.
Отговор в тема
Страница 257 от 436 ПървиПърви ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 401 до 6 425 от общо 10898
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Сив прав панталон и маслено зелена риза/или морско тъмно синя. (тези цветове не съм сигурна как се пишат изобщо :Д )

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    СИГУРЕН начин за отлагане на цикъл с 3-4-5 дни? освен противозачатъчни?
    Най-сигурният начин е, когато се посъветваш с гинеколог, а не тук. Отлагането е малко разбъркване на хормоните, така че изисква компетентно мнение. Преди години бяхме на екскурзия и си спомням, че две от приятелките ми си отложиха цикъла с някаква инжекция, но поставена от гинеколог. Не им се е отразило в перспектива, защото и двете сега имат деца..., но както писа една съфорумка, с тия медикаменти шега не бива, особено ако имаш проблеми с яйчниците.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Какво да подарим на абитуриентка?
    Подходи направо, ако ти е достатъчно близка и я попитай, като и споменеш и сумата, до която могат да се прострат нейните желания . Ако иска козметика - Шанел е чудесна възможност или хубав парфюм. Ако държи на косата си, подари й гребен от рог - това също е оригинален подарък и за мое съжаление никак не евтин...Злата, разни синджирчета също е възможност, но това се прави обикновено от баби, лели, родители и т.н. А, да също може и уикенд в някой спа център с всички козметични процедури....варианти има много..
    А и нали знаеш, че има разлика дали ти ще дадеш пари за нещо или някой друг ги дава. Аз не бих дала пари за диамант(примерно), но Бога ми, нямам никакво, ама никакво възражение , ако някой ми го купи...

Не чак толкова голямо нещо
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета, скоро моя близка приятелка има бал и искам да и подаря нещо сантиментално и добро. Предложения?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нямате ли магазин за неща за коса, примерно Accessoires?
    Не съм от там и нямам представа /града го пиша, за да се ориентират хората от къде мога да пазарувам/.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Момичета,я кажете обувки от този тип:http://www.shoes.ivon.bg/9559-obuvki...180606173.html носили ли сте с прозрачни чорапи и изобщо много ли е грозно да се носят така?

Супер фен Аватара на girl91
    ^Вземи си чорапи/чорапогащник, които/който нямат ръб отпред на пръстите за да не стои грозно.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Момичета,я кажете обувки от този тип:http://www.shoes.ivon.bg/9559-obuvki...180606173.html носили ли сте с прозрачни чорапи и изобщо много ли е грозно да се носят така?
    Никога , никога, не , абсурд. Много ми се хлъзгат на мен краката.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ За няколко дни 6 кг не можеш да качиш.
    Няма значение колко дни, важното е дрехите пак да си ми стават

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Никога , никога, не , абсурд. Много ми се хлъзгат на мен краката.
    Eдин път преди една седмица, 100 пъти съжалих, имах чувството, че ще се пребия, адски много се хлъзгаха!

Мега фен Аватара на babity
    Кажете ми с к'во мога да си проворикирам цикъла да дойде. Не искам да го местя, просто искам да ми дойде, 'щото пмс-то ми ме побърква. За някакъв бабешки илач питам, не ща противозачатъчни и лекарства като цяло.

п.п. не ща фишеци, отказАх ги

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Три супени лъжици канела. Трудно се яде, може да си я забъркаш с кисело мляко или извара. На мен когато ми закъснява ден-два го правя това и ми идва до 24 часа. Изпробва;а съм го над 10 пъти, така че не е случайност поне при мен

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    п.п. не ща фишеци, отказАх ги
    ВЪХ, този метод сефте го чувам

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Три супени лъжици канела. Трудно се яде, може да си я забъркаш с кисело мляко или извара. На мен когато ми закъснява ден-два го правя това и ми идва до 24 часа. Изпробва;а съм го над 10 пъти, така че не е случайност поне при мен
    Златенценценценцнецне! ОБИЧАМ ТЕ!!!! :*

Мега фен Аватара на galaxy29
    Хаяши, виииииииж http://i.imgur.com/tJdJaoXl.jpg пристигна ми, заедно с три кремчови тестерчета!!!!!!!
    предполагам, че и те са хубави?
    а пък едното зелено ще дам на сестра ми
    след малко ще пробвам бб-то, нямам търпение! :д

момичета от мога да намеря снимки на грим? трябва ми по-лек грим ... трябва да си избера за бала

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Златенценценценцнецне! ОБИЧАМ ТЕ!!!! :*
    и аз! :Д
    мен също ме мъчи закъснение, а ми писна вече... искам да ми дойде веднага, ей сега ще си забъркам зловонната отвара!

*bubs, може да разгледаш в pinterest.com и канала на Lisa Eldridge в youtube
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-16-2014 на 11:38

Оф, аз не знам кога тря'а ми дойде, ама тря'а да е тия дни и не издържам и само се филмирам. Обаче понеже съм мегафилм и по принцип знам, че гигантски количества канела се дават за рязко понижаване на кръвното, си приготвих и кафенце за след т'ва. Нях, налазвам си гадорията.

Хаяши, пробвах го... тооооооооооооолкова красиво и естествено и нежно и очарователно стои, точно както ми го описа и мирише едно такова фино, на бебенце!
    най-сетне си намерих перфектното бб-и
    рискувах и си поръчах направо голяма опаковка... та не съжалявам
    тоолкова ти благодаря СССССССССССССССС:

а пък направих си канелата с малко кисело мляко и едва я изядох, едно от най-гадните неща, които съм яла
    намразих я, само от миризмата ми става лошо ;/
    бейбиту, добре, че си питала и това за кръвното проверих, че е вярно... обаче аз си хапнах малко шоколадче с лешници и стафиди, защото и без туй довчера бях с ниско и тъкмо ми се нормализира :д
    и чакам да ми дойде, че в такива периоди и сутиените ми умаляват :д

bubs, сетих се и за канала на stilababe09

едит: DeНu, има и чорапки с изрязани пръсти, точно за такъв тип обувки
    с всякакви други, които се виждат, според мен е грозно
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-16-2014 на 15:05

Кремовете против белези действат ли ?

georgiqq
    Guest
    Здравейте момичета, гледам, че повечето от вас си купуват био масла, но за масла не искам да давам по 20 лева и купуват тези на икаров. Ползвах предимно за косата, но и на лицето започнах да слагам, отразяваха ми се добре. Преди около два месеца си слагах кокосово масло да ми хидратира кожата и смятам да си взема авокадовото на икаров специално за кожата на лицето.. но нали това има добавки и се чудя дали може по някакъв начин да ми навреди и уврежда кожата? Кокосовото масло го спрях, защото съдържаше Tocopherol, Lecithin и Asorbyl palmitate. Ще съм много благодарна, ако някой по- разбиращ от тези неща да ми отговори.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Защо само на мен не ми действа грозната канела за предизвикване на цикъла? :Д Сигурно съм сбъркана.
    Обаче спешно ми трябва друг вариант да си го предизвикам, защото ми закъснява вече 10 дни. Някакви хапчета пих (майка ми ги даде) за предизвикване, обаче не идва гадината! Та, някой?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Dagichka
    мисля, че това да си го предизвикаш насилствено или да си го забавиш умишлено е еднакво вредно..
    кожата ми е доста тъмна, как да скрия тъпите червени петна от пъпки? гледала съм за коректори там зелени, бели, ама нямам идея.. :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    мисля, че това да си го предизвикаш насилствено или да си го забавиш умишлено е еднакво вредно..
    Е, така е и знам, че аз казах че е вредно и т.н., но аз имам достатъчно сериозна причина да искам да го предизвикам.
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си