.
Отговор в тема
Страница 259 от 436 ПървиПърви ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 451 до 6 475 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Искам помощ. Нямам опит с официалните тоалети. Знам как да се облека за да отида в няк'ъв по-софистикейтед бар, ама толкова. И с'а, за първи път в живота ми, ще бъда на сватба. И то сватбата на брат ми. Съответно обикаляйки магазините ми е доста трудно да преценя кое е подходящо за повода. Разглеждах и мерих дълги рокли, тип бални, ама ми се ще да си взема нещо по-функционално, което евентуално след това да нося за вечерни излизания. И понеже ми е трудно да си избера, се хвърлям на шифони и сатени, ама пък пъстрите разцветки ме зачудват дали е подходящо. Може ли някоя, ако има времето и желанието, да ми постне 2-3 снимки с нещо, което смята за подходящо спрямо описанията ми.

Само да уточня, не съм с перфектна фигура, закръглена съм, та се придържам към няк'ви умрени късини на роклите, не искам нещо свръхкъсо. А и не съм почитателка на рокли, които изглеждат все едно си повръщал камъни/пайети върху тях.
    Благодаря предварително!
    Мисля, че нещо подобно разкроено надолу би било подходящо за повода, а и мисля, че ще ти е удобно. Ако не си избереш такава рокля може да съчетаеш висока пола от този вид с топ.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Според вас подходящо ли е да използвам бебешки шампоан? Искам да разнообразя, а и състава ми се вижда много хубав http://www.himalaya.bg/product/189/s...ta-200-ml.html

И също да питам дали е удачно да ползвам и бебешки сапун за лице /за суха кожа/ ?http://www.himalaya.bg/product/190/h...apun-75-g.html този е хидратиращ, в състава няма изсушаващи съставки, но..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Мисля, че нещо подобно разкроено надолу би било подходящо за повода, а и мисля, че ще ти е удобно. Ако не си избереш такава рокля може да съчетаеш висока пола от този вид с топ.
    Благодаря много. Обаче точно с такъв модел поли, разкроени, изглеждам като бидон покрит с брезент.

anonymous708973
    Guest
    Искам помощ. Нямам опит с официалните тоалети. Знам как да се облека за да отида в няк'ъв по-софистикейтед бар, ама толкова. И с'а, за първи път в живота ми, ще бъда на сватба. И то сватбата на брат ми. Съответно обикаляйки магазините ми е доста трудно да преценя кое е подходящо за повода. Разглеждах и мерих дълги рокли, тип бални, ама ми се ще да си взема нещо по-функционално, което евентуално след това да нося за вечерни излизания. И понеже ми е трудно да си избера, се хвърлям на шифони и сатени, ама пък пъстрите разцветки ме зачудват дали е подходящо. Може ли някоя, ако има времето и желанието, да ми постне 2-3 снимки с нещо, което смята за подходящо спрямо описанията ми.

Само да уточня, не съм с перфектна фигура, закръглена съм, та се придържам към няк'ви умрени късини на роклите, не искам нещо свръхкъсо. А и не съм почитателка на рокли, които изглеждат все едно си повръщал камъни/пайети върху тях.
    Благодаря предварително!
    Ориентирай се към рокля в стил дантелените на Манго. Знам, че го няма вече в България, мамицата им.
    Обаче нещо подобно - стилно, обрано, перфектно за всяка възраст. Относно цвета - не виждам защо да се притесняваш на твоите години, не е като да си на 40, че да трябва да внимаваш. Кървавочервено, турскосиньо, ако щеш, сложи. Черно, тъмнолилаво, сьомгово, коралово, варианти бол. Ако имаш подходящи обувки, можеш да се съобразиш с тях, че да не купуваш нови.

А ако се притесняваш от рокли, винаги можеш да сложиш прав панталон и риза, но не знам дали ти допада като вариант.

бидон покрит с брезент.

какво харесваш и какво не в тялото си? Аз лично обожавам полите молив с висока талия и дължина до коляното, защото не си харесвам бедрата и дупето, но пък имам убийствени прасци и глезени :Д харесвам роклите на Ким К, но тея, които имат малко повечко плат :Д

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    По принцип нямам проблем да е какъвто и да е цвят. Само черно не може да е (по искане на булката), ама на мен така или иначе черно не ми отива, така че не е проблем. Притеснявах се от т'ва, че тези, които мерих бяха много много шарени. Да те заболят очите като ги погледнеш.

Панталон и риза не го обмислям даже като вариант, 'щото ще се чувствам много по-некомфортно, отколкото в каква и да е рокля.

Иначе е ясно, че аксесоари, прически и грим много променят нещата, ама... Просто кат' я видя дадена рокля на закачалка ми е трудно да я преценя дали е за повода или не.

