.
Затворена тема
Страница 180 от 195 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184190 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 4861
    Мега фен Аватара на xoxi
    Колко е хубаво да се наплюскаш с ядене за добро утро, даже още преди да си си изпил кафето!!!
    Снощи се изпокарахме и вечерята ни замина в кошчето, без да е виновна за нищо, горката... От инат стояхме гладни и ядосани, а тая сутрин първите думи, които чух от него бяха "и ти си гладна, нали?", след което на такъв смях ни изби, че не помня вече за какво точно се скарахме снощи. Глупаци.
    Днес имаме куууп ангажименти, но поне са съвместни и ще си прекараме целия ден заедно! <3
    Чувствам се добре... и ми е тежко.

Мега фен Аватара на pandabear
    ами хубаво ми е. дядо има рожден ден, да ми е жив и здрав. тортата е готова и подаръка е опакован. постарах се доста. знам, че ще му хареса де, но все пак...абе важното е, че ще се съберем всички и ще се видим. рядко се случва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Никога не сме си казали една дума и тръгва да ми крещи?! Да се радва, че е гадже на приятелката ми...

Утре ще се видим и ми е едно хубаво отсега :3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    този път наистина
    да бе да

*много ме кефи бате как ми се кара загрижено, сега се чухме по телефона и ми вика
    и що ни избяга от софия, един шамар зад врата искаш ли
    никаква те няма, айде да си идваш
    а гаджето пазиш ли и него не пазиш
    ама да не ти дреме, свиркай си
    :Д:Д:Д
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-02-2014 на 13:36

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    740 GMAT official ( мамка му на скапания рийдинг за гадните микроорганизми ) - who rocks. Harward , here I come

Супер новини получих днес, времето се оправи ( за първи път от много време имам ток , вода и Интернет едновременно ! ), но нещо липсва.

Вчера беше силно като за нечалга. Изневерих на себе си и отидох доста по-късно, но не всички вече бяха на черешата. все по-хубаво ми е да прекарвам време с нея. С изключение на вещицата и на М., няма друго момиче което да ме е радвало толкова докато сме заедно и да ме дразни , когато не се виждаме.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Равносметка за деня: Успах се. С половин час. Оправих се по най-бързия начин и отидох на работа. Всичко точно. Докато не дойде момента баща ми да яде. Не стига, че тъпата шматка не донесe това, което той пожела, ами и маркира 2 яйца с препечена филия и масло на 11 лева. Майка ми се развика и аз реших, че е по-добре да отида на нашето място, защото ако и аз викна, ще стане много лошо. Чух само как се обяснява, че била маркирала омлет по избор и нямало друго в менюто. Е*ати златния омлет, майна. В крайна сметка успях да се добера да телефона. Писах Му, малко след това писах и на Г., който беше супер загрижен. Ужасно се притесних Той да не ми е сърдит, макар че снощи си мислех, че по-скоро аз съм в правото си да му се сърдя. Когато ми писа в 2 часа, се зарадвах страшно много. Особено на съобщението, което ми написа. Около 3 часа по-късно се прибрах, оправих се за точно 5 минути и му звъннах да ме вземе. Излязох по най-бързия начин от нас и минах покрай А. Той не ме позна. Стана ми смешно. Зарадвах Му се страшно много. Идеше ми да го счупя от прегръдки, но реших, че е по-добре да скромнича с целувка. За първи път изпитах онова, което толкова желаех. За първи път го изпитвам. Липсва ми страшно много, а няма да го има само 1 вечер, представям си какво ще е като няма да го има 1 месец. ;/ От сега ми е гадно. ;/ Не мога да му се сърдя и една минута. А изглежда и той също е така. Имам нужда да го прегърна точно в момента. Липсва миииии. ;/

Супер фен Аватара на paradosou
    Само шега, а тооолкова ми повлия о-0О Сигурно съм изглеждала уникално в момента, в който я чух. Не се засегнах, естествено, тя и не беше от "засягащите" /тук кавичките са огромни/, обаче... усещането беше силно. Дявол, бе. Дявол е това момче.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    740 GMAT official ( мамка му на скапания рийдинг за гадните микроорганизми ) - who rocks. Harward , here I come
    Честито!
    Независимо дали се ебаваш за Харвард или не, пожелавам ти попътен вятър!!

Няма да пише. Хубаво, бе, пу. Сигурно мен чака, три пъти влизам и го виждам, че е бил на линия преди 3 мин. Ми няма пък. Making a statement here!
    Да го хвана и да го спукам от бой. Или той мен. Хехе *изчервява се*

Явно този път нещата ще се случат...чак си се чудя на късмета какво прекрасно момче намерих!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Честито!
    Независимо дали се ебаваш за Харвард или не, пожелавам ти попътен вятър!!

Няма да пише. Хубаво, бе, пу. Сигурно мен чака, три пъти влизам и го виждам, че е бил на линия преди 3 мин. Ми няма пък. Making a statement here!
    Да го хвана и да го спукам от бой. Или той мен. Хехе *изчервява се*
    Хаха така се чувствах и аз по-рано днес.

