.
Затворена тема
Страница 83 от 195 ПървиПърви ... 337379808182838485868793133183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 4861
    anonymous708973
    Guest
    Писах ти лично.

Кофти ми е за нея, обаче в същото време ми се прокрадват някакви мисли как явно не съм аз човекът, който може да я успокои най-добре и това ме кара да се чувствам малко зле. Пф, пълен егоцентрик съм, светът не се върти около мен.
    Дано тази вечер поне успее да се разсее.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Искам само всички да знаете, че аз съм най-голямата лъжкиня, която може да познавате! Всяка моя дума е лъжа!

Не мога просто..Обич, обич, ама чак толкова..

Съжалявам на всички, които забърках в това /вие си знаете кои сте/..И благодаря на тези, които ме подкрепиха, дори и за малко..
    за кво става дума

Супер фен Аватара на mayaaa
    Е, т'ва е! Тренирай като животно, яж като прасе! Вече съм твърдо решила поне малко да си оправя храната, искам да кача маса, не много, но колкото да се оформя. Не мога така да вървя със скоростта на охлюв, 'баси. Само дет' още се чувствам разплута на стола си, а имам работа. Пфф.
    И започвам много да си мразя това качество, ако се мобилизирам за нещо, после задължително ще има поне още толкова време, в което да не мога да се накарам поне малко да се стегна. Ама няма! Ще го преодолея!!
    И всичко пак се изцапа... Преди по-малко от седмица го накарах да блесне, това просто не е честно. Meh.
    И май не ми идва толкова зле по-малкият контакт с него... или, може би, различното държание. Няма пък, няма да стигам до зависимост, много по-различни идеи имах в началото. Каквото иска да прави, негова работа. Може да съм просто ядосана, но не ми пука, харесва ми.
    А тоя пич пък от къде ми се появи, какво иска, толкова random запознаване и познанство не съм имала до сега.
    Доста добре ми е, ако спра да се чувствам като безгръбначно, всичко ще е просто перфектно!
    Последно редактирано от mayaaa : 05-10-2014 на 16:09

Мега фен Аватара на tori
    Все пак не разбирам - с какво съм заслужила момчето ми да е покрай мен? С какво съм заплатила в предишните си животи, за да имам такова огромно щастие във любовта? Виновно ми е когато някакви познати ми се оплакват, че хич не им върви в любовта и са прашасали долу, защото аз... Не помня какво е да съм самичка, толкова е странно. Страх ме е, че този балон ще се спука когато най-малко го очаквам и искам да си консервирам момчето в марината за туршия, след което да го затворя в буркан. Все по-често се улавям как си мисля за бъдещето с него - бих искала да пораснем заедно, да изградим себе си и разбиранията си рамо до рамо, да създадем дом и семейство, после - да остареем и да пукясаме в топлото си легло. Толковатолковатолкова го обичам. <333

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Страшно съм доволен успях да завърша сета си. Сега го преслушвам и съм очарован
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чувствам се секси. около мен сякаш има някакво пространство, което ме загражда. трябва да се прибера по-бързо

искам и не искам. трябва и не трябва. баси.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Така ми се пие, дивее и ми се слуша рок... Скоро мисля да събера някаква подходяща тайфа и да ходим да се разцепим качествено в някой рок бар.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Jaune
    Искам бе, ще се разрева. :Д

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    странно.

смесени чувства.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Какво сте се разискали всички бе? Аз пък не искам!

Спи ми сееееееееееееееее! Ама няма да спя..;3 Лялялялялляляля..;3

Супер фен Аватара на RiB
    Много ми се иска ама не ми се иска чак толкова много!!! Съвсем честно ви казвам и от една страна нечестно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Много ми се иска ама не ми се иска чак толкова много!!! Съвсем честно ви казвам и от една страна нечестно.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Как можа да ми го причини.

Какъв е тоя период, в който съм влязла... тъкмо живна малко и нещо такова се появява, за да ме смачка напълно емоционално. Нямам ли право на щастие поне за малко?!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Животът пред смъртта.
    Силата пред слабостта.
    Пътят пред целта.

