.
Затворена тема
Страница 27 от 157 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 3909
    anonymous708973
    Guest
    Пълни глупости.
    Миналото лято (не февруари!) протестираха точно умни хора, хора с професия, хора с гражданска позиция. Не бяха баби и дядовци + мангали с тъпи лозунги.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пълни глупости.
    Миналото лято (не февруари!) протестираха точно умни хора, хора с професия, хора с гражданска позиция. Не бяха баби и дядовци + мангали с тъпи лозунги.
    да, протестираха арииската раса ,хайл

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Толкова са умни, че им плащаха, за да протестират.
    Февруари поне имаха причина да излязат, а лятото се събраха всички лумпени в държавата, за да реват, че тиквата бил обичан от всички.

Няма смисъл да се хабиш, вече си ми доказвала многократно, че нямаш нищо в главата.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами не знам, не съм чувал, а и ме съмнява в Православна държава това да е така.
    Значи не си достатъчно запознат с руската история. Проучи термините и историческите личности, които споменах преди 2-3 мои поста и сам ще прецениш колко хуманни са руснаците. Ще ти дам един лек жокер - заточването в Сибир не е измислено от болшевиките, а е редовна практика още от императорско време. Доста хуманен акт.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Толкова са умни, че им плащаха, за да протестират.
    Февруари поне имаха причина да излязат, а лятото се събраха всички лумпени в държавата, за да реват, че тиквата бил обичан от всички.

Няма смисъл да се хабиш, вече си ми доказвала многократно, че нямаш нищо в главата.
    Пхахаха, на всеки протест има платени!
    А много се съмнявам семействата с деца или хора на по 20-25 точно да са платени, а тези две групи бяха масовата част на летните протести.

Малоумник.

Мега фен Аватара на an7raks
    Да бе, само промива мозъка на населението с измъкнати от задника новини, нали?
    Руснак ми е казвал, че когато сравни новина в тяхната медия и в западните медии, има огромни несъответствия. Представят новините уникално едностранчиво, преекспонирано или ги изпуска. Нещо подобно на медийното отразяване на протестите миналото лято, когато се опитваха да ни убедят, че са протестирали 5 000 души едва ли не.
    Може да промива мозъците на населението СИ, но не и на целия останал свят!

anonymous708973
    Guest
    Е, да де, аз това твърдя
    Малко ли е това население обаче?

Мега фен Аватара на an7raks
    Е, да де, аз това твърдя
    Малко ли е това население обаче?
    Ми, не е целия западен сват...

Мега фен
    ами не знам, не съм чувал, а и ме съмнява в Православна държава това да е така.
    Вземи да прочетеш за крепостничеството, сериозен съм.

Мега фен
    Какво разбираш под незаконни действия, след като 86% от населението на Крим се обяви за отцепване от Украйна и присъединяване към Русия, защото украинското правителство, дошло със сила на власт, го заплаши, че ще премахне етнокултурната му идентичност? Нима правото на самоопределение не е един от основните принципи на Международното право?!

ПП: как може да обявиш цялото население за терористи и да почнеш да избиваш собствения си народ.
    Питай Сталин, той е най-запознат. До 20 милиона жертви му приписват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Когато част от същия този народ се опитва да разцепи държавата ти в съответствие с чужди интереси. За някои Украйна може да е измислена държава, но е целокупна такава, а те се опитват да я разцепят на късове, очаквайки да се повтори сценария в Абхазия и Южна Осетия. Нима да предизвикаш гражданска война, окупирайки държавни институции и убивайки несъгласните с теб не е тероризъм? Защото точно това правят отцепниците в Източна Украйна.
    Всъщност Украйна си е донякъде измислена държава, там са се умешали протестатни, католици, православни, всеки си дърпа към своята черга, рано или късно щяха да си хванат пътя.
    Една държава не е ли обединена винаги се разцепва, и да се обвиняват външни сили е глупаво. Колкото руски толкова и американски интереси са играли там.

Пхахаха, на всеки протест има платени!
    А много се съмнявам семействата с деца или хора на по 20-25 точно да са платени, а тези две групи бяха масовата част на летните протести.
    Но не всеки протест е основно от платени мижитурки.
    Достатъчно е да им видиш причините да протестират, те исканията са основното, ако ще всички да са били с по 3 висши, пак си остават неуки лизачи.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    --------------------
    Според различни оценки управлението на Мао от 1949 до 1976 г. е довело до смъртта на 40 до 70 млн. души
    ---------------------
    Но това не им е попречило да са най-мощната икономика в момента.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    --------------------
    Според различни оценки управлението на Мао от 1949 до 1976 г. е довело до смъртта на 40 до 70 млн. души
    ---------------------
    Но това не им е попречило да са най-мощната икономика в момента.
    Аха, значи човешкия живот нищо не струва.
    А вие бучите, че държавата не била социална. :Д

Аха, значи човешкия живот нищо не струва.
    А вие бучите, че държавата не била социална. :Д
    Ти не знаеш значението на думата 'социална' , коментирай нещата, които смяташ за исторически факти, например някой виц.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вземи да прочетеш за крепостничеството, сериозен съм.
    (в подкрепа на казаното от теб и доразвивайки моите твърдения от предните постове)

Аз съм изумен как има хора, които не познават историческото развитие на една държава, обичайните структури на властта там и манталитета на управляващите и в същото време я дават за пример (който всъщност онагледява повечето от нещата, които те осъждат). За мен това е върховна форма на невежество и слаба информираност...