Котито ми ми писа. ^^ Поредната радост този месец, а е едва 2-ри. ;3

Мега фен Аватара на tori
    А аз имам нужда да се метна от осмия етаж. Няма причина, просто искам. Дано плановете ни се осъществят и дано се видим пак, защото не ми стигна предния път. И тримата ми липсват. Ако поне мойто момче беше тук... Ама нъцки, бахти.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    щастлива!<333
    новия блог е готов и съм замислила такива готини постове! направихме си романтична вечеря, танцувахме на без музика и си говорихме толкова яки неща ♥ #нимоа, животът ми е песен!

Мега фен Аватара на draid
    Добре се наядох на тоя рожден ден, още ми е тежко чак.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Бях на гости, ядох супер вкусната лазаня, тортичка, бира , развалих диетата, ама пък ми беше вкусно
    Продължаваме да си пишем , мър
    Иииии ще си лягам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    новия блог е готов и съм замислила такива готини постове!
    Дай го насам.

Он: А бе, какво се случва с тия хора и къде изчезнаха. За днес - ок, ама утре... Ааа, със или без тях, утре излизам.
    И него го чакам. Не предполагах, че искам да се видим толкова много. Ама наистина, било то заради разнообразието, своеобразна почивка или тайна надежда за някой deep разговор, все тая, ама си го чакам с нетърпение! Иии много се надявам да имам възможност да му кажа нещата, които пропуснах преди.
    Другият и той тогава идва, пък да видим, без нагласи този път, защото до нищо добро не водят.

Мега фен Аватара на Blab
    чувствам се добре.
    добре съм, да.
    следващия уикенд ще стигна до морето.
    нуждая се от това.

//а сега ще трябва да измисля как и кога ще стигна и до Вилнюс. да))

От сън уморени
    по бюрата лежиме,
    носим пълни кореми
    и затова ще тежиме,
    с бързината на мравки,
    но с идеи големи,
    всеки се бърка
    в чужди проблеми.

Припев:
    Висшист до висшиста,
    комин до комин,
    пушеци разни,
    бял, червен и син.
    Животът е труден,
    но понякога плах,
    наляво да тръгнем,
    но със десния крак.

От яйцето със песен
    валяк път си пробива,
    всичко що е природа
    със асфалт ще залива
    магистрали и централи,
    завод до завод,
    всички дружно вървиме
    към научен възход.
    Искам да бъда директор, на водопад!

много ми е весело, а нищо не ми е наред

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^ липсва ми аватара ти със Санса ;(

Искам днес нищо да не се провали и да си изкарам страхотно.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Фък дис шит. Мен ме покани, аз я взех уж за компания, а тая.. Добре, как може да тръгнеш да се зарибяваш с момчето, което съм си харесала!? Т'ва ако е приятелство - ще пикая на него с удоволствие. На всичкото отгоре и почти да го целунеш. Не мога.. сериозно. Имам нужда от нови хора в живота си. Тези не си струват даже и да говоря за тях. Бахти курвенското държание, да си слагаш краката на неговите и да му висиш тей, че да ти се виждат циците и задника, при положение, че приятелката ти си пада по тоя човек. И тая мърша го знае. 6 часа. Не знам как изтърпях. Да си е с него, да ги видя до къде ще стигнат. Аз обаче само с тях двамата никъде няма да излизам. Нека я изчука и после да видим как ще ми реве, ама тогава хуй. Няма да и обърна внимание, заради това, което направи.

Утре си излизам с моя си човек, ще му кажа това, което стана оня ден. Искам само да ме гушне и да ми каже, че всичко е окей, колкото и банално да звучи.
    *сън*

Тези дни нещо ми е тръгнало супер на зле. Цяла нощ съм с мигрена и почти не спах. Той пак ми оправи настроениeто поне мъничко. След час и нещо отивам до един от малкото отворени магазини днес "по спешност". Ще се натъпча с кексчета и шоколад и ще се дрогирам с лекарства.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Dagichka
    толкова ми е объркано, че не можах да спя като хората.. и веднага ревнах след като той ми прати това, бива ли такова нещо бе? толкова съм травматизирана от оня гъз, че сега друг като се опита, но по супер тактичния и лек и бавен начин, аз се дърпам и рева все едно са ме насилили... ухх.

Супер фен Аватара на Jaune
    Еее, ама хем чаках да приключа с работата, та да си цикля в нас и да чета по цял ден, а то не ме свърта въобще, организирах си 1000 неща да правя тия дни, деба, само се прибирам да ям и да се изкъпя и излизам пак. Имам нужда да си почина за морето бе :Д Искам просто да се наспя като хората, а не ми се очертава...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пак драми, колко "неочаквано".
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    ^ липсва ми аватара ти със Санса ;(
    ще го върна специално за теб, прекрасна

Мега фен Аватара на Colouring
    Притеснено ми е сега, като ми каза това нещо. Ще видим как ще я караме. Трябва да се науча да не си правя планове и да нямам очаквания. Абе никога не ми влиза това в глупавата кратуна! Ех, не мога да избягам от разочарованията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си