.
Отговор в тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 406
    Мега фен Аватара на pandabear
    продължава да се лее мъдрост тук, гордея се с вас.

Мега фен
    http://www.chriskaw.com/2012/07/arti...dcandyman.html айде сега да те видя кво ще кажеш

// мога цял ден да ти вадя такива линкове. едни от най-добрите в индустрията не са пипали молив до 19-20 годишна възраст

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Титаник, идеята ми не беше да те изкарам от мизерно семейство и че нямаш бъдеще, как мога да говоря така, след като дори не те познавам? Мисълта ми беше съвсем друга - че има хора, които имат много повече основание да се оплакват и мрънкат, отколкото ти и че с цялото мрънкане и съжаление на света не се постига нищо различно, освен деградация.
    Факе иТ

Втори път едно и също пишеш, на третия и труда няма да си правя да ти отгаварям, ако НЕ искаш да разбереш.
    Както лейди ди каза - форумът е да си чешем езиците. И въпреки това не виждам кое е мрънкане? Обсъждахме ясната тема - (дали може студент да се издържа сам в разни условия и трудностите,които среща.) Е, аз това не го възприемам за мрънкане, ами за приказка.

А, колкото за писането на ,,политическите ми'' коментари - какво лошо има? От една страна си изявавам мнението, от друга наблягам за проблемите,които мисля за пренебрегвани и неразбрани от много хора, особено непонятни за тийнеджърите. Така че от една страна пиша и говоря с цел информиране на незнаещите и мисля че трябва да се оточняват важните въпроси ,а от друга защото наиситина си правя кефа

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://www.chriskaw.com/2012/07/arti...dcandyman.html айде сега да те видя кво ще кажеш

// мога цял ден да ти вадя такива линкове. едни от най-добрите в индустрията не са пипали молив до 19-20 годишна възраст
    И това какво доказва? Че има развитие в картините им? Еми естествено, във всичко е така.
    Сигурен съм, че в рисуването има хора с талант. За 19- 20 започват, ама я ти започни ? Иначе всеки втори шеше да рисува като за световно след определено време изкарано в труд.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А, колкото за писането на ,,политическите ми'' коментари - какво лошо има? От една страна си изявавам мнението, от друга наблягам за проблемите,които мисля за пренебрегвани и неразбрани от много хора, особено непонятни за тийнеджърите. Така че от една страна пиша и говоря с цел информиране на незнаещите и мисля че трябва да се оточняват важните въпроси ,а от друга защото наиситина си правя кефа
    Лошото е, че ги набутваш ни в клин, ни в ръкав навсякъде, където ти падне.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Е, аз това не го възприемам за мрънкане, ами за приказка.
    В такъв случай се радвам, че не те познавам лично o.O

Мега фен
    И това какво доказва? Че има развитие в картините им? Еми естествено, във всичко е така.
    Сигурен съм, че в рисуването има хора с талант. За 19- 20 започват, ама я ти започни ? Иначе всеки втори шеше да рисува като за световно след определено време изкарано в труд.
    Е нали без талант не можеше - сега за някво развитие ми говориш (бтв пичът е просто абсурдно добър, не просто 'развитие', ама както и да е). Ти талант виждаш ли в първите му картини ? Ние такива неща рисувахме в училище в 5-6-7 клас. Хайде да не скромнича, ама аз по-хубави вази рисувах от него
    И да, влиза ми в плановете да се науча малко от малко да рисувам, но в момента си имам други занимания.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Лошото е, че ги набутваш ни в клин, ни в ръкав навсякъде, където ти падне.
    без да изкам мамо

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    В такъв случай се радвам, че не те познавам лично o.O
    да, щото за това си говоря с хората на живо

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Е нали без талант не можеше - сега за някво развитие ми говориш (бтв пичът е просто абсурдно добър, не просто 'развитие', ама както и да е). Ти талант виждаш ли в първите му картини ? Ние такива неща рисувахме в училище в 5-6-7 клас. Хайде да не скромнича, ама аз по-хубави вази рисувах от него
    И да, влиза ми в плановете да се науча малко от малко да рисувам, но в момента си имам други занимания.
    На някои им се отдава да рисуват и за това се записват на уроци и се развиват. Нищо не е родено научено, но това не изключва вродените заложби, ти просто трябва да ги намериш и да ги осъвършенстваш, реализираш с мерак.
    Примера за действията на добрите треньори и учители по цял свят, който дадох го доказва, а изключенията са наистина много малко. Не можеш да направиш един 2 метра висок човек гимнастик на халки, ако ще да се тренира двойно повече от останалите.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да изпиша и аз някакви глупости тук...

Все по-често изпадам в смут и тъга, когато човек, завършил гимназия преди поне 10 години, заговори как „ние сме“ бъдещето на България. Ми не си, „братле“. Набор 2000 са на по 14 години в момента. Те са бъдещето. Ти имаш голямо бъдеще зад гърба си.
    Не съм съгласна с това. Не мога да кажа "на запад", защото съм прекарала само няколко годинки в една скандинавска страна (които сами по себе си не са достатъчни, че да изградят някакво общо мнение в рамките на ума ми), но в много страни (някъде там на запад :Д) 30+ годишните са точно бъдещето.