Доволен съм от работата за сега. Трябва да вечерям и имам още няколко часа работа. Не предполагах, че тази вечер ще остане време за сън, но не се оплаквам относно това.
    Единственото ми мрънкане е оносно факта, че гърба ме боли адски много. Ба! Не мисля, че до сега съм копнял толкова за едно размачкване. Мисля, че скоро ще заприличам на Бау. Само като се подсетих, че анимацията е от '67ма, се почувствах по-млад!
    Последно редактирано от SonataArctica : 05-09-2014 на 22:28

Супер фен Аватара на tireheb
    глеах батман от 66та, лел
    пих
    яка вечер общо взето

Най-отвратителните 2 седмици най-после свършиха. Взех си всички тестове, получих си очакваните оценки, а след тях и имейл, който ми потвърждава стипендията за още една година(поне). Просто не мога да си представя, че времето мина толкова бързо и ми остават само 2 семестъра

anonymous708973
    Guest
    Пффф, откога не съм се прибирала по светло от купон?! Утре вероятно ще се чувствам виновно, ама... БИГ ДИЙЛ! Ебати якото беше, а всъщност... просто си говорихме. Тотално съм вдъхновена! Всестранно развита личност, а пък тотално неарогантен. Ама не скромен до дразнещи нива, просто... ебати, чувствам се все едно нищо не съм направила в тоя живот и само мрънкам колко имам да уча, пък всъщност не съм се разучила особено. Няма такива вече. Ще си направя инспириращи картички, ако трябва. Боже, трябва да се ЗАОБГРАДЯ с повече такива хора!

Цяла нощ не съм спала трябваше като луда да обикалям наоколо. Днес съм решила само да си почивам и нищо друго стига да не се получи нещо неочаквано .И дам доволна съм може да си видя момчето скоро<3 вярно е ще е само 1 седмица и ще съм там по скоро с учебна цел и нямам търпение но все пак е нещо ...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    смачкана съм, почти не съм спала, а вчера ми окапаха краката. мрън.
    и ми се яде тортичка от сладкарница 'неделя', даже сега ще си уредя една ;3

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нямам търпение да свърши днешната работна събота и да паля за Гърция. Отпуска малко

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    ям,ям,ям..вчера хапнах еклерова и бисквитена.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    смачкана съм, почти не съм спала, а вчера ми окапаха краката. мрън.
    сейм хиър,
    ама поне си изкарахме жестоко
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    Тотално съм леш. Физически се посъвзех, но психически... недей казва. Дано тия 10 дни минат по-бързо, че ще се побъркам. Снощи пак имаше обещания, хах. Дори няма с кой да вържа бас, че пак са били напразни, защото никой няма да си даде труда да ми обещае, че ще се сбъднат. Прокопах всички възможни тунели към най-долните падения, с'а смятам да си впрегна всичкото самосъжаление и погнуса от себе си и да ги насоча към ученето за да се откъсна. Направо... не ми се мисли. Дано поне здравословни проблеми нямам след цялото т'ва фиаско.
    Не съм сигурна от кое ме е страх повече. Дали от т'ва, че ще ме послъже за пореден път или от т'ва, че ще се изпълни думите и аз ще видя нещата съвършено ясни. 'Щото аз обичам да работя, да има посока, в която да се движа. Ако и т'ва отпадне, тогава вече ще стане красиво.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Притеснено ми е малко
    Пак правя тъпи работи,трябва да си държа на думата и да спра с лигавщините.
    Ох,дано е хубаво !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Толкова искам да го мразя и да му се сърдя, а той ми носи сладолед, защото бил чувал, че помагало на момичета с ПМС. Баси! Дори нямам правото да се цупондря ;(
    А за оня, с който трябва да се срещам след малко, дори не съм си мислила особено. Оф!
    Искам да мога да си бъда емоционална без да се чувствам виновна за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си