.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 9 от 22 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 544
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
    LadyDi

За такива с такова мислене, като например "аз ще я бия" или "жена ми, трябва да е РОБ" има само ДВА-варианта!

В(1)- Ерген до края на живота си.
    В(2)- На "втората/третата"-година, половинката му, ще е пуснала документи за развод.
    Знаеш ли, след като защитаваш женското влияние, ника който си сложил, не ти отива. Вместо буквата "Р", сложи едно голямо "Т". Поне да е оправдана подкрепата ти за женския хегемонизъм.

(1) Аз отдавна не съм ерген, но много завиждам на ергените!
    (2) Половинката ми не може да живее без мен, а и аз също я обичам!
    (3) Единственото нещо за което съжалявам през съвместния ни живот е, че не можах да имам син, който щеше да е точно копие на мен, и щеше да е моето продължение!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Защото се регна за да изровиш тема от преди година и да излееш 14 поста помия.

Пола си ми е добре, ти него не го мисли.
    Не знам какво имаш предвид "да изровиш тема от преди година"? Аз не съм автор на тази тема! Щом си преброил и постовете ми, кое точно намираш за помия? Защото и аз мога да кажа същото, за това което не ми харесва, че е помия!
    И не ми пука за пола ти! И, без друго за мен си от женския електорат.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    неговото мнение, в което обяснява, че е женен от 21 години

разбира се, абсолютно е възможно да е и хлапе, подражаващо на друг
    и в двата случая е тъжна картина
    40+ годишен човек с подобно мислене е по-жалка картинка мен ако питаш

Всеки от темата.

Повече от фен
    Запознай се с правилата на форума.
    И добре дошъл в моето малко женско царство
    Ами, мисля че съм се запознал, и се старая да не ги нарушавам, освен ако въпреки всичко някой реши произволно, че ги нарушавам. Пък и не знаех, че това е малко женско царство!?! Но се радвам, щом ще съм добре дошъл.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    знаеш ли, не мисленето му ме притеснява
    а фактът къде е избрал да го сподели
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Ами, мисля че съм се запознал, и се старая да не ги нарушавам, освен ако въпреки всичко някой реши произволно, че ги нарушавам. Пък и не знаех, че това е малко женско царство!?! Но се радвам, щом ще съм добре дошъл.
    Ако си се запознал, то знаеш, че всяко мнение, което провокира към насилие под каквато и да е форма, се наказва с бан?
    Разбира се, това е Кофата... Но ако видя подобни мнения от теб извън този раздел, това ще ти е. Затова ти казах да си кротуваш тук. И бездруго никой не те приема сериозно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За 21 години жена ти не е заслужила да й се скараш?
    Не знам коооолко безхарактерна трябва да е и до каква степен да ти пада на колене и да ти ближе пода под краката.

Все още обаче не разбрах за скалата. Проумях жизнеутвърждаващата идея, че "жената трябва да се бие правилно" и "боят трябва да се регламентира", но все пак не разбрах непускането на прахосмукачка, отказът на секс и т.н. броят ли се?
    Брей, много държиш да ти отговоря, добре тогава. Скалата няма да е необходима, ако възпитанието до 7 годишна възраст на децата е поверено на майката, както е било някога, преди години. Трябва да се знаят мъжките и женски способности и да им се предоставя възможност за реализация. С уравниловката м/у половете, се забавя развитието на прогреса.
    Стара поговорка е: - Всяка жаба, да си знае гьола". А, под правилното биене на жената от мъжа трябва да се разбира бой с дисциплиниращ характер, когато жената не изпълнява задълженията си у дома. Мъжът трябва да е глава на семейството (ако още има такива) и да въдворява ред и дисциплина. А, скалата относно шамарите или другите способи на възпитание, жената сама трябва да е определила, ако нарушава правилата, установени от мъжа, и да си знае какво ще последва, ако си превишава правата, както много жени правят напоследък.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Toва за скалата е пълна глупост.
    Няма значение мъж, жена, старец или дете, щом заслужават бой, ще ядат бой.

