.
Затворена тема
Страница 181 от 195 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 4861
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Трябва да се науча да не си правя планове и да нямам очаквания. Абе никога не ми влиза това в глупавата кратуна!
    познато :д

Неделя е и днес вече ТРЯБВА да си намеря поне една рокля, която ми харесва. Имам чувството, че съм единствената, която може да обикаля в продължение на 2 месеца, от магазин на магазин и да не може да си хареса рокла. Този месец съм поканена на 4 сватби и си нямам идея какво ще обличам. Някой ден ако дойде и моят ред сигурно ще ми трябва година, за да си избера рокля

Рaзочaровaнa съм от себе си.От 50 общо ,точно 2 грешни.Излaгaция голямa

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Чудесно. Наспах се стабилно, оздравявам, отпочинах и сега ще излизам да пия кафенце. Радвам се, че утре пътувам и че ще започна на чисто. Най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Голяма е урва ,ама си го обичам. xDD
    Забавно е човек да прекарва време с него.Просто е ... освежаващо някакво.
    Сладко-горчиво едно.Такова е,докато оставяш думите му да прехвърчат покрай ушите ти,без да отпиваш от тях,без да ги вдишваш.Да го гледаш през мъгла от смях.
    Без носталгии.
    Не знам как съм превръщала във филм нещо толкова весело просто.
    Времето вършило чудеса. :>
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на tori
    Получих някаква свобода, която тепърва ще се науча да ползвам възможно най-правилно. Дано не съм го наранила и дано нещата се развият по възможно най-добрият начин. Защото го обичам и съм сигурна в това. Смятах да излизам ма сега точно никъде не ми се ходи и нищо не ми се прави. Може би трябва да се наспя, деазнам. Или по-точно излиза ми се, но с точно определени хора, които са ми далечко. И да.

Супер фен Аватара на Jaune
    Аман!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Има един израз 'магарешки инат' , чудя се магарето мъжко или женско е било, а ако мъжко и женско магаре се надпреварват по инат, ще спечели кое от тях.
    От магаретата стават страшно вкусни кюфтета, значи не са толкова безполезни.

anonymous708973
    Guest
    Ох, хайде да се прибира и да говорим, искам да чуя за какво аджеба някой би се скарал с тоя прекрасник!
    Много хубава уговорка имах днес, страхотно човече е, супер си поговорихме

Доволно е като цяло, дано седмицата тръгне добре!
    Още малко докато се прибера, нямам търпение. Ако с прибирането не вървяха и изпити, щеше да е много добре, ама... нали.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не мога да работя пред компютъра без да пусна я някоя песен, я да се тегли някое филмче, я да си проверя фейсбук, я да пиша в някой форум (хЪ), я нещо друго....
    За два часа работа свърших 1/6 от общото. Браво на мен, за награда няма да е зле да получа един шамар от себе си.
    Айде, нали и утре е ден...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Искам, мнооого искам при това, ама не. Няма да си провалям тренировката за глупости.

Най-обичам както си лежа най-спокойно и си гледам филм, нещо да ме полази. Не знам вече какво да правя, освен да взема аз да напръскам, препарат купих, понеже баща ми "няма време да отиде до магазина". За това и не обичам да съм тук, за всичко трябва едва ли не да се моля, за да бъде направено, а когато съм при Него, всичко бива направено, без дори да се налага да му казвам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Джурасик парк н-ти епизод.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Искам да се видим, може да се разочаровам, но искам :/
    .... глуууууууупости. Прекарах си страхотно и той е прекрасен <3

Супер фен Аватара на sometimes_
    Изобщо не се получи както трябва. Да, партито беше перфектно, ама...вчера всичко се прецака. Чувствам се...не мога да определя как. Ту ми е адски нервно и напрегнато, ту си казвам, че...може би е по-добре така и усещам някакво странно спокойствие. Единствено по свития стомах съдя, че...се чувствам недобре. Дали е възможно да обичаш толкова някого, че да не можеш да му простиш грешките? В смисъл...не мога да приема такъв тип отношение към някого, който твърдиш, че обичаш. Но така или иначе моите представи за обич са доста странни и размити. Не знам дали това е краят, иска ми се да не е, но знам, че различията са много и това няма да се промени. Не знам какво ще стане, но аз нямам намерение да правя нищо повече. Всичко дадох, всичко опитах. Хах...не съм и предполагала, че съм способна на тия неща, но и не съжалявам, че си позволих да чувствам и да бъда такава. Дали си е струвало - не знам. Уморена съм, спи ми се и имам нужда да не мисля. Щеше да е много хубаво ако можех да дам OFF на мислите си когато пожелая, ама...не става, ебаси.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Colouring
    Днес сигурно ще е кофти ден, ама се преживява. От утре се надявам нещата да се подредят по малко по-различен начин, че дано да намажа нещо от цялата работа.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мразя шибаните обстоятелства, които ме лишават от възможността да бъда щастлив.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Dagichka
    липсва ми чувството да бъда щастлива :д карам го на автопилот от доста време, дори не мога да спя вече, какви са тия шашави сънища дето не ме оставят на мира.. имам нужда просто някой да ме гушне, ама да ме гушне и да не ме пуска поне 10 минути, докато не се отпусна и не почувствам нещо.
    иначе ми е жега, коремът странно ме боли, опитвам се да не ям млечни, ама то пък нищо друго няма в нас, наще ми надуват главата каква съм луда да не ям, как можело, щяла съм да се разболея, а аз като чета тия статии ми става все по-объркано и не знам накрая мозъкът или вкусовите рецептори на езика ми ще победят.. :д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Щастие - какво е това? Не заслужавам и такова отношение.
    Чакам с нетърпение това време, когато ще се махна и няма да се връщам никога тук.
    *сън*

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Днес ще се правим на социални. Ама пък няма как иначе, ние все се разминаваме във времето и не сме се виждали повече от месец. А този човек е приятна компания и времето с него е забавно. Освен това аз бях една от първите, на които се похвали, че си е взел кормуването пред ДАИ и няма как да го резна. Освен това скоро не съм излизала от квартала и би било полезно да се разходя малко.
    Другата мацка пък снощи получи обещание за домашно фрапе от мен, тъй че да. :д Обичам да си говорим, защото и двете разсъждаваме по един и същи начин. Бих казала, че за периода от около година, в който се познаваме, опознах много И себе си покрай нея. Тя е прекрасна. Освен това има какво да си говорим.
    Иначе ми е хубаво, даже много. Глътката свеж въздух понякога е нещо прекрасно.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    .... глуууууууупости. Прекарах си страхотно и той е прекрасен <3
    ехей, видя ли аватара ми, че да си връщам новия :д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имам нужда просто някой да ме гушне, ама да ме гушне и да не ме пуска поне 10 минути, докато не се отпусна и не почувствам нещо.
    ету

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ехей, видя ли аватара ми, че да си връщам новия :д
    :3333

Прекрасно ми е.

Мега фен Аватара на pandabear

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми