.
Отговор в тема
Страница 65 от 91 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2259
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Какви ти бяха темите за writing-a?

JustaLittleKid
    Guest
    ^Task 1 беше да опиша графика и pie chart (аз писах май bar chart, не знам защо, пфу :Д), които дават информация за female prison population и commited crimes през определен период.
    Task 2 беше нещо от сорта на "Some children these days spend their free time taking part in sport in a more serious way." и нещо си за for fun, пак related to this, обаче не се сещам как беше формулирано и трябваше да реша дали е позитивен или негативен ефектът на тази промяна.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Не са били лоши темите. По втората има доста какво да се напише, ако съм я разбрал правилно. А тия графики и чартове на първата винаги са ми се стрували много гадни.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

JustaLittleKid
    Guest
    Да, наистина не бяха лоши. Мисля, че като цяло се справих и с двете. Специално за Task 1 се молех да ми се падне нещо такова, защото е най-лесно за анализиране, не дай си боже някоя таблица или bar chart.

А ти къде в чужбина ще кандидатстваш? Предполагам, че си споменала някъде в темата, но..
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Според мен това са доста лесни задачи някъде на ниво А1-2

JustaLittleKid
    Guest
    Lelwut, не подценявай формата. Задачите може да са лесни, но критериите, на които трябва да отговаря твоя текст, за да получиш определен Band, са си доста сериозни. А1-2 друг път :Д

Иначе аз в Холандия, даже вече ме приеха :Д в Утрехт, само да им пратя IELTS-a.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Браво!
    И аз почти съм готов. Дано 27,7 бал от 30 ми стигне за техническия.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-05-2014 на 20:17

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Lelwut, не подценявай формата. Задачите може да са лесни, но критериите, на които трябва да отговаря твоя текст, за да получиш определен Band, са си доста сериозни. А1-2 друг път :Д

Иначе аз в Холандия, даже вече ме приеха :Д в Утрехт, само да им пратя IELTS-a.
    Права си , не съм достатъчно запознат , че да коментирам .
    А бтв с какви оценки влезе там ?

JustaLittleKid
    Guest
    Ами, те май нямат изискване за диплома (а, вярно, трябва да им пратя и диплома, за да съм приета официално). Кандидатствах с мотивационно писмо и препоръки ^_^

Мега фен Аватара на Colouring
    Ей сега свърших изпита от ТУ на 5-ти - всичко реших, лесен е, дано и другата седмица да е такъв. А вчера бях на национално по БЕЛ - мина изненадващо добре, не очаквах да се справя. :Д

ЕДИТ: Мина и пробната по Математика, ама там не съм толкова доволна, колкото по БЕЛ. Имам чувството, че беше по-трудна от нивото, което се дава на истинската, а и всеобщото мнение е такова. Карай, то по-добре така, отколкото да ни бяха дали супер лесна и всички да си повярват. :Д

JustaLittleKid
    Guest
    Хъм, хъм. Броя дните до 18.04! Убедена съм, че ще изкарам поне Band 6 (или поне се надявам :Д), ох :Д

Осъзнавате ли, че това е последната ни петдневна седмица в училище?
    А аз изобщо няма да стъпя в училище. :Д

Ааааа, купих си всичко вече. Супер. Голям товар ми падна от плещите. :Д В смисъл, за бала бяха готова отдавна, а за изпращането си взех необходимото днес. Туй то. Повече никакво ходене по магазините - рай!

5,50 на матурата по Математика... Емииииииии, приемливо, ама на истинската да се надяваме на повече. :Д

Супер фен Аватара на tonssy
    5,75 на пробната по БЕЛ. От класа само аз и още едно момиче сме с шестици, но общо взето може да се каже, че съм доволна при положение, че направих матурата за по-малко от 2 часа.

Мега фен Аватара на Dagichka
    леле колко малко остана :с вече половината клас не се вясва в даскало, ама не че учат за изпити, просто ги мързи :Д
    имам два ш*** проекта за довършване по специалните предмети и ми се махат от главата доо юни месец до държавните.. :д
    утре имаме класно по литература, всеки ще си тегли тема и произведение - Багряна, Далчев, Йовков, Вапцаров.. ще е интересно, ама се радвам де, малко подготовка за матурата, иначе тепърва почнахме "Железният светилник" и няма да остане време за пробни матури и ала бала, много ме е яд..
    за изпращането съм готова, не очаквах, че мога да се влюбя в рокля и обувки на висок ток, ама ето на
    но за бала ни обувки, ни рокля имам засега.. утре съм при шивачката да избирам платове, ох дано стане хубаво :3

Мега фен Аватара на pandabear
    6.00 по БЕЛ и 5.89 по Биология, на пробните. Определено съм доволна. Остана да ме оформят по Физика и след това съвсем спирам да ходя.

Утре и вдругиден ще правя последните класни в живота си - немски и английски. Иначе съм оформен почти по всичко -География и Свят и личност (където трябва да и представяме тетрадка dafuq, добре, че са малки плановете и ще ги препиша бързо) останаха.
    Костюм и дрехи за изпращането все още не съм си купил, всичко остава за последния момент, типично в мой стил.
    И вече започвам да осъзнавам колко много ще ми липсват класа и даскалотооооооо

5,60 на изпита в ТУ, доволен съм, можеше и 5,80 :/ Сега балът, който имам, ми е достатъчен да спя спокойно.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    5,60 на изпита в ТУ, доволен съм, можеше и 5,80 :/ Сега балът, който имам, ми е достатъчен да спя спокойно.
    Какво ще учиш в ТУ ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

^чАстито! :Д
    6,00 на матурата по БЕЛ ^^
    Тази седмица не съм стъпвала в даскало, не мисля и да го правя.

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Какво ще учиш в ТУ ?
    Компютърно и софтуерно инженерство или Телекомуникации

Мега фен Аватара на Dagichka
    6.00 на матурата по БЕЛ значи.. без нито една грешка или? о.о саднах :с

Супер фен Аватара на paradosou
    95/95+ точки и си с пълна шестица

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Евала, в моя клас се чудим как ще препишем на матурата, защото сме с меко казано плачевни знания!

П.П - Проличава си от правописа ми налЕ? ;д

anonymous708973
    Guest
    Не преписвай на матура!
    Освен че е излагация, ако ви хванат, лошо ви се пише!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си