- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
за теб съм казвал и показвал
Интересен и забавен ми е, но в някви граници. Като пусне лигата на макс не мога да го трая. Харесвам сериозната му поезия.
Не мога да кажа същото за баща ми, но Баща Ми е друга бира. Кефи.
102, чаткаш ги нещата, стабиляга си.
DisappointedDreamer, изненада ме!
Пичага е.
кака Джоли, cute.smile88![]()
Интересен ми е, но до преди няколко дни го забелязах, ака нямам изградено мнение.
Почти всеки потребител имa някaкъв голям респект към теб. Ознaчaвa че зa по голямaтa мaсa от хорa тук, имaш (според тях) добри коментс...![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Все едни и същи се редуваме....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Останала съм с наистина хубаво впечатление. Понякога е малко рязък, ми се струва, но определено е интересен за четене.
преди ми правеше по-голямо впечатление със смислени коментари, напоследък само троли, иначе нямам лоши впечатления
Изглежда и умна и откровена и ако се окаже съвременна и освободена мацка - няма цена!!!
"Далече, далече", "Прометей", "Мъже в черно 1, 2, 3", "Децата на хората" (или нещо подобно)
същото за следващия![]()
The Guardian, Dragonfly, Sixth sense, Shutter Island, Shawshank Redemption, Deja Vu, In Time
Соната по принцип ги харесвам, hello Kitty - не.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
гледах 12 years a slave днес - хубав беше филмът
преди няколко дни пък гледах Ender's game - изключително бързо се развива действието, което прави филма да изглежда доста абсурден откъм сценарий, но пък за сметка на това е красив :3 А и книгата определено ще се чете като имам време. Ако не беше Холивуд такава подигравка с хората и бяха го направили това на поредица от филми с остаряващи актьори и прочие щеше да е шедьовър ама ... шанс.
От Сонатата никакви впечатления нямам - нито добри, нито лоши ;д Интересна работа
Няма цедка на устата. Туй е хубаво!
Казвала съм за нея, голяма пичка е, много ме радва! Интелигентна и забавна ми е!
maDamn
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
една от любимите ми съфорумки
edit за granger ставаше дума![]()