- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Знаеш ли, след като защитаваш женското влияние, ника който си сложил, не ти отива. Вместо буквата "Р", сложи едно голямо "Т". Поне да е оправдана подкрепата ти за женския хегемонизъм.
(1) Аз отдавна не съм ерген, но много завиждам на ергените!
(2) Половинката ми не може да живее без мен, а и аз също я обичам!
(3) Единственото нещо за което съжалявам през съвместния ни живот е, че не можах да имам син, който щеше да е точно копие на мен, и щеше да е моето продължение!
Не знам какво имаш предвид "да изровиш тема от преди година"? Аз не съм автор на тази тема! Щом си преброил и постовете ми, кое точно намираш за помия? Защото и аз мога да кажа същото, за това което не ми харесва, че е помия!
И не ми пука за пола ти! И, без друго за мен си от женския електорат.
Ако си се запознал, то знаеш, че всяко мнение, което провокира към насилие под каквато и да е форма, се наказва с бан?
Разбира се, това е Кофата... Но ако видя подобни мнения от теб извън този раздел, това ще ти е. Затова ти казах да си кротуваш тук. И бездруго никой не те приема сериозно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Брей, много държиш да ти отговоря, добре тогава. Скалата няма да е необходима, ако възпитанието до 7 годишна възраст на децата е поверено на майката, както е било някога, преди години. Трябва да се знаят мъжките и женски способности и да им се предоставя възможност за реализация. С уравниловката м/у половете, се забавя развитието на прогреса.
Стара поговорка е: - Всяка жаба, да си знае гьола". А, под правилното биене на жената от мъжа трябва да се разбира бой с дисциплиниращ характер, когато жената не изпълнява задълженията си у дома. Мъжът трябва да е глава на семейството (ако още има такива) и да въдворява ред и дисциплина. А, скалата относно шамарите или другите способи на възпитание, жената сама трябва да е определила, ако нарушава правилата, установени от мъжа, и да си знае какво ще последва, ако си превишава правата, както много жени правят напоследък.
Toва за скалата е пълна глупост.
Няма значение мъж, жена, старец или дете, щом заслужават бой, ще ядат бой.
След като темата е "Трябва ли да се бият жените?", а аз изразявам моето мнение, че трябва и то много сериозно, това за провокиране към насилие ли се приема? А, щом не ме приемат на сериозно, тогава какъв е проблема? Какво разбираш под кротуване? Трябва ли да съм съгласен с неща, които не ми харесват и да се примирявам с женската наглост, насърчавана юридически и всячески? Кое от казаното от мен виждаш като спам? Защото аз не мисля, че съм в противоречие с темата, а напротив. След като темата е за насилие би трябвало да се абстрахираш от коментарите ми, иначе за мен ще си е чиста дискриминация на власт имащите (във форума), които действат избирателно.
Ето това е най-правилното решение. Аз съм на същото мнение, но вече съм набелязан и има вероятност да ме остракират, ако правя такива изказвания, щото били провокирали насилие. А, жените винаги ще го отнасят, защото сами си търсят .......нали знаеш? - Каквото повикало, такова се обадило!
Основно "задължение" на мъжа е да ме кара да се чувствам защитена и в безопасност. Да ме удари е нарушаване на това задължение. По моята скала ще е късметлия, ако се размине със замеряне с чинии, а не викна полиция. Или съседа, който пък по една случайност е полковник и така ще го сгъне, че ще му се иска да не ми е повишавал глас, камо ли да ме удря.
Щото нали... каквото се повикало, такова се обадила. Няма да се сърдиш на отчаяна и уплашена жена, че е прибегнала до крайни мерки.
П.С. И пак не ми отговори. Какво разбираш под "не си е изпълнила задълженията"?
Явно си имате регламентирана скала във вашето семейство. Сподели я, все пак ние сме някакви непознати просто, няма от какво да се притесняваш.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2014 на 11:04
Ко? Докато тя ми обикаля фризьорските салони, молове и кафенце, аз да се бъхтя, за да изкарам пари и като се върна вкъщи да не е сготвила поне една супа, защото не искала да бъде Пепеляшка? Не с шамари, директно с шутовете я почвам.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не, самата аз не съм минавала през това, или поне не пряко, а косвено. Отнесла съм само няколко котешки шамара на лигавщина по бузите.
Какво самоуважение като виждам, че съм сгрешила или съм стигнала твърде далеч? Всеки човек си има граница на търпението и понякога любимия човек неволно я прескача, неосъзнавайки кво върши. Не винаги един шамар значи задължително смилане след време. Пак пресилвате. Не казвам, че е окей да си избиваш агресията или нервите върху някого, даже напротив, ама за един шамар да си тръгваш и да разрушаваш граденото с години, щото се водиш по-слабия пол по дифолт, е глупаво. Извинявай.
Като си сгрешила има много начини да ти покаже грешката вместо да те удря .Човек колкото и да е избухлив и каквото и да е станало е крайно жестоко да си изпуска нервите върху другият. И какво правиш грешка и приятелят ти удря шамар ако това стане съм убедена че няма да го оправдаваш толкова много .И като е градено с години какво ако нещата се стигнат до шамар значи работата не е на добре . И мненията ми далеч не е само за шамар на жена а за двата пола като цяло.
Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
Щом аз мога, и той ще може.
При един скандал приятелят ми беше като полудял, обърна се и изши вратата на спалнята. Изби това, в което влиза езичето на вратата. Като се обърна и направи крачка към мен, аз отстъпих. Той ме изгледа суперучуден, чак наранен и каза "Не се пази, бе, никога няма да те ударя".
Щом в това състояние дори не го е помислил, камо ли да е замахнал, значи всякакви оправдания от сорта на "Може да съм сгрешила" губят. Всеки греши. Наказваха ме майка ми и баща ми. Приятелят ми не ми е баща. Тва всякакви самопровъзгласили се мъжленца да си го набият в главите.
Казвала съм и преди - да удариш на някаква мърла, дето ти лази по нервите и не ти е никаква, шамар (не прав десен, а да я цапнеш леко по бузата) - окей, но да удариш най-близкия си човек - приятелката или жена си - това е абсолютно недопустимо!
^ Бих казал, бой докато мърда.. Аз ако бях като се нервирам за езичето и като те заритам. ;С
Ако не се усеща.. ЕБАВАМ СЕ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-25-2014 на 13:45
Ама теб и пантерата може да не ви пука защото продължавате да гледате единствено своята си гледна точка и разсъждения на младоженци. А след двайсет години, когато никой от семейната двойка не иска да се развежда, а в същото време да кажем жената прави глупости и само се цепи, вдига скандали и тнт, - един шамар не е кой знае кво.
Ся да не ме помислите за женомразец, не бих ударил жена, но това не е невъзможно, имайки в предвид, че при повечето дългодишни бракове се случва това. Няма идеално живуркащи. Избийте си тези влюбени истории.