Нека обясня защо.

В тийн възрастта и първите годинки, които чукваш след 20 са (за повечето) една неориентирана, непозната земя. Нямат опит, защото всичко, което са придобили досега са просто знания - на теория. А теорията е един свят, много по-различен от този, когото наричаме "практика". В този ред на мисли, 30+ годишните са вече ориентирани и (предполага се) здраво стъпили на земята хора, които не само мечтаят за целта Х, досущ като 18+ годишните, но и са изградили някакъв реалистичен! план (за разлика от по-младите си съграждани), с който да достигнат тази цел. Единствения минус на вече "по-одъртелите" е (може би) по-голямата липса на амбиция, желание и най-вече енергия, с която да преследват целта, за която мечтаят.

И (вече идвайки до смисъла на този смотан чаршаф, който пиша) точно това е, което ме дразни в цялата история. Дразни ме това, че 30+ годишните желаят да купонясват като тийнове туко що преоткрили вкуса на ментата и спрайта или синия афтър шок, вместо да се опитат да запазят желанието, стремежа и енергията, с която са разполагали преди 10+ годинки и, вече с придобитите знания и опит, да направят една страхотна комбинация, с която да покорят света, който желаят.

Туй то от мен.

Град
    Варна
    DisappointedDreamer, всичко, което обясняваш се връзва точно с тезата на авторката, макар да не си съгласна с нея И аз вече се опитах да го обясня. На 30 ти не си бъдещето. Ти си настоящето. Времето е дошло да се хванеш и да направиш промяната, а не само да я планираш. Нямаш време тепърва да се ориентираш, ако искаш да постигнеш нещо стойностно. Времето ти да планираш е, докато си тинейджър, докато си на 20. На 30 мечтата ти трябва да е ясна и да работиш по постигането ѝ.

Град
    София, България
    DisappointedDreamer, всичко, което обясняваш се връзва точно с тезата на авторката, макар да не си съгласна с нея И аз вече се опитах да го обясня. На 30 ти не си бъдещето. Ти си настоящето. Времето е дошло да се хванеш и да направиш промяната, а не само да я планираш. Нямаш време тепърва да се ориентираш, ако искаш да постигнеш нещо стойностно. Времето ти да планираш е, докато си тинейджър, докато си на 20. На 30 мечтата ти трябва да е ясна и да работиш по постигането ѝ.
    Не съм чела статията. Отказа ме с клишираните глупости и общия знаменател. И тази тема не съм чела :Д реших просто да споделя. Бр.

И все пак, не съм съгласна и с твоята идея за бъдеще и настояще. Да, действаш в настоящето, но резултатите се появяват в бъдещето. Затова споменах, че 30+ са бъдещето.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И все пак, не съм съгласна и с твоята идея за бъдеще и настояще. Да, действаш в настоящето, но резултатите се появяват в бъдещето. Затова споменах, че 30+ са бъдещето.
    Естествено, на всяко действие резултатът му е в бъдещето
    Но на 20 ти е разрешено да мислиш, да планираш и да не действаш. А на 30 вече трябва да действаш или наистина си губиш времето. В тоя ред на мисли.
    Ама както и да е. Мен ми втръсна тая тема, пък и аудиторията тук е нормално да се чувства обидена от статията. А и всеки има право да прави и мисли каквото желае.

Мега фен
    Естествено, на всяко действие резултатът му е в бъдещето
    Но на 20 ти е разрешено да мислиш, да планираш и да не действаш. А на 30 вече трябва да действаш или наистина си губиш времето. В тоя ред на мисли.
    Ама както и да е. Мен ми втръсна тая тема, пък и аудиторията тук е нормално да се чувства обидена от статията. А и всеки има право да прави и мисли каквото желае.
    Не че на 30 не можеш да си смениш полето на работа.
    Просто реално 20 е твърде ранна възраст за да знаеш какво искаш да правиш цял живот.
    Не че няма хора, които и по-рано знаят, но все пак.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не че на 30 не можеш да си смениш полето на работа.
    Абсолютно.
    Това, че на 30+ решаваш да се занимаваш с нещо, което не си докосвал преди, не означава, че си бил неориентиран. Нито пък, че си си губил времето. Животът на един човек е кулминация от моменти, всеки от които се появяват в различни етапи целия процес на дишане и издишване. Да смениш професията си на 30+, да кроиш нови планове, да се захванеш с нещо тотално различно и непознато... Не виждам нищо лошо. Защо да е загуба на време? Да, започваш да градиш всички от основите. Да, значително по-трудно би могло да е. Но не е грешно. И доста често дава добри резултати.

Град
    Варна
    Е, да, но си има един принцип, едно разпределение на човешкия живот по години. Сега, никой не те ръчка с остена да го следваш съвсем точно, но гледай принципно на нещата.
    На 30 хората вече са в политиката, вече заемат ръководни длъжности тук и там, вече гледат семейства. Ти ако искаш търси своя път и до 40, и до 50, ако щеш. Никой няма да те съди. Но да твърдиш, че твоето поколение е бъдещето на страната и на света е меко казано наивно.

