- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Защо все на мен?
Ако беше тук днес щях да съм му разбила носа поне 3 пъти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Едно такова горделиво ми е днеска. Фатално.Чакам кафеджийчето да се събуди и да заминавам, че ми се пийва още кафенце. И постоянно съм гладна, де'а. Предпочитам от безапетитните депресии, вместо тия, в който ставам кат' прахосмукачка.
А, събуди се! Нянянянянянян! ^^
Разсмиват ме разни палячовци
Първоначално написано от antifashionshit
абе майната им на всички. аз занимавам ли някой с мен, с проблемите ми? натрапвам ли се, товаря ли някой? не. не искам да ме имат само за емоционално кошче.
Дано да не се разболея след днешните преживявания.
Липсва ми! Многомногомногомногомного многомногомногомногомного !
Ужасно несигурна в себе си . Днес си почивах и помислих . Дали е редно да ходя страхувам се .
Че ще се проваля ..
добре като цяло, малко ме болят очите и си ме мързи да уча, а имам тест :/ а и ми се излиза, а пък времето е цифра гадното :х :д
Едно такова никакво. Нищо не ми са прави, нищо не ми се мисли.
Поне се наспах, въпреки че ми дойде даже малко в повече.
Перфектно ми е да си цъкам из форума и да си бездействам, ама ще трябва да се стегна и да свърша нещо скоро.
Колко красиво и тъжно е да си просто човек.
Колко са гадни всички понеделници.
За чий чеп уча изобщо, като винаги ми дават някакви изкефиленчени примери на контролните.
Мразя Java, мразя, мразя, мразя.
Усещам фейла просто.
Бахти, колко зле се чувствам, не е истина.
Too late, преди 20 мин приключих.
В момента емоционално съм между яд и пълно отчаяние.
Ако можех да убия някого, изобщо не бих се поколебала.
блалалалала трябваше да уча , а цял ден ... нищо
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оф, боли ме мегамного главата, тия тАпанари к'во пак крещят, мамицата му!
Коооолко много искам с'а да ми дойде 1в1, майкооо. Ей така, в яда си, пфууууу! Не ми се изсра, 'ми не знам какво ми направи на желанието и на мисълта, която съм вложила. И все за майка му си мисля
Айде, да кажа и аз като в турски сериал: дано да е за добро!![]()
6 УРОКА ПО БИОЛОГИЯЯЯ, ЦЕЛИ 6... побърках се.. И ако тая овца, даскалката, пак се направи на луда не знам какво ще правя.. ще се хвърля от някъде.
Каръшко ми е днеска. Той си е цял ден у тях, не ме е потърсил, не го интересувам, има нея, хубаво му е, аз се измъчвам, не мога и не искам и няма как да повярвам и да го приема не мога сривам се тотално ;(
ии между другото-Честит празник, БЪЛГАРИ! (flag:bg)