- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Според вас подходящо ли е да използвам бебешки шампоан? Искам да разнообразя, а и състава ми се вижда много хубав http://www.himalaya.bg/product/189/s...ta-200-ml.html
И също да питам дали е удачно да ползвам и бебешки сапун за лице /за суха кожа/ ?http://www.himalaya.bg/product/190/h...apun-75-g.html този е хидратиращ, в състава няма изсушаващи съставки, но..
Ориентирай се към рокля в стил дантелените на Манго. Знам, че го няма вече в България, мамицата им.
Обаче нещо подобно - стилно, обрано, перфектно за всяка възраст. Относно цвета - не виждам защо да се притесняваш на твоите години, не е като да си на 40, че да трябва да внимаваш. Кървавочервено, турскосиньо, ако щеш, сложи. Черно, тъмнолилаво, сьомгово, коралово, варианти бол. Ако имаш подходящи обувки, можеш да се съобразиш с тях, че да не купуваш нови.
А ако се притесняваш от рокли, винаги можеш да сложиш прав панталон и риза, но не знам дали ти допада като вариант.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По принцип нямам проблем да е какъвто и да е цвят. Само черно не може да е (по искане на булката), ама на мен така или иначе черно не ми отива, така че не е проблем. Притеснявах се от т'ва, че тези, които мерих бяха много много шарени. Да те заболят очите като ги погледнеш.
Панталон и риза не го обмислям даже като вариант, 'щото ще се чувствам много по-некомфортно, отколкото в каква и да е рокля.
Иначе е ясно, че аксесоари, прически и грим много променят нещата, ама... Просто кат' я видя дадена рокля на закачалка ми е трудно да я преценя дали е за повода или не.
Едит: имам малък бюст, широки ханш и бедра. Такива, вталени определено ми седят много по-добре, отколкото тази, която беше постната горе. И не се чувствам комфортно, ако раменете ми са напълно открити. С'а като ми ги постна тия снимки... Ако имах време да си шия, щях да си поръчам тая втората, мно'о е яка.
Последно редактирано от babity : 05-18-2014 на 11:38
Не вярвам да няма нещо подобно по магазините.И това нещо определено ще го скъсаш от носене после :Д гледай в магазините за по-дамска мода и пробвай, тея дрехи стоят обикновено отвратително безлично на закачалките и прекрасно на тяло.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета цикълът ми е нередовен дойде ми на 14,03 после на 17,04.... сега ми предстой бал и ми е много притеснено да не ми дойде точно за бала ... за сега още няма признаци да ми дойде .... какво да правя моля ви посъветвайте ме .. да пия нещо за отлагане или за предизвикване ...много ми е притеснено
^Ти на една и съща дата ли искаш да ти идва всеки месец? Разликата между 14.03 и 17.04 е 35 дена, което е напълно нормално, и при мен е така (+/- 1-2 дена). От 17.04 като броиш 35 дена става 21.05 - може тогава да ти дойде. Иначе не мога да ти препоръчам нещо за идване/отлагане на цикъл.
girl91 то така се подразбира от написаното, но ппц казвам че ми е нередовен понякога пропускам цял месец, понякога ми идва през 38 дни ... за това много се притеснявам точно на 24 май да не съм.. благодаря ти все пак
Нередовен означава този месец да е през 35 дни, другия през 21.Аз съм чела, че всичко между 21 и 35 е нормално (между 3 и 5 седмици), а ако си спазва този график дори да не е точно на 28, пак ти е редовен :Д моят е редовен, но през по-малко от 28 дни около 24-5 и моя приятелка вечно ми обяснява как нейният е редовен, защото и идвало на една и съща дата, а моят не
Добре, какво ТОЛКОВА ако ти дойде на бала? На бала си бях втори ден в цикъл, най-лошото възможно, но стоях до 7 сутринта в дискотеката.никакъв проблем не съм имала, всичко беше наред.
Hayashi ще пробвам и аз един да си направя. Тези захарните как ги ползваш? Аз ги ползвам под душа, което явно е грешна тактика, и се разтопяват![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-18-2014 на 13:59
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз също, но тактиката е, че го ползвам докато съм си сложила маска и си свалям слушалката на душа надолу и така всъщност водата тече в някоя друга посока.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://1.bp.blogspot.com/-oT5TuFiekv...rconcealer.jpg
къде да го намеря?
bubs, girl91 е права
на мен например ми пропусна февруари, но той е малък месец... дойде ми в началото на март и менструалният ми цикъл беше напълно в реда на нещата
но ако наистина интервалите ти са толкоз големи, както каза във втория си пост и ти пропуска редовно, може би трябва да отидеш на преглед, вместо да се притесняваш, че на бала ще си в цикъл, ааама ха
слагаш тампон и си чук, ако не ти дойде може да сложиш и за всеки случай, че да не си на тръни
не знам ко искаш... да ти дойде сега или да ти дойде след 24
ако е първото в същата тема тези дни препоръчаха 3 супени лъжици канела и друг метод - чай от лук с обелките и не се притеснявай толкоз :д
ако е второто не зная за бабини хитринки, а пък лекарства няма да ти препоръчвам, защото аз си патих мин. година... доколкото помня нямаше особен ефект и само си обърках здравето, дойде ми два пъти и може би заради същото после получих ужасно висока температура с треперене без спиране, отпадналост, абе разболях си се и ходих на куп изследвания
на мен ми дойде с:
не зная дали заради гадостите, които пих или по-скоро си беше време вече, но съм доволна
и може и аз да пробвам тоз домашен ексфолиант като си взема кокосово масло
Последно редактирано от galaxy29 : 05-18-2014 на 15:35
За предизвикване на цикъл на мен лично канелата ми е помагала 2 пъти. Не знам дали е било случайност, но в действителност ми е идвало до 24 часа след като съм я взела. ( а как мразя канела..вкусът й, ароматът й, направо малка смърт ми беше)
На мен пък канелата изобщо не ми помага при предизвикване на цикъл. Сварени обелки от лук, обаче, до 2-4 часа веднага ми идва :Д
А бе, то не е много за козметика и диета, ама... Закъснява ми, а другата седмица съм на лагер и усещам, че точно там ще ми дойде, да ми е яко.Та, ако може, някой, който е малко по-опитен да ми обясни как с витамин С се забавя/намаля цикълът, т.е. по колко се пие, на колко време и тн.
Хора, много ми е спешно - трябва да продам палто от естествен косъм и даже си намерих купувач, но не знам нито как да разпозная от какво животно е, нито за колко пари да го дамПредполага се, че е от норки, но не съм сигурна
Catrice мисля, че имаха такова, ама си го виж на живо, не знам кой номер се води:
http://www.beautyandglow.com/wp-cont.../P32646501.jpg
iskam da popitam nqkoi znae li kak se maha smuchka i mi se nalaga da q mahna do utre zashtoto popadnah v kofti situaciq ot uhajor i ne mojah da si opazq vryta a gadjeto mi nqma da mi se zaraddva i nai-veche da mi povqrva tyi che molq vi ako nqkoi znae pomagaite![]()
да , но аз до сега не съм ползвала тампон, а с превръзка няма ли да е малко притеснително :/