.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Първостепенно "задължение" на един мъж винаги е било и ще бъде да е физическа опора
    Което ми напомня за : Какво прави женската логика, разбива мъжката психика.

Много е лесно само мъжете да имат задължения, защото така ви изнася.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Което ми напомня за : Какво прави женската логика, разбива мъжката психика.

Много е лесно само мъжете да имат задължения, защото така ви изнася.
    Къде съм го казала?

Херкулес, значи той може да ме удари, но аз не мога да отвърне? Ъ? Я пак.
    Освен това... "безобразия"? За поне трети път ми се измъкваш от точната дефиниция. Продължавам да искам да знам кога един шамар/бой е заслужен.

90% от работещтите в съдебната власт са от женски пол. Същото може да се каже и за образователната система. За това правосъдие и образование са на този хал.
    О. Боже. Мой.
    Просто нямам думи.

А това, че най-масовите убийства и световни войни са провокирани от мъже и мъжка гордост? Че де щом има диктатор, той задължително е мъж? http://imgur.com/eyUnc

Престани да ми дрънкаш за феминизъм, защото феминистка не съм. Това, което съм обаче, е мислещо същество, което отказва да приеме голите ти тези и набити в главата твърдения, които нямат реална почва и аргументи.
    Това с "я си представи да казвахме "вървя една човечка с мъжа си" НЕ е аргумент.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Продължавам да искам да знам кога един шамар/бой е заслужен.
    - Не си сготвила - бой
    - Не е чисто - бой
    - Децата са мръсни - бой
    - Трябва да работиш, ако не работиш очаквам къщата да е в перфектно състояние и да ходиш да копаеш градината на село. Все пак дори и да работиш аз пак очаквам тези неща - бой
    - Секса е важна част от отношенията ни, ако го пропуснеш - бой
    - Салата и ракия вечер като се прибера от работа - бой
    - За всички проблеми в семейството си виновна ти - бой
    - За всичко като цяло си виновна ти - бой
    - Нямаш право на глас, ако се опиташ да възразиш за каквото и да е - бой
    - Хвана ли те с друг мъж - сама ще си копаеш гроба

- Точките подлежат на промяна, ако се сетя нещо, дамите нямат право на глас, ако се опитат да пропуснат, възразят,променят и/или изменят някоя от точките следва много бой с колан или кърпа.

~ Спуквай жена си от бой, бъди щастлив.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-26-2014 на 11:25
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    - Не си сготвила - бой
    - Не е чисто - бой
    - Децата са мръсни - бой
    - Трябва да работиш, ако не работиш очаквам къщата да е в перфектно състояние и да ходиш да копаеш градината на село. Все пак дори и да работиш аз пак очаквам тези неща - бой

- Точките подлежат на промяна, ако се сетя нещо, дамите нямат право на глас, ако се опитат да пропуснат, възразят,променят и/или изменят някоя от точките следва много бой с колан или кърпа.

.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    - Не си сготвила - бой
    - Не е чисто - бой
    - Децата са мръсни - бой

+Празник ли е - бой
    +Дошли са ви гости? - задружен бой всички vs 1
    +Глобално затопляне? - бой
    За това се сещам, но със сигурност има още мнооого... А и да не забравяме, че нищо не подобрява кръвообращението така, както един хубав бой, а ние искаме жена с румени бузки, нали?

Повече от фен
    Къде съм го казала?

Херкулес, значи той може да ме удари, но аз не мога да отвърне? Ъ? Я пак.
    Освен това... "безобразия"? За поне трети път ми се измъкваш от точната дефиниция. Продължавам да искам да знам кога един шамар/бой е заслужен.

О. Боже. Мой.
    Просто нямам думи.

А това, че най-масовите убийства и световни войни са провокирани от мъже и мъжка гордост? Че де щом има диктатор, той задължително е мъж? http://imgur.com/eyUnc

Престани да ми дрънкаш за феминизъм, защото феминистка не съм. Това, което съм обаче, е мислещо същество, което отказва да приеме голите ти тези и набити в главата твърдения, които нямат реална почва и аргументи.
    Това с "я си представи да казвахме "вървя една човечка с мъжа си" НЕ е аргумент.
    Брей, че си опърничева бе! Не знам, ако имах възможност, дали щях да те почерпя, или да те набия. Масовите убийства и най-вече войните винаги са били провокирани от жените, които се опитват да накърнят мъжката гордост, поради женско физическо безсилие, женска глупост, и мания за божествена красота. Почти за всяка война по света, е виновна някоя жена, като се започне от троянската та чак до наши дни. Няма как мъжете да са виновни. Те просто защитават мъжката си чест и достойнство. Ако жена посмее да удари мъж, това значи че някой друг мъж стои зад гърба и, който може да я защити. Иначе би било безумие жена да се опита да напердаши мъж, който физически е по-силен от нея.
    След като питаш, отново ти отговарям. Да, той може да ти удари шамар, ако си си го заслужила, а ти на него не можеш, защото по презумпция, той няма как да е виновен, понеже е по-висш в природната йерархия. А, един шамар или бой за жената е заслужен тогава, когато жената влиза в пререкание с мъжа, въпреки че не си е свършила работата и има претенции за власт у дома, при наличието на мъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си