.
Затворена тема
Страница 32 от 367 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 9154
    Мега фен Аватара на babity
    Пъъъълна апатия. Нацяло съм си глътнала граматиката, ня'ам идея какво да правя.

Мега фен Аватара на Dagichka
    бях супер изнервената на моменти, но по-скоро от държанието на майка ми, иначе съм добре
    доцентът е готин, има прекрасни очи, ще мине и това :д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^^^Което ми напомня какви пут.енски номера ми прилагат за пореден път същества, които се водят мъже по лична карта, но на мен за сефте не ми дреме грам. Покрай тъпотията му още повече си личи колко съм сладка и очарователна и как може само да си гризе ноктИте от яд, че е изпуснал такова съкровище.

Нещата се объркват главоломно, но на мен не ми дреме грам. Няма мрънкане и недоволстване, само яко стискане на зъби и всевъзможни акробатики, за да се намери решение. Това не съм аз просто.
    Просто нещата наистина опряха яко до кокал, този път изобщо не става въпрос за поредното тъпо гадже в живота ми или олющения ми лак за нокти, а за мечтата ми, за нещо, за което със зъби и нокти съм се борила и няма да го пусна да се провали просто така. Нямам време за помайване, трябва да се справя някак, независимо че обстоятелствата са шибани.
    Пък и е доста забавно какъв съм карък. Може всичко да ми е наред с месеци, ала ако нещо се забатачи, се забатачва яко.
    В момента по-сериозен проблем ми е какво да направя, за да развеселя родителското тяло и да му помогна някак да не се тревожи толкова. Нещата ще се оправят някак, просто не искам да се тормози излишно. И да покажа, че оценявам всичко и много, много го обичам. Убедена съм, че нещата ще се наредят, просто трябва време и търпение.
    Последно редактирано от NambyPamby : 08-26-2014 на 09:52

Мега фен Аватара на Colouring
    Получих си пратката и всичко е наред. И двете неща са точно такива, каквито трябваше да бъдат, харесват ми и съм доволна. Сега за него се тревожа, защото точно по обяд трябва да върши хамалска работа на слънцето и то с продължителност няколко часа, а знам колко му е зле главата в момента. Дано всичко да мине окей и да не му стане лошо. А аз ще ходя да купувам пуканките за довечера.

Мега фен Аватара на xoxi

Спи ми се. Проспах си уговорката с една позната и тя сигурно ми е бясна. Нямам стотици пропуснати обаждания от нея, нито пък обидни съобщения, което ме навява на мисълта, че нещо много по-опасно се задава. Него също не съм го усетила в колко часа се е измъкнал сутринта за работа. Въобщее.... спала съм като труп. И сега се чувствам като направена от желе.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Meh от няколко седмици водя супер скучното ежедневие, но някак изобщо нямам проблем с това.. работа, храна, сън, работа, храна, сън.. е, за сметка на това всеки уикенд избухваме.. но пак, странно е как изобщо не ми пречи тая досадна, дълга и изтощителна работа.. поне остава още малко,.. а после.. ;3;3;3;3;3;3
    Рожденият ми ден е след само 38 дни и съм много развълнувана, а всички ми се смеят ;д не разбират, че досега не съм имала приятели покрай него и ми е кеф да празнувам с тях ;d
    И искам мопсче. Малко, топчесто, сбръчкано, тромаво и залитащо мопсче, което да мачкам по цял ден <3

Мнооого неща имам да върша отново. Вече съм тестер на храна и козметика. Чувствам се като Величко то "Етажна собственост". Много се надявам да ме удобрят поне за едно от двете проучвания, за които кандидатствах, защото заплащането е супер. А ми и е много интересно как всъщност се провеждат такива кожни изследвания.
    Днес съм при социалните, не знам за кой път вече. Събудиха ме рано и се чувствам гадно, надявам се след втория чай да се свестя.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Хоп тъкмо се чудех тоя саунтрак от къде са го измислили на един филм и съзирам това:
    https://www.youtube.com/watch?v=C2pYNk-Gxxk

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не съм нещо на кеф и усещам,че за мен ще бъде тъпа вечер.
    Като знам и ,че няма да го засека дори ми се убива желанието да се разхождам
    до там,дано ми се дигне малко настроението.

Охх още 2 дена и ще разбера . Дано ми се получат нещата мноог ама много искам да замина
    И се чух и с него и скоро ще се стопя в ръцете му .

