Носих си сутиена доста дълго време на една презрамка ,ето така
http://www.beljoto.com/media/catalog...1/6/1660-1.jpg
(силиконова беше ако има значение) и днес се погледнах и видях,че
точно от където е минавала презрамката на врата ми ,имам ужасно
зелено-синкаво нещо.Прилича на сининка,но не ме боли и мисля,че
седи от много време защото майка ми преди ми е казвала,че имам нещо на врата
и да престана да си нося така сутиена,но аз не и обръщах внимание.Мислех,че
може да е нищо изцапано,но не.Та има ли някакъв начин да го махна и
на някой случвало ли му се е нещо подобно ?
Изцапано е. И на мен ми се е случвало от силиконови презрамки. Смени си ги с нормални и няма да се получава така.
Някой има ли идея дали микробиологичния вагинален анализ ще ми се покрие от здравната осигуровка (която е непълна, но все пак)? В България си спомням, че го плащах дори когато бях осигурена към частен фонд, но от друга страна аз не бях с направление и бях в частна болница.
Имам право директно да отида на гинеколог без направление, но след като си платя цената на прегледа дали ще платя и анализа, и дали ще ми го покрият в този случай?
http://www.nivea.bg/products/lip-car...EN-Active-Care
В кои магазини ги има (Плевен)?