.
Затворена тема
Страница 96 от 367 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146196 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 9154
    anonymous708973
    Guest
    Доволна съм от днешния ден - хубава тренировка направих. От следващата седмица мисля да си разнообразя, че стана време - само той да ми оздравее, да не го занимавам докато е болен и съм сигурна, че с удоволствие ще измисли как да ме поизтезава. Обичам начина, по който ме мотивира!
    И е толкова миличко-нещастен, когато е болен... утре май ще си остана при него да си го гушкам. Измислих му мееегаякия подарък за РД, малко е неприложим за студено време, ама току-виж ноември ни изненада с няколко топли и го измислим
    Купих си и учебниците по руски най-сетне, добре върви, иска ми се да ми остава повече време, че сама да вървя напред, но е мисия невъзможна.

А вчера с нея си имахме много приятна женска вечер - бях забравила напълно колко естествено се чувстваше да си седя на леглото й и да си говорим. Умно девойче е, нищо, че чат-пат ми лази по нервите.

А сега си правя кафе, подреждам, тегля душ и се сгушвам с учебника по финанси )
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-14-2014 на 19:11

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Толкова да ми е тегаво... Уморен съм, днес беше стресиращ ден и настроението ми се скапва тотално. Имам литърче чай, което да ме подкрепя в следващите няколко часа. Доста е препълнено тук... Кеширах се на любимото ми местенце и съм много доволен от този факт. Вчера не беше свободно :/ . Дните почват да ми се сливат и трябва да си установя някакъв режим на сън, че да се оправя, ама това май ще стане от следващата седмица, мдам. Как пък се присети точно тя да ми пише след толкова време, хм... Не ми се занимава вече. *мрън* *мрън* *мрън*

Искам да се гушна в легълцето си и да спинкам или да чета.

Важно да е да не заспивам и keep holding on.

// Хехе, свърших половината работа. Отивам да пушЯ и ще продължавам. =]
    Последно редактирано от SonataArctica : 10-14-2014 на 21:02

Супер фен Аватара на Jaune
    Онова не беше на Раковска. Обиколихме я цялата 2 пъти. Търсенето продължава.

Много ми липсва и съм много изморена, и искам просто да си заспим, т'ва е.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ето така:

[22:28:41] Lynn: Да, защо да не. Аз съм супер щастлива с човека до себе си, докато същевременно връзките на приятелите ми се разпадат. -_-
    [22:28:46] Lynn: Но знаеш ли, не ми пука!
    [22:28:54] Lynn: АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
    [22:28:54] Lynn:
    [22:28:59] *: o.o
    [22:29:00] *: wat
    [22:29:00] *:
    [22:29:05] Lynn: Ебаси, колко гадна прятелка съм. о.О
    [22:29:18] *: (hug) (heart)
    [22:29:20] *: ne si
    [22:29:20] *: ;3
    [22:29:44] *: do momenta sam minal na "nishto ne mi se pravi iskam samo neq"
    [22:29:51 | (22:29:59 — редактирано)] *: oh shit o.o *heartbeat*
    [22:29:57] Lynn: Оооооооооооооооооооо. (hug)
    [22:30:04] Lynn: (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart)

Просто...Толкова щастие на едно място...Знам, че е супер егоистично от моя страна, обичам ги страшно много, просто аз нямам какво да направя по въпроса, с изключение на това да съм до тях. До тях съм доколкото мога, наистина ми е адски гадно, но това не значи, че трябва да си съсипвам щастието, нали?

В същото време той е супер мил и ми се иска да им споделя толкова много, а не мога, защото знам колко ги боли. ;/ Само на един човек мога да кажа всичко. Тя ми каза, че никога не ме е виждала толкова щастлива и че не знае какво става с мен, но иска винаги да съм такава. Просто...явно не е само вътрешно усещане. Сетих се за онази реклама за "Моето усмихнато момиче". ;33333333 Просто усещам колко е влюбен, а аз съм също толкова влюбена и...всичко е чудесно. о.О А преди година дори не очаквах, че може да има нещо между нас, особено след онзи разговор...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Jaune ако това ще ти помогне, сестра ми я снима отдавна, до него е другия с чадъра, но в момента няма как да я питам къде се намираше точно ;д https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...55883407_o.jpg