Повече от фен
    Ако си се запознал, то знаеш, че всяко мнение, което провокира към насилие под каквато и да е форма, се наказва с бан?
    Разбира се, това е Кофата... Но ако видя подобни мнения от теб извън този раздел, това ще ти е. Затова ти казах да си кротуваш тук. И бездруго никой не те приема сериозно.
    След като темата е "Трябва ли да се бият жените?", а аз изразявам моето мнение, че трябва и то много сериозно, това за провокиране към насилие ли се приема? А, щом не ме приемат на сериозно, тогава какъв е проблема? Какво разбираш под кротуване? Трябва ли да съм съгласен с неща, които не ми харесват и да се примирявам с женската наглост, насърчавана юридически и всячески? Кое от казаното от мен виждаш като спам? Защото аз не мисля, че съм в противоречие с темата, а напротив. След като темата е за насилие би трябвало да се абстрахираш от коментарите ми, иначе за мен ще си е чиста дискриминация на власт имащите (във форума), които действат избирателно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Toва за скалата е пълна глупост.
    Няма значение мъж, жена, старец или дете, щом заслужават бой, ще ядат бой.
    Ето това е най-правилното решение. Аз съм на същото мнение, но вече съм набелязан и има вероятност да ме остракират, ако правя такива изказвания, щото били провокирали насилие. А, жените винаги ще го отнасят, защото сами си търсят .......нали знаеш? - Каквото повикало, такова се обадило!

Град
    Варна
    Какво разбираш под кротуване?
    Разбирам, че трябва много внимателно да фразираш репликите си в темите извън този раздел.

anonymous708973
    Guest
    Брей, много държиш да ти отговоря, добре тогава. Скалата няма да е необходима, ако възпитанието до 7 годишна възраст на децата е поверено на майката, както е било някога, преди години. Трябва да се знаят мъжките и женски способности и да им се предоставя възможност за реализация. С уравниловката м/у половете, се забавя развитието на прогреса.
    Стара поговорка е: - Всяка жаба, да си знае гьола". А, под правилното биене на жената от мъжа трябва да се разбира бой с дисциплиниращ характер, когато жената не изпълнява задълженията си у дома. Мъжът трябва да е глава на семейството (ако още има такива) и да въдворява ред и дисциплина. А, скалата относно шамарите или другите способи на възпитание, жената сама трябва да е определила, ако нарушава правилата, установени от мъжа, и да си знае какво ще последва, ако си превишава правата, както много жени правят напоследък.
    Основно "задължение" на мъжа е да ме кара да се чувствам защитена и в безопасност. Да ме удари е нарушаване на това задължение. По моята скала ще е късметлия, ако се размине със замеряне с чинии, а не викна полиция. Или съседа, който пък по една случайност е полковник и така ще го сгъне, че ще му се иска да не ми е повишавал глас, камо ли да ме удря.

Щото нали... каквото се повикало, такова се обадила. Няма да се сърдиш на отчаяна и уплашена жена, че е прибегнала до крайни мерки.

П.С. И пак не ми отговори. Какво разбираш под "не си е изпълнила задълженията"?
    Явно си имате регламентирана скала във вашето семейство. Сподели я, все пак ние сме някакви непознати просто, няма от какво да се притесняваш.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2014 на 11:04

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ко? Докато тя ми обикаля фризьорските салони, молове и кафенце, аз да се бъхтя, за да изкарам пари и като се върна вкъщи да не е сготвила поне една супа, защото не искала да бъде Пепеляшка? Не с шамари, директно с шутовете я почвам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Ко? Докато тя ми обикаля фризьорските салони, молове и кафенце, аз да се бъхтя, за да изкарам пари и като се върна вкъщи да не е сготвила поне една супа, защото не искала да бъде Пепеляшка? Не с шамари, директно с шутовете я почвам.
    В корема!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Дано не съм права, но говориш като момиче, минало през това.
    Не, самата аз не съм минавала през това, или поне не пряко, а косвено. Отнесла съм само няколко котешки шамара на лигавщина по бузите.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ахаах ама да бе
    Обикновенно след първит шамар винаги следват още . Въпрос на самоуважение е да си събереш багажа още след първият шамар
    И оправданията с децата са ми точно толкова измукани от пръстите от разни жалки женички без никакъв характер .
    Какво самоуважение като виждам, че съм сгрешила или съм стигнала твърде далеч? Всеки човек си има граница на търпението и понякога любимия човек неволно я прескача, неосъзнавайки кво върши. Не винаги един шамар значи задължително смилане след време. Пак пресилвате. Не казвам, че е окей да си избиваш агресията или нервите върху някого, даже напротив, ама за един шамар да си тръгваш и да разрушаваш граденото с години, щото се водиш по-слабия пол по дифолт, е глупаво. Извинявай.