Едит: имам малък бюст, широки ханш и бедра. Такива, вталени определено ми седят много по-добре, отколкото тази, която беше постната горе. И не се чувствам комфортно, ако раменете ми са напълно открити. С'а като ми ги постна тия снимки... Ако имах време да си шия, щях да си поръчам тая втората, мно'о е яка.
    Последно редактирано от babity : 05-18-2014 на 11:38

Не вярвам да няма нещо подобно по магазините. И това нещо определено ще го скъсаш от носене после :Д гледай в магазините за по-дамска мода и пробвай, тея дрехи стоят обикновено отвратително безлично на закачалките и прекрасно на тяло.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета цикълът ми е нередовен дойде ми на 14,03 после на 17,04.... сега ми предстой бал и ми е много притеснено да не ми дойде точно за бала ... за сега още няма признаци да ми дойде .... какво да правя моля ви посъветвайте ме .. да пия нещо за отлагане или за предизвикване ... много ми е притеснено

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Сподели :P
    Захар, кокосово масло и мед. Обмислям да добавя и малко лимонов сок.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    ^Ти на една и съща дата ли искаш да ти идва всеки месец? Разликата между 14.03 и 17.04 е 35 дена, което е напълно нормално, и при мен е така (+/- 1-2 дена). От 17.04 като броиш 35 дена става 21.05 - може тогава да ти дойде. Иначе не мога да ти препоръчам нещо за идване/отлагане на цикъл.

girl91 то така се подразбира от написаното, но ппц казвам че ми е нередовен понякога пропускам цял месец, понякога ми идва през 38 дни ... за това много се притеснявам точно на 24 май да не съм .. благодаря ти все пак

Нередовен означава този месец да е през 35 дни, другия през 21. Аз съм чела, че всичко между 21 и 35 е нормално (между 3 и 5 седмици), а ако си спазва този график дори да не е точно на 28, пак ти е редовен :Д моят е редовен, но през по-малко от 28 дни около 24-5 и моя приятелка вечно ми обяснява как нейният е редовен, защото и идвало на една и съща дата, а моят не
    Добре, какво ТОЛКОВА ако ти дойде на бала? На бала си бях втори ден в цикъл, най-лошото възможно, но стоях до 7 сутринта в дискотеката. никакъв проблем не съм имала, всичко беше наред.
    Hayashi ще пробвам и аз един да си направя. Тези захарните как ги ползваш? Аз ги ползвам под душа, което явно е грешна тактика, и се разтопяват
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-18-2014 на 13:59
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз също, но тактиката е, че го ползвам докато съм си сложила маска и си свалям слушалката на душа надолу и така всъщност водата тече в някоя друга посока.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на monroe999

Мега фен Аватара на galaxy29
    bubs, girl91 е права
    на мен например ми пропусна февруари, но той е малък месец... дойде ми в началото на март и менструалният ми цикъл беше напълно в реда на нещата
    но ако наистина интервалите ти са толкоз големи, както каза във втория си пост и ти пропуска редовно, може би трябва да отидеш на преглед, вместо да се притесняваш, че на бала ще си в цикъл, ааама ха
    слагаш тампон и си чук, ако не ти дойде може да сложиш и за всеки случай, че да не си на тръни
    не знам ко искаш... да ти дойде сега или да ти дойде след 24
    ако е първото в същата тема тези дни препоръчаха 3 супени лъжици канела и друг метод - чай от лук с обелките и не се притеснявай толкоз :д
    ако е второто не зная за бабини хитринки, а пък лекарства няма да ти препоръчвам, защото аз си патих мин. година... доколкото помня нямаше особен ефект и само си обърках здравето, дойде ми два пъти и може би заради същото после получих ужасно висока температура с треперене без спиране, отпадналост, абе разболях си се и ходих на куп изследвания

на мен ми дойде с:
    не зная дали заради гадостите, които пих или по-скоро си беше време вече, но съм доволна

и може и аз да пробвам тоз домашен ексфолиант като си взема кокосово масло
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-18-2014 на 15:35

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За предизвикване на цикъл на мен лично канелата ми е помагала 2 пъти. Не знам дали е било случайност, но в действителност ми е идвало до 24 часа след като съм я взела. ( а как мразя канела..вкусът й, ароматът й, направо малка смърт ми беше)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На мен пък канелата изобщо не ми помага при предизвикване на цикъл. Сварени обелки от лук, обаче, до 2-4 часа веднага ми идва :Д

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    В ДМ съм виждала.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Търся такъв цвят червило за бала ми дами Имам подобно, но е по-тъмно, а аз искам да е светло

Супер фен Аватара на mayaaa
    А бе, то не е много за козметика и диета, ама... Закъснява ми, а другата седмица съм на лагер и усещам, че точно там ще ми дойде, да ми е яко. Та, ако може, някой, който е малко по-опитен да ми обясни как с витамин С се забавя/намаля цикълът, т.е. по колко се пие, на колко време и тн.

Мега фен Аватара на ameli
    Хора, много ми е спешно - трябва да продам палто от естествен косъм и даже си намерих купувач, но не знам нито как да разпозная от какво животно е, нито за колко пари да го дам Предполага се, че е от норки, но не съм сигурна

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Търся такъв цвят червило за бала ми дами Имам подобно, но е по-тъмно, а аз искам да е светло
    Catrice мисля, че имаха такова, ама си го виж на живо, не знам кой номер се води:

http://www.beautyandglow.com/wp-cont.../P32646501.jpg

iskam da popitam nqkoi znae li kak se maha smuchka i mi se nalaga da q mahna do utre zashtoto popadnah v kofti situaciq ot uhajor i ne mojah da si opazq vryta a gadjeto mi nqma da mi se zaraddva i nai-veche da mi povqrva tyi che molq vi ako nqkoi znae pomagaite

Мега фен Аватара на tori
    ^ Коректор + фдт.

да , но аз до сега не съм ползвала тампон, а с превръзка няма ли да е малко притеснително :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си