- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Толкова добре си изкарах днес! И си имам цели 2 мартенички! ^^
Напазарувах и е време за малко пица и сериали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Три са вече! И да ти кажа, трудно е да се сдобиеш с мартеници извън БГ, освен ако някой не реши да те изненада по пощата.
Хм, опитва се да ми стане някакво никакво, ама няма да го бъде т'ва. Изядох си шоколада, хайде, искам си приповдигнатото настроение.
Ама може би щото трябва да уча ми е тъпо.![]()
Yep, totally this..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дилемата в главата ми нараства всеки ден все повече.. Ако си го върна изневерявам на себе си, ако не си го върна той ще продължава да ме тъпче и ще се чувства много по-добре от мен.. За един ден ме срина, съсипа ме, разби ме, имам чувството, че ще се побъркам. ''НАЙ-ДОБРАТА ми приятелка'' и ТОЙ... не, не мога да оставя нещата така, колкото и да ме боли...
Ох, тази химия ми скъса нервите тази нощ! Ще си легна с час и половина закъснение и съответно ще спя с час и половина по-малко.![]()
Мда, много правилно. Онова, което можеш да си причиниш докато се мразиш, не може да ти го причини друг. Пак мразейки те. Жалко, че много хора го осъзнават твърде късно, чак след всички последици, които с месеци не се поправят. Дълго време не разбираш какво точно си причиняваш, а когато разбереш - ти се иска да се накажеш за това. И го правиш. И после нещата започват да стават още по-ужасни, защото е 'One more time until you die.' Голям късметлия си ако най-накрая успееш да се заобичаш, въпреки всичко.
По темата: Прекрасно ми е. Щастливо, готино, весело. Прекрасно. Само моето момче ако беше тук или го бях видяла днес... Абе цена нямаше да има, но не се оплаквам.
ГРИШО ШАМПИОН! ГРИШО ШАМПИОН!
maDamn
Горе-долу. Събудих се с ужасното чувство, че махмурлукът ми е продължил И днес. Ама явно не е. :д
Сега ще си намеря подходяща тренировка, ще попрегледам новините, ще се изкъпя, ще ида на фитнес. После ще чета и ще взема да понапиша малко есета...
Аааа, и си купих обувки за бала!!! И ебаси якия лак. :Д
Явно вчера сме се напили доста здраво с брат ми... Сутринта ставам , главата много ме цепи , а на всичкото отгоре после и повръщах ... Брат ми вика , че нищо му няма ... Явно съм пил повечко от него
Днеска не започва много добре ...
Колко описателно...
Много хубаво ми започна деня,дано и така се задържи)
maDamn
добро утро, да видим какъв ден ще е днес...имам да искам прошка, дано я получа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Избухва ми се. От сутринта съм качила къщата на главата си с т'ва черно.
Довечера, ако е айляк, гепвам колата на снахи-то и ш' си отбръмча нанякъде самичка и грам не ме ебе. Ако не беше толкова тъпо времето навън, сигурно вече щях да съм на гребната.
Тая пак умира от една настинка. :х
Гадно, тъпо, миризливо лайно!
заслужаваше си да стана в 10 да гледам интервалния. беше много динамичен и интересен. и баба ми ми досажда, и другите, и всички! епа писна ми!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Пфф, цяло съчинение мога да си напиша сега, толкова неща са ми в главата.
Да, естествено, "Съжалявам, че условието не се разбира от тестовия пример, но има едно изречение, което подсказва какво трябва да се прави." А бе, я вземи се гръмни, затова 5 човека на кръст имат точки на задачата и то по-малко от 1/3. Ама айде, колкото толкова, прецаках се по малко тъп начин, но общо взето съм доволна. Поне знам къде ми куцат знанията и какво да правя. СВЪРШИ, йеее! Най-накрая ще си почина малко.
Ако не друго, поне си намерих яка песен. http://www.youtube.com/watch?v=09LTT0xwdfw Disturbed започват да ме кефят все повече и повече.
И все пак ся ми стана интересно да "разуча" тази негова нова светлина и не ми се чака няколко месеца за това, ама май нямам друг избор. И все пак не е единственият човек който ми показа и друга част от себе си... Искам да опозная тези хора много по-добре!
Ииии сега най-накрая мога да си се мотая и мързелувам без да ми е виновно. Тооолкова е приятно! Един следобед с пълно бездействие. Е т'ва е живот!!
Иначе яка вечер беше или поне приемлива. Не ми се пиеше, не бях в настроение за купони и подобни и се радвам, че не го направих. Не беше перфектно, но имаше някои много хубави моменти. И нещо вече съм претръпнала от към ръководителките. Не ми харесват и трите и ся дори и не се карам да ги слушам. А тия двете патки, които hate-ват нашата г-жа (и мен благодарение на това), да не си мислят, че ще им се хващам на номерата. Първо, че няма да им се получи номера да ме обидят или злепоставят уж на шега колкото и да се опитват (и май започват да го разбират) и второ, че ги знам какви са и като ще се опитват да ме настройват срещу някой ще е хубаво поне са си измислят информация, която не може да се провери. Жалко подобие на характер на истински учител са.
Айде, че пак започнах да се паля за глупости. Просто да си се наслаждавам на почивката и всичко ще е 6. Днес ще си се глезя ужасно много, все пак имам да наваксвам.
Чувствам се сравнително доста обнадеждена за тази година, а дано!
Чувствам някаква промяна и това ме плаши.