Всъщност Украйна си е донякъде измислена държава, там са се умешали протестатни, католици, православни, всеки си дърпа към своята черга, рано или късно щяха да си хванат пътя.
    Една държава не е ли обединена винаги се разцепва, и да се обвиняват външни сили е глупаво. Колкото руски толкова и американски интереси са играли там.
    Никъде не съм твърдял, че Украйна има някакво сериозно историческо минало, но специално руската намеса там е повече от очевидна. На всеки е ясно, че Русия има сериозни геополитически интереси в държавите от бившия СССР, затова се създаде и ОНД, затова и сега искат да развият новата икономическа идея, а именно - Евразийския съюз. Москва иска да продължи да дърпа конците на бившите си подопечни и тя да определя съдбата им. Украйна е просто най-подходящият пример за това.
    Welcome to the Jungle...

Това е много сложен въпрос и не може да се реши толкова лесно .......... но със сигурност няма да тръгна да ги трепя като животни. А сега САЩ и Нато до колкото знам нищо не правят за да то предотвратят, даже май изпращат американски наемници на страната на хунтата.

ПП: ако сърбите бяха влезнали в Косово да ги трепят, че са се самоопределили и отделили, САЩ как щеше да реагира, а сега какво прави.
    Единия свален хеликоптер е бил с американски командири и спец част. Бяха загинали няколко и от тях.

А сега Обама тържествено позволи обучаването и наемането на бунтовници в Сирия!

Именно това e, че подобни въпроси обикновено се решават с дипломатически средства и дълги преговори, а не с военна сила. Ти обвиняваш САЩ и НАТО, че не правят нищо да го предотвратят. Аз ще ти кажа, че ЕС организираха преговори в Женева между двете страни (руската и украинската), с цел проблемът да бъде разрешен (както и евентуалната газова криза и т.н.). От руска страна освен заплахи и предупреждения за употреба на военна сила, друго не съм чул и видял. Което директно показва, че Русия няма интерес този конфликт да бъде разрешен (напротив, целта й е да разпокъса и отслаби максимално опортюнистичния си съсед).

Преди всичко ситуацията с Източна Украйна е национална ситуация за Украйна и е редно самата държава да я реши, защото е въпрос, който засяга суверенитета и териториалната й цялост. Няма друга институция, освен държавната, която да е легитимна да реши подобен въпрос. Но и не твърдя, че средствата, които новите управляващи в Киев използват, са правилните.
    Смях. Най-малко Русия иска да воюва с Украйна. Но Русия много добре знае, че подписаните договори с ЕС и новото правителство от ксенофоби и расисти в Киев - ще направят всички възможно за прекъсване на унищожаването на държавата им и връзките с Русия. Точно Русия й е най-слабото място. Путин, ако за българския народ казва, че е братски - то с украинския са едни.

Никъде в последните ми цифра постове не съм защитавал (или дори споменавал) политиката на САЩ. Тук не говорим за тях, а за Украйна и позицията на Русия спрямо тази ситуация. Нека не се заблуждаваме, империалистките амбиции на Путин и управляващите в Кремъл доведоха нещата дотук, тяхната роля е най-голям
    Сляп ли си ве? Нали Русия се опитва точно да предотврати това нейно притискане и грабене от страна на западните капиталисти? Защото Америка вече под предлог за светла демокрация не остана държава, която да не е унищожила.
    В това число влизаме и ние.
    Да живеят път новите амбийции на Русия, а дано.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да живеят път новите амбийции на Русия, а дано.
    Каква е разликата между руските и американските амбиции?

Медийте винаги са били най-голямото оръжие за манипулация на всякъде по света. Медийте предизвикват всички ескалации и се използват от чужди сили за провокация!

Каква е разликата между руските и американските амбиции?
    Разликата е, че америка е унищожила вече 90% от Земята с нейната намеса и сега се опитва дори Русия да напада, както и Китай. Не може повече така! Не може да се търпи. Русия много добре си знае работата и скоро ще въдвори ред

Мега фен
    Разликата е, че америка е унищожила вече 90% от Земята с нейната намеса и сега се опитва дори Русия да напада, както и Китай. Не може повече така! Не може да се търпи. Русия много добре си знае работата и скоро ще въдвори ред
    Седни и помисли, коя държава от бившия варшавски пакт не е на нивото на българия? корупция и мизерия навсякъде. Сигурно и за това са виновни тъпите американци?

Ква и е работата на Америка баш в Украйна? Русия ходили да налага своите си интереси по границите на САЩ?

Мега фен
    Ква и е работата на Америка баш в Украйна? Русия ходили да налага своите си интереси по границите на САЩ?
    ъм, ракети в куба? anyone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си