- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Къде съм го казала?
Херкулес, значи той може да ме удари, но аз не мога да отвърне? Ъ? Я пак.
Освен това... "безобразия"? За поне трети път ми се измъкваш от точната дефиниция. Продължавам да искам да знам кога един шамар/бой е заслужен.
О. Боже. Мой.90% от работещтите в съдебната власт са от женски пол. Същото може да се каже и за образователната система. За това правосъдие и образование са на този хал.
Просто нямам думи.
А това, че най-масовите убийства и световни войни са провокирани от мъже и мъжка гордост? Че де щом има диктатор, той задължително е мъж? http://imgur.com/eyUnc
Престани да ми дрънкаш за феминизъм, защото феминистка не съм. Това, което съм обаче, е мислещо същество, което отказва да приеме голите ти тези и набити в главата твърдения, които нямат реална почва и аргументи.
Това с "я си представи да казвахме "вървя една човечка с мъжа си" НЕ е аргумент.
- Не си сготвила - бой
- Не е чисто - бой
- Децата са мръсни - бой
- Трябва да работиш, ако не работиш очаквам къщата да е в перфектно състояние и да ходиш да копаеш градината на село. Все пак дори и да работиш аз пак очаквам тези неща - бой
- Секса е важна част от отношенията ни, ако го пропуснеш - бой
- Салата и ракия вечер като се прибера от работа - бой
- За всички проблеми в семейството си виновна ти - бой
- За всичко като цяло си виновна ти - бой
- Нямаш право на глас, ако се опиташ да възразиш за каквото и да е - бой
- Хвана ли те с друг мъж - сама ще си копаеш гроба
- Точките подлежат на промяна, ако се сетя нещо, дамите нямат право на глас, ако се опитат да пропуснат, възразят,променят и/или изменят някоя от точките следва много бой с колан или кърпа.
~ Спуквай жена си от бой, бъди щастлив.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-26-2014 на 11:25
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
+Празник ли е - бой
+Дошли са ви гости? - задружен бой всички vs 1
+Глобално затопляне? - бой
За това се сещам, но със сигурност има още мнооого... А и да не забравяме, че нищо не подобрява кръвообращението така, както един хубав бой, а ние искаме жена с румени бузки, нали?![]()
Брей, че си опърничева бе! Не знам, ако имах възможност, дали щях да те почерпя, или да те набия. Масовите убийства и най-вече войните винаги са били провокирани от жените, които се опитват да накърнят мъжката гордост, поради женско физическо безсилие, женска глупост, и мания за божествена красота. Почти за всяка война по света, е виновна някоя жена, като се започне от троянската та чак до наши дни. Няма как мъжете да са виновни. Те просто защитават мъжката си чест и достойнство. Ако жена посмее да удари мъж, това значи че някой друг мъж стои зад гърба и, който може да я защити. Иначе би било безумие жена да се опита да напердаши мъж, който физически е по-силен от нея.
След като питаш, отново ти отговарям. Да, той може да ти удари шамар, ако си си го заслужила, а ти на него не можеш, защото по презумпция, той няма как да е виновен, понеже е по-висш в природната йерархия. А, един шамар или бой за жената е заслужен тогава, когато жената влиза в пререкание с мъжа, въпреки че не си е свършила работата и има претенции за власт у дома, при наличието на мъж.