.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Брей, много държиш да ти отговоря, добре тогава. Скалата няма да е необходима, ако възпитанието до 7 годишна възраст на децата е поверено на майката, както е било някога, преди години. Трябва да се знаят мъжките и женски способности и да им се предоставя възможност за реализация. С уравниловката м/у половете, се забавя развитието на прогреса.
    Стара поговорка е: - Всяка жаба, да си знае гьола". А, под правилното биене на жената от мъжа трябва да се разбира бой с дисциплиниращ характер, когато жената не изпълнява задълженията си у дома. Мъжът трябва да е глава на семейството (ако още има такива) и да въдворява ред и дисциплина. А, скалата относно шамарите или другите способи на възпитание, жената сама трябва да е определила, ако нарушава правилата, установени от мъжа, и да си знае какво ще последва, ако си превишава правата, както много жени правят напоследък.
    Основно "задължение" на мъжа е да ме кара да се чувствам защитена и в безопасност. Да ме удари е нарушаване на това задължение. По моята скала ще е късметлия, ако се размине със замеряне с чинии, а не викна полиция. Или съседа, който пък по една случайност е полковник и така ще го сгъне, че ще му се иска да не ми е повишавал глас, камо ли да ме удря.

Щото нали... каквото се повикало, такова се обадила. Няма да се сърдиш на отчаяна и уплашена жена, че е прибегнала до крайни мерки.

П.С. И пак не ми отговори. Какво разбираш под "не си е изпълнила задълженията"?
    Явно си имате регламентирана скала във вашето семейство. Сподели я, все пак ние сме някакви непознати просто, няма от какво да се притесняваш.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2014 на 12:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си