Абсолютно.
    Това, че на 30+ решаваш да се занимаваш с нещо, което не си докосвал преди, не означава, че си бил неориентиран. Нито пък, че си си губил времето. Животът на един човек е кулминация от моменти, всеки от които се появяват в различни етапи целия процес на дишане и издишване. Да смениш професията си на 30+, да кроиш нови планове, да се захванеш с нещо тотално различно и непознато... Не виждам нищо лошо. Защо да е загуба на време? Да, започваш да градиш всички от основите. Да, значително по-трудно би могло да е. Но не е грешно. И доста често дава добри резултати.
    Много зависи. На 30 не можеш вече да започваш от нулата. Трябва вече да си стъпил върху някакви основи, иначе провала е на лице. Ако тепърва стартираш на 30, то реално чак на 50 ще си успял, а тогава вече ще си закъснял с децата (ако искаш)

Мега фен
    Е, да, но си има един принцип, едно разпределение на човешкия живот по години. Сега, никой не те ръчка с остена да го следваш съвсем точно, но гледай принципно на нещата.
    На 30 хората вече са в политиката, вече заемат ръководни длъжности тук и там, вече гледат семейства. Ти ако искаш търси своя път и до 40, и до 50, ако щеш. Никой няма да те съди. Но да твърдиш, че твоето поколение е бъдещето на страната и на света е меко казано наивно.
    Човек е толкова на колкото се чувства.
    Важно е как живееш и какво правиш. И на 40 можеш да имаш още 20 години полезна работа пред теб и на 20 можеш да деградираш и да не излизаш от вас. Това с бъдещето е много общо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На 30 хората вече са в политиката, вече заемат ръководни длъжности тук и там, вече гледат семейства.
    Начи, дори и срещу Делян Пеевски да вървя, не мога да го стигна. Запилях се в съвсем друга област, нямам шанс в политиката, отивам да диря по-здрав клон и подходяща оплетка сезал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Този принцип и това разпределение на човешкия живот по години цари в България. Там, където аз прекарах последните 6 години от живота си, биха се изсмяли на такива твърдения.

Не всички на 30 години са в политиката, заемайки ръководни длъжности. Това е някакво традиционно виждане на нещата, което е далеч от самата истина. Не говоря и за търсене на своя път, така както го знаем по филмите. Говоря за нов старт, ново начало, нов план, след като вече си чукнал трите деситилетия. Тези неща можеш да вършиш и докато гледаш семейство. Баща ми на 43 години записа второ висше, коренно различно от първото му, на 48 години го завърши и се преориентира в друга сфера. Да, беше в същата служба, но в различен клон. Но нищо не пречи на друг индивид да постъпи по същия начин, преориентирайки се извън предишното ми назначение и пост.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Човек е толкова на колкото се чувства.
    Важно е как живееш и какво правиш. И на 40 можеш да имаш още 20 години полезна работа пред теб и на 20 можеш да деградираш и да не излизаш от вас. Това с бъдещето е много общо.
    Естествено, че е общо. То самото "бъдеще" като понятие е общо. Аз не говоря за твоето бъдеще или бъдещето на твоето семейство.
    Не разбирам защо конкретизирате толкова нещата, когато всъщност са доста генерализирани. От там ви идват и проблемите със статията.

Град
    Варна
    Този принцип и това разпределение на човешкия живот по години цари в България. Там, където аз прекарах последните 6 години от живота си, биха се изсмяли на такива твърдения.

Не всички на 30 години са в политиката, заемайки ръководни длъжности. Това е някакво традиционно виждане на нещата, което е далеч от самата истина. Не говоря и за търсене на своя път, така както го знаем по филмите. Говоря за нов старт, ново начало, нов план, след като вече си чукнал трите деситилетия. Тези неща можеш да вършиш и докато гледаш семейство. Баща ми на 43 години записа второ висше, коренно различно от първото му, на 48 години го завърши и се преориентира в друга сфера. Да, беше в същата служба, но в различен клон. Но нищо не пречи на друг индивид да постъпи по същия начин, преориентирайки се извън предишното ми назначение и пост.
    Ще припадна. Толкова ви е затворен светогледа, че може да говорите само с конкретните примери, които виждате около себе си или в себе си.
    Безсмислено е да споря повече.

Град
    София, България
    Много зависи. На 30 не можеш вече да започваш от нулата. Трябва вече да си стъпил върху някакви основи, иначе провала е на лице. Ако тепърва стартираш на 30, то реално чак на 50 ще си успял, а тогава вече ще си закъснял с децата (ако искаш)
    Ти не започваш от нулата. На 30 вече трябва да си стъпил върху някакви основи, да. И точно тези основи използваш като трамплин за следващото нещо, в което искаш да се специализираш и ориентираш.

Не на всички им е приоритет да родят деца. На някои дори не им е желание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си