- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Тъкмо си влизам у нас. Скапана съм. Но нямам търпение. Планирам уикенд вкъщи, но днес ми е обещано да слушам. И нямам търпение да слушам. Всичко, което има да ми каже. Макар да знам, че нищо няма да се промени, че не е редно да се променя. Искам просто да ми дойде на крака и да ми каже, че си е осъзнал грешките, че вижда какво е изпуснал. И толкова! Ако не стане - толкова по-зле за него!
Обичам планината, обичам, обичам, обичаам
Толкова хубаво си прекарваме, не искам да се прибираме утре, но няма начин...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Начи, на моменти ми иде да се застрелям заради избора си на професия, чес'но!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
добре ми е, хапвам си мъфините, слушам си музика и дебелея прогресивно
малко ми е гадно, че така ги режа всичките за излизаници, но просто ми се асоциалства малко
Мърда ми се от вкъщи, обаче не знам дали ще стане в следващите няколко часа. Навън беше супер времето, защо трябваше да изгрява пак тъпото слънце? Грррр.
На тоя течен аналгин не мога да му разбера функциите. Уж май трябва да обезболява, ама тц, нещо друго ще трябва да търся, пх.
И той ме тормози психически с постоянните си демонстрирания на желания да бъде с мен и в следващия момент неискането на същото. Омръзна ми, ама не мога да спра, слаба съм по отношение на него, признавам си.
Дано утре съм по-добре и успея да се прибера и да ги видя всичките, дребното няма да мога да го намачкам, ама карай..
нямам мотивацията да се срещам с хора, но ще трябва да положа усилие, докато все още са на родна почва.
или пък не, не знам.
иска ми се само да си чета и да си пиша днес.
//не мога да разбера как парче с толкова тъп текст ми харесва толкова много:Д
Охх днес ще разбера дали ще мога да започна да се подготвям за Октомври .
В Понеделник ще ме изследват за рак на гърдата и малко ме е страх .
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не било много яко да работиш през уикенда.До сега все намазвах поне неделята да почивам, а утре пак трябва да ходя, тъжно.
Интересно, в момента, в който реших, че не ми се занимава с никой и нищо, внезапно се появиха толкова много лица, които явно искат да се занимават с мен. Как не се сетих по-рано да си подредя приоритетите така, шях да си спестя много нерви.
Тя ще идва в понеделник, утре да не забравя кафето преди работа, времето си минава и лека полека ще стане 6ти, ще си взема куфарчето и отивам в моя личен Рай <3 Нямам търпение!
Е, малко по телефона се разбрахме, ама даже май по-добре стана така. Беше малко по-кротко, отколкото очаквах, но има ефект. И тепърва ще имам да жъна от това.... 'ма ако искам, пък зас'а нямам интерес.
Айде да си идва мойто да ми разказва за специалките и да гледаме снимки, че нямам търпение. И някои други неща да се случат де...
Хапвам си, събирам багаж, той много ме зарадва вчера. Точно, когато най-малко очаквах....
Думи нямам. Днес е един от онези дни, в които се питам за чий изобщо се надигнах от леглото. Егати каръщината, егати. Ако имаш нужда от помощ - няма никой, та стискаш зъби и се оправяш сам, ако ги питаш - точно те, в най-трудния момент, са били до теб. Ми, сиктир, бе.
Дееба. Бааахти наглостта, бахти чудото.
Позитивно !!!
Нищо, че днес направо ми блокира системата от работа и напрежение. Толкова непродуктивна се чувствам в момента, че чак ми е приятно.Утре ще си лежа, ще се глезя, ще се тъпча със сладолед, ще си дочета книжката ииии така ^^
Все така хладно да е лятото :3
Гледката на горяща кола, кълба от дим, стигащи до терасата ми, беше страшничка. Поне, че няма жертви...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ако не се лъжа, ще учих в Холандия, нали? Благородно ти завиждам... най - хубавото място, където съм била. Направо съм изумена от хората, културата, природата, всичко... Как искам да се върна пак там, ей така достатъчна ми е една седмица със същите хора, на същото място...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"