.
Затворена тема
Страница 29 от 367 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 9154
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Не, трябваше ми някво сдухано клипче и това беше първото, което ми попадна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се доволно натъпкана с храна.
    И съм се заела да си търся филм за тази вечер, но не мога да реша дали ми се гледа нещо лигаво романтично или някакъв екшън/драма. Нещо военно, може би.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    или някакъв екшън/драма.Нещо военно, може би.
    http://www.imdb.com/title/tt0119173/?ref_=nv_sr_3

Мега фен Аватара на tori
    От едно известно време много хора ме ръчкаха да мисля за бала, за коли, рокли, аксесоари, гримове, прически, кавалери. И в продължение на бая време се замислях страшно повърхностно върху всичките тия неща. Днес обаче явно е ми е ден за мислене, та успях да си реша какво и как искам, споделих си идеите на хората из нас и така. Поговорихме с дъртите по-обстойно, те са съгласни с моето мислене. Замислям се и че ми остава по-малко от месец мързел и ща-неща трябва да се хвана в ръце по-сериозно.

Супер фен Аватара на Jaune
    Много ми е смотано и се дразня, че ми е смотано, обидена съм на себе си, че ми е смотано, и въобще: аз съм голяма, безобразна смотла, ама голяма в буквалния смисъл на думата: и вече съм твърде голяма, за да се чувствам по такива начини, от друга страна: не съм застрахована от емоциите си, бе боже, кога ли съм била. Вчера се разрових из старите си дневници, 'щото нали от малка имам по 100 000 тефтерченца, бележници, големи тефтери, тетрадки, хартийки, на които записвам откъслеци от грандиозния си бит, та: в дневника от 7 срещу 8 клас има интересни разсъждения в/у любовния ми живот (лол) тогава, и няк'во, била съм в МНОГО идентична ситуация на сега, и разсъжденията са ми същите, и методите на действие са ми същите, и надеждите са ми същите, и отказването от нещата, които искам, е същото... и въобще, мисля си, хората май не се променят много-много. И напоследък установявам, че откакто съм в пубертета, ВЕЧНО съм във филма /любовния/. Уж не се имам за /и не съм, впрочем/ влюбчива. И факт: влюбвам се рядко, но продължително. Дееееба :Д И все в неподходящите хора. Оф, ебаси филмарката съм, все едно съм Бриджит Джоунс, ама то като че ли и тя е по-оборотна и по-успешна от мен. Мисля също така, че най-големият ми кусур е, че съм ужасно непримирима по природа и т'ва ми пречи... не мога да пускам нещата/хората/емоциите лесно... не мога да се оттърсвам от тях безпроблемно... винаги ме боли от това, сякаш се преглъщам.
    Ей богу, няма покой. Ама обичам да се самоанализирам. Поука никога не си вадя, иначе нямаше да съм класическа Габриела.

Мега фен Аватара на galaxy29
    габи, направих гъбите, както винаги със закъснение, но бяха ужастни :д

Супер фен Аватара на Jaune
    Хахахахахах, е тва е щото не ги е направила мама :3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много по-добре. Почти забравих, че имам алергия.
    Имам невероятни приятели, без които нищо нямаше да е същото. Най-прекрасните хора са това, винаги ми вдъхват кураж, каквото и да става, каквито и глупости да правя. Обичам си ги.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на babity
    Аман от хора, готови да ми размахват вселенски истини за живота под носа. Разбирам афекта, 'ма ня'ам нужда да ми решават имагинерните проблеми. Те зат'ва са си такива - да си ги имам постоянно, а не 'щото искам решения. Още малко нахакан реализъм и ще почна да бълвам огън и жупел. Аман!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Тъъкмо едно нещо се нареди, друго се обърка...

da

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    имам си нов лаптоп^^
    и преса за коса, сешоар, чанта за лаптопа и още много други джунджурийки, 2/3 от които със сигурност можех да си ги купя в Холандия. :Д

нямам търпение всъщност.
    нещо ново ще бъде, постоянно си повтарям, че ще бъде страхотен experience, стига да не си позволявам да направя същите грешки както досега. смело напред, страх ме е... много при това, защото абсолютно всичко ще бъде ново и непознато, като започнем от средата и хората през ученето, та чак до това, че ще живея сама и по съвсем различен начин. "винаги прави това, което се страхуваш да направиш".

