Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
Титаник, идеята ми не беше да те изкарам от мизерно семейство и че нямаш бъдеще, как мога да говоря така, след като дори не те познавам? Мисълта ми беше съвсем друга - че има хора, които имат много повече основание да се оплакват и мрънкат, отколкото ти и че с цялото мрънкане и съжаление на света не се постига нищо различно, освен деградация.
Факе иТ

Втори път едно и също пишеш, на третия и труда няма да си правя да ти отгаварям, ако НЕ искаш да разбереш.
Както лейди ди каза - форумът е да си чешем езиците. И въпреки това не виждам кое е мрънкане? Обсъждахме ясната тема - (дали може студент да се издържа сам в разни условия и трудностите,които среща.) Е, аз това не го възприемам за мрънкане, ами за приказка.

А, колкото за писането на ,,политическите ми'' коментари - какво лошо има? От една страна си изявавам мнението, от друга наблягам за проблемите,които мисля за пренебрегвани и неразбрани от много хора, особено непонятни за тийнеджърите. Така че от една страна пиша и говоря с цел информиране на незнаещите и мисля че трябва да се оточняват важните въпроси ,а от друга защото наиситина си правя кефа