.
Отговор в тема
Страница 245 от 436 ПървиПърви ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 101 до 6 125 от общо 10898
    Хм, очевидно имам проблем с батерията на телефона. На мен ми се зарежда около 10 часа. Пфф а е на няма и два месеца.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти просто не си добре, честно.
    Само ще те помоля да внимаваш как се изразяваш.
    Като човек, който учи маркетинг, си избираш книгата по корицата и обувките по пиклите, които са в сайта?
    Arise са ми познати, те са доста по-качествени, но там няма обувки на по-висок ток от 8см, не им е такава концепцията.
    Джиани, Глаза и Габина са еднакво некачествени български обувки със самочувствие. Същата работа като nine west, които ние имаме за нещо велико, защото са "хамерикански", а те са скъпи и ужасни.
    Megias ги дадох като пример за по-нисък клас, но добро съотношение цена/качество и на страницата, която си постнала не виждам нищо, което да ме ужаси. Разгледах сайта и колекцията на Джиани и моля те, кажи ми, че там няма нещо, което би обула? Сериозно?! Остави материалите, дори силуетите им са недоизпипани. А на твоите подметката там, където се докосва до земята, е твърде грубо изсечена, което навежда на мисълта, че материалът, от който са, е твърд.
    Не ме касае къде те познават и как се обръщат към теб, изказвам личното си мнение, което ти не можеш да промениш, защото от обувки поне разбирам. Щом не си разбрала, че качествените обувки са качествени заради матералите, които няма как да видя от балната ти снимка, явно при цялото ми уважение нямаш хал хабер от обувки.
    Считам този разговор за приключил.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-26-2014 на 20:17
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от BeastlyT Виж мнението
    Хм, очевидно имам проблем с батерията на телефона. На мен ми се зарежда около 10 часа. Пфф а е на няма и два месеца.
    О.о да! Гаранция за батерията имаш ли? Или пробвай с друго зарядно..може да има скъсана жичка нещо..

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    някой би ли ми препоръчал хубава профилактична вода за уста
    и да не е на listerine cool mint, защото има вкус и мириз на резервоар на кола
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    забравих да споделя, че искам да е под 10 лева и искам да има приятен, освежаващ вкус :д
    ще помоля за още мнения
    а пък fakesmiles, доволна си от листерин, но точно от този вид, който споменах аз или? а тази на pearl drops не е ли само за избелване и какъв и е вкуса?
    ;/

Супер фен
    http://data1.whicdn.com/images/106524777/large.jpg Някой да знае как се казва?

anonymous708973
    Guest
    Лонгсдейл, мацката или плитката :д
    Плитката е френска, просто е странична.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А на твоите подметката там, където се докосва до земята, е твърде грубо изсечена, което навежда на мисълта, че материалът, от който са, е твърд.
    Да, завдигнати са отпред. И е напревено с много, много прозаична цел.
    Ама нали... Не, не разбираш. АЗ имам обувки и от четирите магазина. По много! Единствените ми 2 чифта обувки, които не са оттам, са два чифта на Тенденз, които купих за дискотека. АЗ знам колко държат тези обувки. АЗ знам как се усещат.
    Ако беше за вкус, нямаше да споря, защото няма как. Но за качество... как да ти кажа, you are out of your league.
    Съгласих се с теб за "признаците", по които се търсят качествени български магазини, но дотам. А самият факт, че толкова наблягаш на факта, че EДИН ботуши са те изкарали 4 години, означава, че по принцип не ти изкарват толкова обувките. Които говори достатъчно за това как ги избираш Аз няма как да се похваля с такова нещо, защото кракът ми още растеше преди две години, но при майка ми има бол такива примери. И тя не се изненадва. Защото е нормално, когато пазаруваш от качествени магазини

Някак... ако исках съвет, щях да послушам този, при когото такива случаи са напълно нормални Защото повторяемостта на събитието доказва умишленост при избора на обувки, а еднократният случай доказва... ами, късмет

Снимката ти я дадох заради силуета, който е абсолютно класически. Изрично е да споменавам колко уникално удобни са тези обувки, дори и с тока от 12-13 см.
    За тока на Arise грешиш. Отново. Концепцията е такава, но има ДОСТА изключения от правилото. Бих накарала майка да ми прати снимка на обувки, но... има ли смисъл. Ти открай време в тоя форум си такава, беше се поуспокоила по едно време и сега пак. Ако имаше дори някакъв намек, че можеш да се вслушаш в аргументи - бих, ама при това положение... тцъ.
    Хаха, отварям си фейсбука и виждам съобщение от нея: "На онази от форума, която твърди, че Арайз нямат обувки над 8 см, да й пратя ли снимка на поне 4 чифта, които имам от там, всичките над 8 см? И обущенца, и сандалки?"