Като си сгрешила има много начини да ти покаже грешката вместо да те удря .Човек колкото и да е избухлив и каквото и да е станало е крайно жестоко да си изпуска нервите върху другият. И какво правиш грешка и приятелят ти удря шамар ако това стане съм убедена че няма да го оправдаваш толкова много .И като е градено с години какво ако нещата се стигнат до шамар значи работата не е на добре . И мненията ми далеч не е само за шамар на жена а за двата пола като цяло.

anonymous708973
    Guest
    Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
    Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
    А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
    Щом аз мога, и той ще може.

При един скандал приятелят ми беше като полудял, обърна се и изши вратата на спалнята. Изби това, в което влиза езичето на вратата. Като се обърна и направи крачка към мен, аз отстъпих. Той ме изгледа суперучуден, чак наранен и каза "Не се пази, бе, никога няма да те ударя".
    Щом в това състояние дори не го е помислил, камо ли да е замахнал, значи всякакви оправдания от сорта на "Може да съм сгрешила" губят. Всеки греши. Наказваха ме майка ми и баща ми. Приятелят ми не ми е баща. Тва всякакви самопровъзгласили се мъжленца да си го набият в главите.

Казвала съм и преди - да удариш на някаква мърла, дето ти лази по нервите и не ти е никаква, шамар (не прав десен, а да я цапнеш леко по бузата) - окей, но да удариш най-близкия си човек - приятелката или жена си - това е абсолютно недопустимо!

^ Бих казал, бой докато мърда.. Аз ако бях като се нервирам за езичето и като те заритам. ;С

Ако не се усеща.. ЕБАВАМ СЕ!
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Бих казал, бой докато мърда..
    Алтернативен метод - ебане с подфъргане и скубане под мишниците.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Алтернативен метод - ебане с подфъргане и скубане под мишниците.
    Това също става!
    Dr. Gregory House

Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
    Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
    А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
    Щом аз мога, и той ще може.

При един скандал приятелят ми беше като полудял, обърна се и изши вратата на спалнята. Изби това, в което влиза езичето на вратата. Като се обърна и направи крачка към мен, аз отстъпих. Той ме изгледа суперучуден, чак наранен и каза "Не се пази, бе, никога няма да те ударя".
    Щом в това състояние дори не го е помислил, камо ли да е замахнал, значи всякакви оправдания от сорта на "Може да съм сгрешила" губят. Всеки греши. Наказваха ме майка ми и баща ми. Приятелят ми не ми е баща. Тва всякакви самопровъзгласили се мъжленца да си го набият в главите.

Казвала съм и преди - да удариш на някаква мърла, дето ти лази по нервите и не ти е никаква, шамар (не прав десен, а да я цапнеш леко по бузата) - окей, но да удариш най-близкия си човек - приятелката или жена си - това е абсолютно недопустимо!
    Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-25-2014 на 13:45

Лейди не разбира се . Освен ако не става дума за самозащита тогава одобрявам и то независимо дали си жена или мъж .
    В противен случай ми се струва ненужно и грозно .

Глупости има прекрасин семейства в който не се е срещалнито един от два вида насилие . Освен това насиле се дефинира от всеки човек оп различен начин .За мен насилие е и да ти крещят за теб може чак когато те пребият до смърт да стане дума за насилие .
    Ми то това крещене за някои хора голям психически тормоз, все едно да те бият с чукове. А в повечето случаи жените крещят.

Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
    Ама теб и пантерата може да не ви пука защото продължавате да гледате единствено своята си гледна точка и разсъждения на младоженци. А след двайсет години, когато никой от семейната двойка не иска да се развежда, а в същото време да кажем жената прави глупости и само се цепи, вдига скандали и тнт, - един шамар не е кой знае кво.
    Ся да не ме помислите за женомразец, не бих ударил жена, но това не е невъзможно, имайки в предвид, че при повечето дългодишни бракове се случва това. Няма идеално живуркащи. Избийте си тези влюбени истории.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Ако искаш по-голяма точност, говорим за 46, а мисленето на всички се различава и жалки са много други картинки, а не тази на която си се спрял. И добре е че не зависи от теб и никой не те пита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си