и Фишерман, нямах предвид това, но съм твърде уморена да се обяснявам, утре ;д

Оле, Дъгичке, нямам идея къде е това, въпреки че ми е познато. :Д Някой ако разпознава сградата, да казва

Мега фен Аватара на Blab
    зад Двореца, улиците, успоредни на Париж и Будапеща, но отвъд Раковска;

Мега фен Аватара на 102
    napomnq na onaq sreshtu kfc s onq konnika garibaldi li beshe ama neshto neeeee

Супер фен Аватара на per-dead
    Гаджето в събота се върна от Англия. НАЙ-НАКРАЯ!!
    Ама днеска са изгорих много брутално с цигарата. Даже не съм сигурна как точно стана.
    Ту ме боли, ту не. Пфу, няма угодия!!
    Мисля, че е крайно време да пукна малко cs, но по т'ва време ако има поне двама в някой сървър, ще е късмет.
    Леле, са ми стана студено.
    Писна ми.
    Май ш спя.
    Но не ми се спи.
    У нас.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Сънувам само някви откачени неща и ми е странно.
    Денят започва, но как да си вдигна задника от топлото и меко леглоо...

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    не виждам как пърхутката е приказна гъба,може би имаш предвид мухоморка
    Имаш право Фишер.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    оф :Д:Д:Д
    защо така? :{
    Нямам представа. След последния ни скандал, хомякът заяви, че съм бил бездушно говедо и феминизмът щял да процъфти, благодарение на такива като мен. Като се замисля, приятелите ми бяха прави като ми казваха, цитирам по памет: „Не излизай с параолимпийка с разрешително за „Гюрза”, която има плоско теме." Tакова теме при жените, предполага сериозен набор от сили за отсрещния пол и хубава книга за да блъска като по часовник връз нея.

Супер фен Аватара на sometimes_
    И така... Всичко приключи. Ебаси, бях забравила, че мога да рева. Обаче ми остава такава празнина... Много ще ми липсва. Колкото и да си повтарям, че така е по-добре..., просто ще ми липсва. И толкова неща ни свързват, толкова неща ми напомнят, че ако се лиша от тях, трябва да си сменя обзавеждането на апартамента и половината гардероб. Четката му за зъби вече я изхвърлих, сега остава хавлията, снимките, тениските... Не искам да е края, но се налага. Омръзна ми да се чувствам недооценена. Истината е, че тайно се надявах да се възпротиви, да ме спре, да каже, че не може без мен, ама да - тия неща се случват само по филмите. Явно и той смята, че това е правилното решение. Аз знам, че е. Но не искам да е така... Хах... Даже не знам какво ще ми се случва оттук нататък. Не, че нямам алтернативи, но просто не ми се занимава. Просто ще си го изстрадам, ще си го изрева и ще продължа нататък...някак си. Толкова неща съм преживявала, та един мъж ли няма да преживея... Мхм...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тоя вирус взема да ме дразни вече... Добре, че е тя да ме глезе та поне от това не се оплаквам..
    И не мога да повярвам, че го казвам, но ми се ходи на работа Привикнах на режима - тичане - закуска - работа - обяд тренировка - навън.. И ся заради тоя вирус режима ми е - сутрин гледам филми и ям на обяд гледам филми и ям и вечер гледам филми и ям, като през цялото време тя ме тъпче с лекарства, топли напитки и прегръдки... Искам да се оправя по-бързо дейба. Сутринта заради една кашлица повърнах о.О?! Разкашлях се уж леко и се стигна до повръщане ебати, ще кажеш, че съм на смъртно легло болен... А се чувствам що годе нормално, само съм леко отпаднал и ми се вие свят чат пат... Както и да е, брат ми ме събуди, защото е задник... Дойде да ми остави комплектите джанти и гуми.. И приятелката му се запозна с годеницата.. Беше аквард...
    Много ми харесва да я гледам докато си прави тренировките (особено тази по тае бо) пък и слуша готини DnB тракчета докато го прави.. https://www.youtube.com/watch?v=RrXr-dXSDYE
    Ходи ми се на работа. Щото ми е скучно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мале, една от най-eventful нощите ми прекарани тук.

