- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Мина най-после, две седмици се разхождам напразно, с идеята, че "днес е денят" и най-накрая стана. И въпреки това съм страшно ядосана, как можа да го изръси това нещо. Нищо че се подготвям за това от началото на семестъра, а други сигурно са сглобили един тъп PowerPoint снощи, всички получаваме еднаква отлична оценка. И ЗАЩО???![]()
Пак тъпите му обещания. Не знам вече дори дали да се ядосвам. Пффф! Преядох, с'а ш' се донадуя с вода и лягам да гледам филмче. А той е гомнар! А аз трябва да спечеля оскар за най-добре изпълнен "мазен курбан" докато вътрешно ора.
Оф, направо нямам думи.
Цял ден, цяяяяяяяяяяял ден седя в лаба, само за да ми сервира, че кода не бил верен. И как да не е, като съм го копирала от неговите материали, нали изрично беше упоменато така. Тоест неговият код си е грешен, а аз съм виновна.
Утре рд-то ще го празнувам в лабораторията с курсовата. Колко яко!
И имейлът ми никакъв не дойде.
Днес мама има рожден денСтава на 41... аз пък тази година на 21... не мога да си представя да си имам на тази възраст дете, много силна жена е тя. Като се замисля през какво е преминала, преди години когато баща ми си тръгна...сама с 2 деца.
Изпуснах я докато беше в къщи, че бях в клиниката, а като се прибрах тя вече беше при приятеля си. Много се радвам за нея, намери си добър мъж, заслужава го!
Аз се чувствам добре. Пия червено вино, ям маслини и си слушам музика. След малко трябва да изведа кучето. Факта, че вали ме кара да се вълнувам малко, че ще излезна да се разхождам, обичам дъжда. Точно такива вечери по-често трябва да си правя.![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Обичам я..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това ми напомни за едно клипче и реших да ви го покажа, защото много ме беше изкефило.
https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
В духа на традицията.Един познат така прави, когато си идва от Австрия, празен куфар/и с 1-2 дрехи, колкото за спешен случай. И после ги пълни с домашни луканки, суджуци, лютеница, каквото се сетиш, от баба му. Само в 1 от 3 пъти средно му правят проблеми на някое летище да върне/извади нещо, когато има късмет си доставя домашна храна за 3-4 седмици.
Иначе аз съм доволен от днешния ден. В пороя, продължил няколко часа, се намръзнах с тази риза, но пък беше освежаващо. Утре плувaне и лекции яко.
Последно редактирано от JagAlskarDig : 04-24-2014 на 19:33
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Щастлива се чувствам. Това е достатъчно <3
maDamn
Днес осъзнах, че съм стигнала до ебаси парадоксалното положение.
Възможно ли е човек адски много да ти липсва, но в същото време да го мразиш и да не искаш да имаш нищо общо с него?
I`m bugging right now , like I`m seeing a ghost....
https://www.youtube.com/watch?v=jERUfBwNu2o#t=955
Паднахме на футбол от бастуни , падам на покер. Най-добре е да си лягам май
Реших абсолютно окончателно, че в тази смотана държавица няма какво да ме задържиОще годинка и стягам багажа. Колкото и крайно да звучи, толкова съм отчаяна, че не знам да плача ли да се смея. Позор, позор..
Йеей прибрах се от работаизморена съм и трябва да спа. Утре ще е дълъг ден. Пълна е програмата. Много се радвам за тази работа и че за два дни смея да кажа се издигнах в очите на всички. Не разбирам защо все ме карат да ям. Аз се отказах от навика да ям вечер, а те искат да ме тъпчат
![]()
Skatew честит рожден ден на майка ти.![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
много си проницателен, фишърмАн.
усъвършенствам се, ако не е просто илюзия, ПРЕЛИВАМ от кеф.
чувствам се свободна, безгрижна и мноу секси, мадафака.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
колко да чекам, къде да избягам
копам дупка в земята и лягам
Охх надявах се поне този Пеътк да си почина е не няма как .Пия си кафето и се захващам с климата на Фарнция.
Хубавото е че все пак денят е почивен и ще си поседя вкъщи .
Рядко се случва да ми е забавно на работа,но как да не се зарадвам на такъм остроумен диалог:
Шеф:Изглеждаш много добре днес.Да не си намерила някой страничен че така грееш.
Колежка:Не съм.Но пък явно мъжът ми е зарязал неговите странични и ме обслужва на ниво вече!
П.С. Джордж Мартин е писал сценария за епизода на Arrow тая седмица май!Не е честно!Очаквах го,но това не значи че съм доволна!!!!
Последно редактирано от Cloud9 : 04-25-2014 на 08:22
Дебелея със скоростта на светлината. От днес съм на разтоварващ режим преди положението да е станало трагично.
Не съм гладна, ама пуста свинщина...
Уф, т'ва време колкото ме радва когато вали, толкова ме и депресира с т'ва постоянно сиво небе.
Абе усещам няк'ъв вътрешен спад, но още не съм наясно дали е депресия, яд или нещо друго. Просто нещо ми се е спряло като буца на гърлото.
Някой, ако желае, да бъде така добър, да ми предложи няк'ва американска бозичка, така де, комедия, че да разпусна малко.
А преди т'ва пак ще си поиграя на домакиня.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...