- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Айде за другия мач да видим вече великолепната 4ка от Мата, Рууни, Перси и Янузай, че взе да ми писва от Валенсия и Ашлито, въпреки че днес вкара гол.
И моята кутия свърши, утре ще трябва да изляза от нас...Опитвам се да уча за изпитите ама не успявамЧе нямам една готина колежка дето да се навие да дойде да учим заедно...Па да поучим сериозно
Че много ми се учи...
>>DjBelev<<
Букет от емоции. Не знам коя надделява.
Искам да си стоя в леглото докато не разцъфтят черешите. Примерно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз достигнах нови нива на крайност и скандалност.![]()
Утре имам изпит, много яко :д
Сега ще уча.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Денят ми започва така както завърши и предния - СКУЧНО ! И пак вали навън, усхрйдсдасдхасй... Ще си бича айляка в нас и т'ва е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пак си закъснявам с проектите, които толкова ЗА СЕБЕ СИ съм хванала да върша. Пак правя първо всичко друго и оставям това, което ми е приятно за "после". Яд ме е на мен, че мисля повече за тях.
Иначе всичко е ток, утре ме чакат 2 интервюта и после, силно се надявам, 'празнична' вечер.
Свърши се този дъъъъъъъълъг, сесийски януари.![]()
Сега следва интересният февруари ... mmm!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
tired of this shit.
Оставям нещата да се случват и каквото се получи. Връщам се към ''ако има желание, има и начин'' и спирам да се опитвам, защото започнах да се чувствам все едно се натрапвам.
Днес май ще се мотивирам и ще сядам да уча. Така или иначе приключих със социалния живот до 10-и..
А и не е като да има с кого да излизам, така че не е проблем.
'
И колко пък да е интересен тоя Февруари ? Хаха.
Отивам се къпя, че ми е скучно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ебати вятъра, ебати чудото..Звъняли са ми да излизам, ама ъ-ъ..Няма да мръдна от нас..Не и в това време.
Класната е звъняла на мама за театъра..Което значи, че май плановете ми ще пропаднат..Мех.
Програмата ми за втория срок е почти същата..Часовете по физическо са си на мястото, което е много важно за мен и съм много щастлива..![]()
Уолк ъф шейм из ЛС-тата ми.А аз кат' се събудих си казах "ебаси трагичната вечер". Да бе да!
![]()
![]()
![]()
И пак, добре че не е смс-и.
Не знам как да се оправя с това положение. Ама нищо, важното е той да е сърдит.
Сръбвам си супичката, стъквам една печица и тря'а да мина практичния, преди да съм свободна за днес.
Айде да се прибира по-бързо от работа искам да го вида днес направо не можех да повярвам че говора с него по тела най-накрая ще го видя <3
Мега дразнеща история. Много ме дразни т'ва създание, хич не мисли кво прави и кво казва, после останалите да се чудим какво да правим. То бива бива да си толко тъп... Офф.
Трябва да ходя до магазина да си купя нещо за ядене, като гледам ще се запася с малко пици. След това вече сядам да си пиша cover letter-a.
Ама съм толкова натварена, че повече не може.
Като work of art се чувствам в ръцете му.
оФ,НАЛЕГНАЛ МЕ Е МЪРЗЕЛ,А НЕ ТРЯБВААААААА!
maDamn
Притеснено ми е дали ще се справя на интервюто и как изобщо ще стигна до там. Навън е много студено, май ще се разболявам нещо. Добре се навечерях и сядам да уча руски. Ако има варненци в района на МБАЛ "Света Марина" да пишат.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
гадно ми е като не знам причината поради която си развалихме отношенията
и се държи така пренебрежително с мен,искам да сме добре,поне да сме приятели.
тъпо ми стана като ми каза така,излиза,че изобщо никой не ме слуша като говоря
и не се интересува ,най-важното
имам за учене по немски и химия , но май няма да е тая вечер.
нямам време за нищо и ще е така още 3 месеца поне.
доста често го ползвам за оправдание , чак почвам да се ядосвам на себе си.
искам да спа , а трябва да тренирам.
искам на ски.
защо не вали?!