.
Затворена тема
Страница 27 от 367 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 9154
    Мега фен Аватара на babity
    Тъкмо си влизам у нас. Скапана съм. Но нямам търпение. Планирам уикенд вкъщи, но днес ми е обещано да слушам. И нямам търпение да слушам. Всичко, което има да ми каже. Макар да знам, че нищо няма да се промени, че не е редно да се променя. Искам просто да ми дойде на крака и да ми каже, че си е осъзнал грешките, че вижда какво е изпуснал. И толкова! Ако не стане - толкова по-зле за него!

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Искам просто да ми дойде на крака и да ми каже, че си е осъзнал грешките, че вижда какво е изпуснал. И толкова!
    еха
    усмихвам ти се.

като за събота можеше и по-добре да се чувствам май. мхм. има още време де, ще видим.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Обичам планината, обичам, обичам, обичаам
    Толкова хубаво си прекарваме, не искам да се прибираме утре, но няма начин...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Начи, на моменти ми иде да се застрелям заради избора си на професия, чес'но!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре ми е, хапвам си мъфините, слушам си музика и дебелея прогресивно
    малко ми е гадно, че така ги режа всичките за излизаници, но просто ми се асоциалства малко

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    еха
    усмихвам ти се.
    Защо бе, джанъм.а

Мега фен Аватара на pandabear
    кефиш ме, бе.

Мега фен Аватара на Colouring
    Мърда ми се от вкъщи, обаче не знам дали ще стане в следващите няколко часа. Навън беше супер времето, защо трябваше да изгрява пак тъпото слънце? Грррр.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    На тоя течен аналгин не мога да му разбера функциите. Уж май трябва да обезболява, ама тц, нещо друго ще трябва да търся, пх.

И той ме тормози психически с постоянните си демонстрирания на желания да бъде с мен и в следващия момент неискането на същото. Омръзна ми, ама не мога да спра, слаба съм по отношение на него, признавам си.
    Дано утре съм по-добре и успея да се прибера и да ги видя всичките, дребното няма да мога да го намачкам, ама карай..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    На тоя течен аналгин не мога да му разбера функциите. Уж май трябва да обезболява, ама тц, нещо друго ще трябва да търся, пх.
    Единственото нещо, което ми помага в особените дни от месеца.

Мега фен Аватара на Blab
    нямам мотивацията да се срещам с хора, но ще трябва да положа усилие, докато все още са на родна почва.
    или пък не, не знам.
    иска ми се само да си чета и да си пиша днес.

//не мога да разбера как парче с толкова тъп текст ми харесва толкова много:Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Единственото нещо, което ми помага в особените дни от месеца.
    Интересно. А как го пиеш точно? Аз слагам 20 капки (така ми каза лекаря) в една супена лъжица и доливам сок и след като съм го преглътнала пак пия сок и нещо хич не ми действа май..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Охх днес ще разбера дали ще мога да започна да се подготвям за Октомври .
    В Понеделник ще ме изследват за рак на гърдата и малко ме е страх .

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    нямам мотивацията да се срещам с хора, но ще трябва да положа усилие, докато все още са на родна почва.
    или пък не, не знам.
    иска ми се само да си чета и да си пиша днес.

//не мога да разбера как парче с толкова тъп текст ми харесва толкова много:Д
    е чак пък тъп :Д

он: Мисля, че фейсбук ме депресира.
    Много ми се дописа изведнъж... от месеци не ми е идвало такова желание. Сигурно скоро ще секне, ама кой знае.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Охх днес ще разбера дали ще мога да започна да се подготвям за Октомври .
    В Понеделник ще ме изследват за рак на гърдата и малко ме е страх .
    Ехография? Палпация?
    Генетично консултиране?

Не си ли много млада, бе, джанъм?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Интересно. А как го пиеш точно? Аз слагам 20 капки (така ми каза лекаря) в една супена лъжица и доливам сок и след като съм го преглътнала пак пия сок и нещо хич не ми действа май..
    Изсипвам съдържанието на ампулката в супена лъжица, преглъщам и пия вода. До 30-40 минути коремът ми е минал.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не било много яко да работиш през уикенда. До сега все намазвах поне неделята да почивам, а утре пак трябва да ходя, тъжно.
    Интересно, в момента, в който реших, че не ми се занимава с никой и нищо, внезапно се появиха толкова много лица, които явно искат да се занимават с мен. Как не се сетих по-рано да си подредя приоритетите така, шях да си спестя много нерви.
    Тя ще идва в понеделник, утре да не забравя кафето преди работа, времето си минава и лека полека ще стане 6ти, ще си взема куфарчето и отивам в моя личен Рай <3 Нямам търпение!

Е, малко по телефона се разбрахме, ама даже май по-добре стана така. Беше малко по-кротко, отколкото очаквах, но има ефект. И тепърва ще имам да жъна от това.... 'ма ако искам, пък зас'а нямам интерес.
    Айде да си идва мойто да ми разказва за специалките и да гледаме снимки, че нямам търпение. И някои други неща да се случат де...

Хапвам си, събирам багаж, той много ме зарадва вчера. Точно, когато най-малко очаквах....

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Думи нямам. Днес е един от онези дни, в които се питам за чий изобщо се надигнах от леглото. Егати каръщината, егати. Ако имаш нужда от помощ - няма никой, та стискаш зъби и се оправяш сам, ако ги питаш - точно те, в най-трудния момент, са били до теб. Ми, сиктир, бе.
    Дееба. Бааахти наглостта, бахти чудото.

Мега фен Аватара на xoxi
    Позитивно !!!
    Нищо, че днес направо ми блокира системата от работа и напрежение. Толкова непродуктивна се чувствам в момента, че чак ми е приятно. Утре ще си лежа, ще се глезя, ще се тъпча със сладолед, ще си дочета книжката ииии така ^^

Мега фен Аватара на Lilanda
    Обичана. Много, много, много.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Все така хладно да е лятото :3

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Гледката на горяща кола, кълба от дим, стигащи до терасата ми, беше страшничка. Поне, че няма жертви...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    не разбирам. как успяват. винаги. за всичко. да ми скапят настроението. и да ми изпарят желанието за всичко.

уж ще пътуваме на 28-ми, за да мога да се настаня в квартирата на 30-ти, сега изведнъж по-добре било да отидем направо на 31. щото за един ден мога да се настаня, да си почина и на следващия ден цял ден да съм сред непознати и да обикалям по места, където никога не съм била. смисъл, според мен първо е рисковано от гледна точка на това, че всичко се случва, как така в буквално последния момент ще пътуваме... и е хубаво да имам ден-два да се подредя, да се запозная с хората, да си почина, ако щеш. това са два дни път - с кола! // ох, не знам, не знам.

иначе хубав беше денят, не мога да се оплача. двуметровата касова бележка от "джъмбо" е доказателство. видях се със съученици, с които сигурно чак декември ще се срещна отново, ядох суши за първи път. не съм особено впечатлена, но не беше лошо
    Ако не се лъжа, ще учих в Холандия, нали? Благородно ти завиждам... най - хубавото място, където съм била. Направо съм изумена от хората, културата, природата, всичко... Как искам да се върна пак там, ей така достатъчна ми е една седмица със същите хора, на същото място...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си