нямам търпениеееее!
    Холандия е супер страна, въоръжаваш се с воля и ще успееш. Вероятно най-трудно ще ти е, че ще живееш сама. Успех (:

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Интересно. А как го пиеш точно? Аз слагам 20 капки (така ми каза лекаря) в една супена лъжица и доливам сок и след като съм го преглътнала пак пия сок и нещо хич не ми действа май..
    Изтупай цялата ампула, какви са тия 20 капки с капкомер ли ги капеш. Аз лично си я сипвам директно в устата или ако имам под ръка лъжица. Не прекалявайте обаче с аналгина, че може да е опасен.
    Последно редактирано от draid : 08-24-2014 на 21:28

Мега фен Аватара на Blab
    приятно уморена)
    //днес съм обнадеждена))

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Охх...Днеска добре ми дойде почивния ден, не че пак не работих, ама карай, то за кратко Жалко, че колежката я нямаше, утре май няма да имам време да мина от там, а тя може тогава да е на работа...Ще се засечем все някога де, твърдо съм решил
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не съм го виждала от...не знам. Цяла вечност. Поне успях да науча името му.

За Бога, звуча като главната героиня на някой филм, който приключва с "И те заживели щастливо до края на дните си". А не трябва да е така.

Радвам се, че М. и М. // се сетиха за мен. Винаги съм знаела, че мога да разчитам на тях.

Знаех, че я дразня, но чак толкова...Някои хора /това обръщение никога няма да бъде отправяно към който и да е друг! / продължават да се държат детински.

Момчето ми ми липсва. Имах възможност да го видя днес и я пропилях...Мразя се...

Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пфф "нещото ми" е бая тежко тези дни. /само един човек знае за какво говоря...ще знае, ако все още не го е прочел / Щом започна да избива навън, значи не е на добре. Ако и утре на работа е по същия начин, ще си взема почивката след обяд и ще отскоча до Мексо, надявайки се да оцеля смяната му.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Не мога да заспя.

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Не мога да заспя.
    Да и аз, а утре съм на работа.. Но вече се отказах от съня..
    https://www.youtube.com/watch?v=4_HWxrbgMEQ !!!
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Christinna
    Уж легнах с нагласата да спя и пак се озовах тука........

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре ми е и става все по-добре.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Уж легнах с нагласата да спя и пак се озовах тука........
    Желаеш ме за тва..

КБахти ве не съм добре ще умра а не мога да заспя... ФФС -_- САД
    А утре е тежък ден на работа, ако не припадна нз просто.
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Ей такава динамична и смесена с настроения вечер нямах от доста време.. изпратих я до тях, баща й излиза и около час по-късно ми се обажда да ида да го закарам, щото не беше си взел колата.. до тук всичко перфектно.. добре, ама по едно време минавам през една уличка на Мария Луиза и гледам отстрани някаква група РОМИ ( 5-6 човека някъде бяха), за моя изненада нямаше ни едно чаве с тях, и до тях опел астра със счупени прозорци .. излизам и в ръката един от тях с някаква пет литрова бутилка от минерална вода, обаче с доста подозрителна зелена течност в нея .. питам ги кво правите тук бе ей, тия като дявол от тамян побягнаха къде им видят очите, тва пародие на човешко създание си остави и шишето .. добре, че имаше на задното стъкло в колата номер, та да се обадя на човека. Дойде почти веднага, бил в някакъв приятел .. като видя бензина още повече се притесни, а си беше и възрастен, и в следващия момент ми вика ей ела веднага да те черпя някъде, теб Господ те е пратил бе, тия щяло да ми подпалят колата .. Не знам дали не се лъжа, но все си мисля че имаше камери там, както има на България и Витоша, пред НС и Сердика, на Орлов мост и на Васил Левски, та поне да ги изловят тия, че както е тръгнало не им дреме от нищо явно и пак ще направят на някого кофти .. не, че и полицията в тая държава може да се справи с тях, ама .. тва е другата страна на монетата вече, жалката истина за съжаление ..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Те това беше... епично! Мисля, че не съм виждала по-силен дъжд през живота си. И тия моите, гениалните, решиха точно тогава да тичаме от едното заведение до другото. Бях като полята с... ддз... басейн? Ама няма да го забравя това, сигурна съм.
    Големи филми бяха тези два дни. Утре /днес/ почивка и да видим какви ще ги сътворим във вторник. В момента ми се е изпарило каквото и да е било чувство за отговорност, ама нали е "като за последно".
    Започвам де се чувствам прекалено разкрита, някак си. Казала съм му неща, които н.и.к.о.й друг не знае и продължавам да му разкривам мислите си. И въпреки всичко не съжалявам. Или поне не точно. Смесени чувства. И вчера изобщо не ми пукаше за отговора му, чак странно не ме интересуваше, ама днес вече се замислям. Сега го осъзнах, може би. И все пак ме гложди една подробност, но сега ще я натикам в някоя мрачна пропаст в съзнанието си и няма да я пускам да излезе, докато не ми дадат повод за това. А за сега само мога да чакам. Ако не друго, поне до 27-ми.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Откога не бях влизала тук.. залипсва ми форумът.
    Почти приключих дежурството, ужасяващо много ми се спи и нямам търпение да се разположа на леглото.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си