Просто... с подобни вятърничави аргументи няма как да докажеш нещо. Аз, от друга страна, мога

От друга страна, някой, който търси обувки, вероятно би се доверил на мен, защото изхождам от дългогодишен личен опит. Не само мой, а и на майка ми и сестра ми.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-27-2014 на 08:37

Голям фен Аватара на fakesmiles
    galaxy29 Доволна съм от Листерин, да. Пробвала съм мисля вече всички видове. А на Пърл Дропс май наистина се води за избелване, но не очаквай кой знае какво. Като цяло марката и спецификите на водата за уста не са най-важното, аз имам проблеми с венците и зъболекарката ми все ми повтаря, че е важно самото "действие" с водата за уста, а не марката. Даже ми казва отвреме на време да ползвам отвара от смрадлика (много е здравословно за венците), както и Сандрин.
    Та, която и да си вземеш, няма голямо значение, просто пробвай някоя и виж дали ще ти хареса!

Аз ли? Ти вечно се караш на хората като учителка, чието мнение е единственото вярно и меродавно и това дразни не само мен, но и доста хора. Дори не разбра какво ти казвам. Хайде да млъкнеш вече.
    Научи се да спориш интелигентно. Приключвам разговора.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    О, мила, аз споря интелигентно. Дадох аргументи Просто няма какво да кажеш, защото... казваш нещо, аз буквално ти казвам - БАААААМ, грешиш, имам снимки, с които да го докажа. Естествено, че няма какво да кажеш
    Не съм се вряла да ти оспорвам компетентността ти по въпроса с розовите води, защото някак имаш повече ОПИТ от мен, когато си работила в такъв магазин. Но в случая... аз имам опит, ти имаш догадки. Дано това ориентира момичетата, които са видели постовете.

Предполагам, че имам повече обувки от теб, мамичка и сестра ти взети заедно. Обувала съм обувки на почти всеки магазин, който има тук, във Варна. За тези, които не съм чувала, не изказвам мнение, но "естествената" кожата на Джиани наподобява пластмаса. Казах, че материалът е твърд, защото отзад се чупи грубо, а не отпред при пръстите - тоест некачествен, тоест ще те боли. Обувките ти са изчистен модел, но самият им силует не е доизпипан заради това нещо - преходът би трябвало да е по-плавен, за да ти е по-удобно.
    А това, което каза, че съм се удивила на едни обувки и че другите не издържали така - на мен мамичка не ми купува обувчици от 200 лв, аз си ги купувам сама и имам доста евтини обувки, което ми помага да знам кои имат добро съотношение между цена и качество. Не казвам, че Джиани ще са по-лоши от "обувки и дамски чанти на най-ниски цени", казвам, че за техните цени са некачествени, защото за тея пари можеш да си намериш нещо много по-добро.
    Подразни ме как се опитваш да обиждаш като не знаеш какво друго да кажеш. Едно време ти вървяха номерцата, ти си свикнала всички да ти играят по свирката, но вече не. Вече хората тук се дразнят да ги поучава някаква малка надута пикла непрестанно. Ясно ни е че имаш мнение, ясно ни е, че си нетърпелива и го налагаш. Престани.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    О.о да! Гаранция за батерията имаш ли? Или пробвай с друго зарядно..може да има скъсана жичка нещо..
    Имам гаранция за телефона, но не мога да ти кажа дали включва и батерията. Но предполагам, защото от както го имам е така. Вчера засичах времето за всеки случай и малко съм ви заблудила, 6 часа и половина се зарежда. Четах в един сайт, че от 3% до 100% му трябват 2 часа и 12 минути така, че явно ще се ходи на сервиз.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Мооля Ви, кажете ми откъде мога да си купя такива?
    https://www.youtube.com/watch?v=jXTlTHrIHLE
    Да не са от чужд сайт само.

anonymous708973
    Guest
    Оо, такова никога не съм виждала - нито в Елитис, нито в Лили, обаче бих си взела с удоволствие! Изглежда сууууууперлесно!