Супер фен Аватара на mayaaa
    Взех си нов стол за бюро, сглобих си го и сега си седя на него преливаща от ентусиазъм!! Като срасната за него се чувствам в момента. То с тоя стария се бях побъркала вече, пък и сериозно се бях притеснила, че ще си изкривя стойката. Нененене, на седмото небе се чувствам, баси удобния стол! Не мисля че има сила на света, която да ми скапе настроението в момента.
    След малко при козметичката на почистване. Това май е единственото нещо, което може да ме накара да стана от тук в момента.
    А вчера как се нервих, че ми се прецакват плановете. То толкова добре се получи, че просто няма на къде повече. Пък и да си почина един ден от такива планове.
    Колко да ми е слънчево и доволно в момента!! Един удобен стол и едно почистване на лице колко неща можели да направят.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тая работа ме измаря,но толкова ме кефи!
    Чувствам,че и аз най-накрая съм полезна с нещо а той е толкова мил. Като бебе е! Вярно , чепат характер е, но определено не ме дразни, е само на моменти, но то е двупосочно. Туту, искам вече да идва 6ти, ако стане така,както сме го намислили ще е чудесно!
    Иначе чакам си първата заплата скоро и ми е някак странно. Знам,че ще ги профукам за нещо,което наистина желая,ама все пак ще гледам да скатая нещичко.
    Гърба ме боли от смотания стол на работа,но поне днес беше натоварено и не ми беше никак скучно.
    maDamn

Супер фен Аватара на Deadlock
    Трябва да стискам зъби още 2 дни. После още 6. И има шанс всичко да бъде наред. Трябва да се вкопча в тази възможност с всичките ми останали силици.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    ^^^Което ми напомня какви пут.енски номера ми прилагат за пореден път същества, които се водят мъже по лична карта, но на мен за сефте не ми дреме грам. Покрай тъпотията му още повече си личи колко съм сладка и очарователна и как може само да си гризе ноктИте от яд, че е изпуснал такова съкровище.
    Хаха нали?

Нямам търпение иначе. Скоро ще ми дойде и case-a и телефончето ми ще е като новичко.

Пяната ми свърши, за пръв път съм щастлива от този факт. Трябва да си намеря нещо свястно, писна ми от тези боклуци. Всъщност имате ли някакви предложения? Ще съм ви много благодарна, наистина.

Ако в четвъртък тази шматка не дойде, лично ще отида до Каблешково и ще я влача за косата. Точно на края на сезона не ми се иска да си създавам допълнително работа, при положение че сме наели човек да я върши. Плюс това си нямам и на идея как ще се освободя от работа, за да помогна на мама.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пяна за какво, Лиланда?

Добре ми е, пак ще излизам, пак ме свива корема при мисълта за него и бих била толкова щастлива ,ако го видя.
    Но нямам надежда вече
    угасна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Пяна за какво, Лиланда?
    Мислех, че съм казала. За коса.

anonymous708973
    Guest
    Оооо, ще го изям тоя изпит с парцалите, мамицата му!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Пяна за какво, Лиланда?
    За бръснене хухуху

Мега фен Аватара на 102
    за косата по брадата

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    в плашещо добро настроение съм
    както винаги, времето ме притистиска
    не ми пука ( :

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Охо тия клипчета ме изпълниха с ентусиазъм не знаех, че отстрани изглежда толкова яко... сериозно.. Чак се учудих.. хареса ми тренировката, душче и излизаме с нея и компания някъде на разходка.. Бах ;3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на pandabear

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    за косата по брадата
    Аве ей!

Мега фен Аватара на tori
    Ох, колко е яко да се натъпчеш, после да хапнеш сладичко и да пушиш една цигара... :33 Особено пък ако си бил разтриван. Мда. :3 Хубаво ми е.
    Иначе деня беше интересен, замислих се за хората около мен и това как съм свикнала да бъда покрай хора, които се държат човешки спрямо мен. Що за момчета си играят с циците ти докато киснат на пейка и спират само когато някой минава покрай тях, за да не ги помисли за извратеняци?! Айде, нейната позиция я разбирам - прави си експеримент с това докъде могат да стигнат с наглостта си, но те? Дори момчета, които ми имат мерак за разни неща и аз знам добре за това, се държат с мен подобаващо. Може би някой в МОН трябва да въведе учебници „Как да бъдеш дама“ и „Как да бъдеш мъж“ за задължителна подготовка. Не завиждам на бившите и бъдещите им приятелки на тия, не че нещо.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Мноу е лесно да си останеш вкъщи
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си