.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 435

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Аз като цяло имам против съкращаване на името. Моето не се брои, то не е съкращение, а цялата ми същност.

Имала съм гадже Георги, Йордан, сегашният ми приятел се казва Валентин. На никого от тримата не съм съкращавала името, все съм викала с някакви умалителни. Просто.. всички вариации са ми противни:
    Жоро, Гошо, Гого, Гопе.
    Данчо, Дани - второто е окей за момиче, ама за мъж на 22-3?!
    Вальо - само като го видя изписано, лошо ми става.

E, сега, няма да седна да казвам Росица, Десислава, Виктория, при положение, че има добре звучащи кратки имена, ама... ох, не знам :д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://bgtvnews.com/ekskluzivno-samo...a-po-btv-lady/

тоа не прилича ли на приятеля ти, ся дадоха реклама по тв-то ;д виждал съм ви снимка, верно че тоя не е с крив нос като вас, ама се пак си прилича

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    http://bgtvnews.com/ekskluzivno-samo...a-po-btv-lady/

тоа не прилича ли на приятеля ти, ся дадоха реклама по тв-то ;д виждал съм ви снимка, верно че тоя не е с крив нос като вас, ама се пак си прилича
    Хах, вярно прилича малко

Тори, Денис си му викай

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Това било телеМундела,защото българската дума Теленовела е непозната на българите.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Това било телеМундела,защото българската дума Теленовела е непозната на българите.
    Или защото компанията, която снима сериалите е ТелеМундо?

Мега фен Аватара на tori
    Мда, много тъпо се получава в такива ситуации с Дани/Дени. Моя приятел е Денис - като Денис белята, сиреч американския вариант, не турския. Дени хич не звучи мъжествено ама как да му кажа иначе? Денисе пък звучи още по-противно, все едно ще му се скарам за нещо, пък и мразя обръщения от сорта Марийо, Милено, Емиле, Димитре и така нататък. Тука изключвам Любов, Бебе, Слънце, Чудовище и подобни шитни, щото не става да сме с неговите родители и да се обърна към него със Сладкишче, някак... Де да знам, тъпо ми звучи. Както и той пред домашните ми ме нарича с Вики. И някак съм се примирила, че Дени е окей за телефона и по-официални ситуации.

Аз като цяло имам против съкращаване на името. Моето не се брои, то не е съкращение, а цялата ми същност.

Имала съм гадже Георги, Йордан, сегашният ми приятел се казва Валентин. На никого от тримата не съм съкращавала името, все съм викала с някакви умалителни. Просто.. всички вариации са ми противни:
    Жоро, Гошо, Гого, Гопе.
    Вальо - само като го видя изписано, лошо ми става.

E, сега, няма да седна да казвам Росица, Десислава, Виктория, при положение, че има добре звучащи кратки имена, ама... ох, не знам :д
    обичаш да послъгваш явно , сигурна ли си че никого не си наричала със съкращение на името му ? не говоря за умалително

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от bradley Виж мнението
    обичаш да послъгваш явно , сигурна ли си че никого не си наричала със съкращение на името му ? не говоря за умалително
    Ти пък какъв проблем имаш с Ина не мога да разбера. Какво ти е направило момичето, че специално и нов профил си си направил/а, за да я следиш по темите и да я обиждаш? Не че не се сещам кой си де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си