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Предполагам, че имам повече обувки от теб, мамичка и сестра ти взети заедно.

Едно време ти вървяха номерцата, ти си свикнала всички да ти играят по свирката, но вече не. Вече хората тук се дразнят да ги поучава някаква малка надута пикла непрестанно. Ясно ни е че имаш мнение, ясно ни е, че си нетърпелива и го налагаш. Престани.
    Само аз поучавам и се изтъквам, нали? Хъх. Моля те. Или трябва да ти припомням други спорове. Ти си тази, която си налага мнението. Аз просто казвам с какви обувки имам личен опит и ПОМАГАМ с този личен опит. Ти си играеш на догадки.

Ама добре де... явно ти знаеш НА МЕН какви обувки са ми удобни. С такива впечатляващи аргументи не мога да споря.

Eдит:
    Край, поръчвам ги!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-27-2014 на 10:46

Супер фен Аватара на Deadlock
    Псуване на майка между кифли: имам повече обувки от теб и мамичката ти, взети заедно

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от BeastlyT Виж мнението
    Колко време се зарежда батерията на Samsung Galaxy S4? (когато е напълно изтощена,тоест тел. се е изключил)
    2часа

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Псуване на майка между кифли: имам повече обувки от теб и мамичката ти, взети заедно

Разсмя ме
    Franzellka тези неща съм ги засичала из продавалник, но не знам какво да напишеш, за да ги намериш.
    http://olx.bg/lot-rolki-magic-levera...liss-i19473703
    http://olx.bg/rolki-za-kosa-i32128447
    http://olx.bg/strahotni-kdritsi-i47821313
    Казват се Leverag явно :Д чувала съм, че ако имаш повече коса, ти трябват два комплекта
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-27-2014 на 11:05
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Признавам, забавно е

Аз ги намерих в ибей под името Curlformers.

Мега фен Аватара на babity
    Ъм... много искам да се намеся във вече затихналия ви спор, моля ви!
    Т'ва, че в китайските магазини намирам същите обувки, които виждам по витрините на ДжиАни, фабиано, майка им на тях и още куп такива елитни магазини от центъра, е само защото китайците се възхищават на гения на българските заводи и се опитват да им отмъкнат моделите, нали?

anonymous708973
    Guest
    E, бейбито, да изглеждат по същия начин и да се чувстват на крака по същия начин... има огромна разлика. Мисля, че по този въпрос поне сме единодушни.

Като бачках като промоутър, шефката реши, че с едно момиче трябва да прекараме една седмица, 8-9 часа на ден, носейки обувки за 15 лв от китайски магазин. Е, заклевам се, това нещо щеше да ми нагласи крака според своята форма, а не обратното.
    Хубаво, че всичките колеги бяха мъже и веднага ни разрешиха да не се тормозим и да си донесем свои обувки.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Само човек, който се качи на скъпа и качествена обувка и слезе на тази от 20лв. може да изрази мнение по темата.

Лично аз не разполагам с възможности за скъпи и маркови дрехи, но за обувки съм напълно безкомпромисна.

За обувки, връхни дрехи и козметика трябва да се харчи. Тениската ти че била 100 лв, същата работа върши като тази от 10.
    Идеята ми беше, че скъпа невинаги значи качествена.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-27-2014 на 12:40
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Тук съм съгласна напълно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Мооля Ви, кажете ми откъде мога да си купя такива?
    https://www.youtube.com/watch?v=jXTlTHrIHLE
    Да не са от чужд сайт само.
    Моята фризьорка си беше взела такива от някакво левче или китайски магазин, кой както му казва и ги пробва на мен, но да знаеш трябва да използваш повече продукт за къдрене на косата или просто да е по-влажна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    http://data1.whicdn.com/images/106524777/large.jpg Някой да знае как се казва?
    За името на момичето питах. Сори, че писах 2 мнения

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ъм... много искам да се намеся във вече затихналия ви спор, моля ви!
    Т'ва, че в китайските магазини намирам същите обувки, които виждам по витрините на ДжиАни, фабиано, майка им на тях и още куп такива елитни магазини от центъра, е само защото китайците се възхищават на гения на българските заводи и се опитват да им отмъкнат моделите, нали?
    E, бейбито, да изглеждат по същия начин и да се чувстват на крака по същия начин... има огромна разлика.

Тук и аз съм съгласен с @PinkPan7her В никакъв случай, не можеш да сравняваш Китайска Реплика с Оригинална обувка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си