Никога повече.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-15-2014 на 08:26

Мега фен Аватара на babity
    Яко съм хремава. Не знам довечера дали ще съм ъвейлабъл, 'щото може да ми падне носа по някое време през деня.
    Смених летния със зимния гардероб и ми е супер айляк. Отвори ми се много място в стаята. Ама ми липсва щендера.
    Татито заминава в командировка. Криво! А аз смятах да се заседявам в Зарата... С'а майката ще ореве орталъка, че сме я изоставили.
    Искам диня!
    Дори нямам кола да ида да си взема.
    И дано ме офертира за довечера. Само се чудя дали е бил достатъчно послушен за изненада или не.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Нямам представа. След последния ни скандал, хомякът заяви, че съм бил бездушно говедо и феминизмът щял да процъфти, благодарение на такива като мен. Като се замисля, приятелите ми бяха прави като ми казваха, цитирам по памет: „Не излизай с параолимпийка с разрешително за „Гюрза”, която има плоско теме." Tакова теме при жените, предполага сериозен набор от сили за отсрещния пол и хубава книга за да блъска като по часовник връз нея.
    : DD

babity, много диня ядеш

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    нещата си се нареждат.
    йей.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Объркана съм. Искам да изчезна за малко и да помисля. Но сега нямам време за това. Ще действам спонтанно, пък квото ще да става.

Мега фен Аватара на tori
    Деня като цяло беше ползотворен - решавахме си тестчета с класа и класния, тва-онова. Като се прибрах си поспах два часа и горница, посънувах разни глупости, които есте не помня, сега ако има и с кого да изпия едно кафе, цена няма да има. Ама като се знам, най-много да стигна до някой съседен блок. :д И пак не е нищо кой знае кво, поне е разтикване.

На Бенковски е, точно в началото :Д... !!!!

Одисеята ми приключи, хаха.

Иначе ми е тъпо, ама сефте.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Всъщност усещам, че съм презадоволена.
    Ще започна да очаквам нещо лошо в най-скоро време.
    Някак си всичко се случва твърде идеално.

И съм толкова благодарна на А. <3 Тя е моят катализатор на развитието ми. Всичко се случва толкова по-бързо и лесно с нея... и толкова точно по план. Обожавам си работното място. Предлага ми точно това, което и очаквам.
    И специалността си много я харесвам, so far е точно това, което си представях. Всичко е толкова прекрасно.

И Андрейчо ме изненада адски приятно снощи, срокът се скъсява с почти година.
    Ах <3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Объркана съм. Искам да изчезна за малко и да помисля. Но сега нямам време за това. Ще действам спонтанно, пък квото ще да става.
    мхм, обаче по-скоро не ми се занимава сега да си подреждам мислите, а не защото нямам време хахах
    и след 'к'вото ще да става' си допълвам - няма да ме сломи :д
    и си слушам:

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Официално - уморена...
    Тооолкова ме измори този ден ,че няма накъде. Утре ще си го видя пак и ще го намачкам. Днес на работа отделих малко време за Международното публично право, та сега ме чакат - маникюр, къпане, книга и почивка! ЙААААААААС!
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    поне днес се наспах. мразя да кръшкам, нооо лекциите може да почакат. тъпото е, че винаги след това се чувствам гузно СЕ 1 съм пропуснала нещо кой знае кво. гузно ми е, мама му стара. и като споменах.., ден трети /ако не броим началния/ без майка ми. чувствам се много по-уравновесена.

*дълбока въздишка*

anonymous708973
    Guest
    Хубав ден. Доста ми е уморено и безкрайно ме мързи, пък трябва да поуча още час и тепърва да се запътвам към фитнеса, а после да уча още.
    Неимоверен кеф е тоя руски. Ако се науча и да го чета като хората, ще съм още по-доволна. Ще го хвана някоя вечер да ми чете, като е такъв многознайко. Утре ще му поръчам и подаръка^^ Дано тоя път няма недоразумения с доставката, че наистина ще се карам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си